![]() |
|
A közellenség-Enemy of the State-dvdr.hun - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: DVD ISO HUN (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=20) +---- Téma: A közellenség-Enemy of the State-dvdr.hun (/showthread.php?tid=24059) |
RE: A közellenség-Enemy of the State-dvdr.hun - doronie - 2021-09-02 A közellenség-Enemy of the State-dvdr.hun 1998 ![]() 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai thriller, 132 perc, 1998 Stáblista: [SP]Szereplők Will Smith profilképeWill Smith Robert Clayton Dean Gene Hackman profilképeGene Hackman Brill Jon Voight profilképeJon Voight Thomas Brian Reynolds Regina King profilképeRegina King Carla Dean Lisa Bonet profilképeLisa Bonet Rachel Banks Tom Sizemore profilképeTom Sizemore Pintero Gabriel Byrne profilképeGabriel Byrne NSA ügynök Jason Lee profilképeJason Lee Zavitz Scott Caan profilképeScott Caan Jones Jake Busey profilképeJake Busey Krug Barry Pepper profilképeBarry Pepper Pratt Loren Dean profilképeLoren Dean Hicks Stuart Wilson profilképeStuart Wilson Albert Ian Hart profilképeIan Hart Bingham Alkotók Rendező: Tony Scott Forgatókönyvíró: David Marconi Zeneszerző: Harry Gregson-Williams Trevor Rabin Operatőr: Daniel Mindel Díszlettervező: James J. Murakami Jennifer A. Davis Jelmeztervező: Marlene Stewart Producer: Jerry Bruckheimer Executive Producer: Andrew Z. Davis Chad Oman James W. Skotchdopole Látványtervező: Benjamín Fernández Vágó: Chris Lebenzon [/SP] Mit tehet egy ember az egész világ ellen? És mit tehet egy ember, ha az egész világ összefog ellene? Robert Dean ügyész nem az a fajta, aki ilyen kérdéseken törné a fejét. Végzi a munkáját, szereti a feleségét, neveli két rosszcsont kölykét és azt hiszi, ez mindig így lesz. Pedig valakik figyelni kezdik, valakik vadásznak rá, valakik meg akarják ölni. Egyszer csak - egymástól függetlenül - az Egyesült Államok összes hivatalos és nem hivatalos titkos szervezete a nyomába ered. Ruháiba poloskát varrnak, golyók fütyülnek a füle körül, autók próbálják elgázolni, robbanások próbálják eltörölni a föld színéről. Mindenki célpontjává válik és ő nem tehet mást, menekül, ahogy csak bír. És még azt sem tudja, miért akarják megölni. [SP]Általános Teljes név : H:\\VIDEO_TS\VTS_01_0.BUP Formátum : DVD Video Formátum profil : Program Fájlméret : 88,0 KiB Időtartam : 2 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 95 b/s FileExtension_Invalid : ifo Kép Sáv száma : 224 (0xE0) Formátum : MPEG Video Formátum változat : Version 2 Időtartam : 2 óra Adatsebesség mód : változó Szélesség : 720 képpont Magasság : 576 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 25,000 FPS Szabvány : PAL Compression mode : Lossy Hang #1 Sáv száma : 128 (0x80) Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 2 óra Csatornák száma : 6 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : angol Hang #2 Sáv száma : 129 (0x81) Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 2 óra Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : cseh Hang #3 Sáv száma : 130 (0x82) Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Időtartam : 2 óra Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Compression mode : Lossy Nyelv : magyar Szöveg #1 Sáv száma : 32 (0x20) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : angol Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #2 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : lengyel Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #3 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : cseh Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #4 Sáv száma : 35 (0x23) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : magyar Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #5 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : arab Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #6 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : horvát Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #7 Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : szlovén Nyelv, további adatok : Normal Szöveg #8 Sáv száma : 39 (0x27) Formátum : RLE Formátum/adatok : Run-length encoding Bit depth : 2 bit Nyelv : magyar Nyelv, további adatok : Forced Menü #1 Időtartam : 2 óra 00:00:00.000 : Chapter 1 00:13:40.920 : Chapter 2 00:26:55.040 : Chapter 3 00:36:41.920 : Chapter 4 00:47:46.440 : Chapter 5 00:55:41.400 : Chapter 6 01:09:42.400 : Chapter 7 01:21:34.160 : Chapter 8 01:37:31.800 : Chapter 9 01:58:50.360 : Chapter 10 02:06:42.800 : Chapter 11 List (Audio) : 0 / 1 / 2 List (Subtitles 4/3) : 0 / 0 / 0 List (Subtitles Wide) : 0 / 3 / 7 List (Subtitles Letterbox) : 0 / 3 / 7 List (Subtitles Pan&Scan) : 0 / 0 / 0 Menü #2 Időtartam : 1 mp 0emp 00:00:00.000 : Chapter 1 [/SP] letöltés Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. -- |