![]() |
|
Dűne *Dune* (2021) WebRip, 1080p, HUNDUB - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: HD és Blu-ray filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=23) +---- Téma: Dűne *Dune* (2021) WebRip, 1080p, HUNDUB (/showthread.php?tid=25149) |
RE: Dűne *Dune* (2021) WebRip, 1080p, HUNDUB - Bummbeledurr - 2021-10-29 Dűne *Dune* (2021) WebRip, 1080p, HUNDUB
![]() Webrip, színes, fmagyarul beszélő amerikai-angol-magyar-kanadai sci-fi dráma, kalandfilm, 155 perc Stáblista: rendező: Denis Villeneuve író: Frank Herbert forgatókönyvíró: Eric Roth, Denis Villeneuve, Jon Spaihts producer: Cale Boyter, Mary Parent, Denis Villeneuve executive producer: Joseph M. Caracciolo, Jr. Thomas Tull operatőr: Greig Fraser vágó: Joe Walker Szereplők: Rebecca Ferguson --- Lady Jessica Timothée Chalamet --- Paul Atreides Josh Brolin --- Gurney Halleck Charlotte Rampling --- Reverend Mother Mohiam Javier Bardem --- Stilgar Oscar Isaac --- Duke Leto Atreides Dave Bautista --- Glossu 'Beast' Rabban Stellan Skarsgård --- Baron Harkonnen Zendaya --- Chani Jason Momoa --- Duncan Idaho Tartalom: Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő. A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak. De ehhez harcolnia kell. Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé. Valószínűleg ez 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője elképesztő szereplőgárda segítségével, két részben álmodta vászonra a kultikus sci-fi regényt. Technikai információk: [spoiler] Általános Teljes név : dune.1080p-no1.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 Fájlméret : 10,2 GiB Időtartam : 2 óra Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 9 392 kb/s Film : Dune (2021) Kódolás dátuma : UTC 2021-10-28 14:46:30 Kódoló szoftver : mkvmerge v56.0.0 ('Strasbourg / St. Denis') 64-bit Kódoló könyvtár : libebml v1.4.2 + libmatroska v1.6.4 IMDB : tt1160419 TMDB : movie/438631 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4 Formátum beállítások : CABAC / 4 Ref Frames Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, RefFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 2 óra Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 8 250 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 12,4 Mb/s Szélesség : 1 920 képpont Magasság : 816 képpont Képarány : 2,35:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.220 Adatfolyam mérete : 8,94 GiB (88%) Kódoló könyvtár : x264 core 157 r2965 861cec4 Default : igen Forced : nem Color range : Limited Color primaries : BT.709 Transfer characteristics : BT.709 Matrix coefficients : BT.709 Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Commercial name : Dolby Digital Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 2 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 384 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Channel layout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Compression mode : Lossy Adatfolyam mérete : 427 MiB (4%) Nyelv : magyar Service kind : Complete Main Default : igen Forced : nem Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : E-AC-3 JOC Formátum/adatok : Enhanced AC-3 with Joint Object Coding Commercial name : Dolby Digital Plus with Dolby Atmos Kódek azonosító : A_EAC3 Időtartam : 2 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 768 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Channel layout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Compression mode : Lossy Adatfolyam mérete : 854 MiB (8%) Nyelv : angol Service kind : Complete Main Default : nem Forced : nem Complexity index : 16 Number of dynamic objects : 15 Bed channel count : 1 csatorna Bed channel configuration : LFE Szöveg #1 Sáv száma : 4 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 2 óra Adatsebesség : 1 b/s Count of elements : 52 Adatfolyam mérete : 1,55 KiB (0%) Cím : Forced Nyelv : magyar Default : igen Forced : igen Szöveg #2 Sáv száma : 5 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 2 óra Adatsebesség : 34 b/s Count of elements : 1264 Adatfolyam mérete : 39,2 KiB (0%) Nyelv : magyar Default : nem Forced : nem Szöveg #3 Sáv száma : 6 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 2 óra Adatsebesség : 31 b/s Count of elements : 1335 Adatfolyam mérete : 34,0 KiB (0%) Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Szöveg #4 Sáv száma : 7 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 2 óra Adatsebesség : 41 b/s Count of elements : 1724 Adatfolyam mérete : 44,3 KiB (0%) Cím : SDH Nyelv : angol Default : nem Forced : nem [/spoiler] Bemutató: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Töltsétek le gyosan, mielőtt töröltetnék!
|