![]() |
|
Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok *Cowboy Bebop* (2021) teljes 1. évad, HUNDUB - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: TV Sorozatok (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=14) +---- Téma: Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok *Cowboy Bebop* (2021) teljes 1. évad, HUNDUB (/showthread.php?tid=25710) |
RE: Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok *Cowboy Bebop* (2021) teljes 1. évad, HUNDUB - Bummbeledurr - 2021-11-19 Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok *Cowboy Bebop* (2021) teljes 1. évad, HUNDUB
![]() WebRip, 1080p, magyarul beszélő amerikai scifi sorozat Szereplők: John Cho --- Spike Spiegel Mustafa Shakir --- Jet Black Daniella Pineda --- Faye Valentine Alex Hassell --- Vicious Elena Satine --- Julia Ira Munn --- Punch Lucy Currey --- Judy Rodney Cook --- Teddy Bomber Tamara Tunie --- Annie Mason Alexander Park --- Gren Geoff Stults --- Chalmers Jan Uddin --- Asimov Solensan Lydia Peckham --- Katerina Solensan Adrienne Barbeau --- Maria Murdock Josh Randall --- Pierrot Le Fou Rachel House --- Mao Ann Truong --- Shin Hoa Xuande --- Lin Tartalom: A stílusos, de folyton pénzszűkében lévő fejvadászok, Spike, Jet és Faye bejárják a naprendszert, miközben melót keresnek. Vajon maguk mögött tudják hagyni Spike múltját? Technikai információk: [spoiler] Általános: Teljes név : Cowboy.Bebop.S01E01.1080p.WEB-DL.DD+5.1.Atmos.H.264.HUN-No1.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 Fájlméret : 1,45 GiB Időtartam : 50 perc 22 mp Teljes adatsebesség : változó Teljes adatsebesség : 4 119 kb/s Film : Cowboy Bebop S01E01 Kódolás dátuma : UTC 2021-11-19 08:27:16 Kódoló szoftver : mkvmerge v44.0.0 ('Domino') 64-bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.10 + libmatroska v1.5.2 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4 Formátum beállítások : CABAC / 4 Ref Frames Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, RefFrames : 4 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 50 perc 20 mp Adatsebesség mód : változó Adatsebesség : 2 710 kb/s Legnagyobb adatsebesség : 20,0 Mb/s Szélesség : 1 920 képpont Magasság : 1 080 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.055 Adatfolyam mérete : 976 MiB (66%) Cím : No1 Kódoló könyvtár : x264 core 148 r2727 7d026e8 Default : igen Forced : nem Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : E-AC-3 Formátum/adatok : Enhanced AC-3 Commercial name : Dolby Digital Plus Kódek azonosító : A_EAC3 Időtartam : 50 perc 22 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 640 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Channel layout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Compression mode : Lossy Adatfolyam mérete : 231 MiB (16%) Cím : Hungarian Nyelv : magyar Service kind : Complete Main Default : igen Forced : nem Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : E-AC-3 JOC Formátum/adatok : Enhanced AC-3 with Joint Object Coding Commercial name : Dolby Digital Plus with Dolby Atmos Kódek azonosító : A_EAC3 Időtartam : 50 perc 21 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 768 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Channel layout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Compression mode : Lossy Adatfolyam mérete : 277 MiB (19%) Cím : English Nyelv : angol Service kind : Complete Main Default : nem Forced : nem Complexity index : 16 Number of dynamic objects : 15 Bed channel count : 1 csatorna Bed channel configuration : LFE Szöveg #1 Sáv száma : 4 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 48 perc 17 mp Adatsebesség : 1 b/s Count of elements : 20 Adatfolyam mérete : 499 bájt (0%) Cím : Forced Nyelv : magyar Default : igen Forced : igen Szöveg #2 Sáv száma : 5 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 48 perc 17 mp Adatsebesség : 34 b/s Count of elements : 474 Adatfolyam mérete : 12,1 KiB (0%) Cím : Hungarian Nyelv : magyar Default : nem Forced : nem Szöveg #3 Sáv száma : 6 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 46 perc 33 mp Adatsebesség : 64 b/s Count of elements : 647 Adatfolyam mérete : 22,1 KiB (0%) Cím : English Nyelv : angol Default : nem Forced : nem [/spoiler] Angolnyelvű bemutató: Letöltés: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Töltsétek le villámgyorsan, mielőtt töröltetné a jogtulaj!
|