![]() |
|
Balesetekről képek - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Dumaláda (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=94) +--- Téma: Balesetekről képek (/showthread.php?tid=287) Oldalak:
1
2
|
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-06-26 Balesetekröl képek Ide azokata képeket amiket meg szeretnél oszatni autóstársaiddal. Épületnek ütközött és kettészakadt egy személygépkocsi ![]() ![]() Sörszállító rakománya borult le egy körforgalomban ![]() ![]() Skodával ütközött és kettészakadt egy Ford ![]()
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-06-29 Balesetekröl képek Hát hogy egyesek milyen jó ghelyeken tudnak parkolni RE: Balesetekről képek - Rocky - 2008-06-30 Balesetekröl képek Suzuki Ignis és kukásautó találkozása.4 fiatal ült az autóban 3 a helyszinen meghalt. A képek alapján nem 50-el ment.Nem értem miért kell ennyire sietni.A felelőtlen sofőr miatt meghalt másik két fiatal egy pedig súlyos sérülésekkel kórházba került. Megérte??? :rip: :no: Kód: http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2203_0.shtmlRE: Balesetekről képek - Dada - 2008-06-30 Balesetekröl képek Hát elég csunya az szent de nemis csodálkozom "KUKíí‚ÂSAUTő" Van a lánglovagokon ennél dzrvább is az elsö kép. RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-07 Balesetekröl képek 1. ![]() 2. ![]() 3. "Ezek a fiatosok nagyon hülyék:" Ezt nem én irtam a képhez tartozik egy oldalon találtam: ![]() "Sőt. Egyre hülyébbek." Eztsem én irtam
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-07 Balesetekröl képek Na látom magadra vetted ez jelent valamit egyébként az ignisre nincs ráirva hogy az élet 180 nál kezdödik amit a tüzoltó mutat de nem azért tettem ki hogy neked szól csak olvastam a totalcar forumon vagy hol
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-07 Balesetekröl képek ez durva ![]() az enzot is eldobták gondolom nem 90 nel mnet ahogy kinéz ![]()
RE: Balesetekről képek - BaLiG - 2008-07-15 Balesetekröl képek uhh
RE: Balesetekről képek - Biggie - 2008-07-17 Balesetekröl képek Ez már repült vajon, hogy igy összeszakadt, hiába szentháromság ez is piszokul törik. RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-17 Balesetekröl képek Igy van mindegy hogy milyen autó törik mind RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-18 Balesetekröl képek elég érdekesen tört vagy ezt már szétvágták a tüzoltok hogy kiszedjék belöle az emberkét? RE: Balesetekről képek - Rocky - 2008-07-23 Balesetekröl képek Ezek nem törtek ennyire szét,látszik a tűzoltók vágták szét.Ha karambolom lenne(nem szeretném)akkor 7-es BMW,Audi A6 vagy S-klasse merciben történjen.Diana hercegnő is egy 2tonnás bálna merciben karambolozott.Ha be lett volna kötve még most is élne.A testőre sem volt bekötve szerintem de őt megfogta a légzsák ő megmaradt.Én mindig bekötöm magam. A mercedes és az öv megvéd! RE: Balesetekről képek - Rocky - 2008-07-23 Balesetekröl képek Itt az autója.A sofőr túlélte és teljesen felépült.Nem ér semmit a 2 tonna vas?
RE: Balesetekről képek - Rocky - 2008-07-23 Balesetekröl képek Ez is az.Sztem olyan 180-200-al csattanhattak.
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-23 Balesetekröl képek Hát igy járt szegényem
RE: Balesetekről képek - BaLiG - 2008-07-24 Balesetekröl képek a másodikbol nem maradt tul sok RE: Balesetekről képek - BaLiG - 2008-07-24 Balesetekröl képek ekkora ho lenne egész nap a bányatoba ugrálnánk . már ha eljutnáknk odáig XD
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-24 Balesetekröl képek Bányatóban ugrálnál télen ? RE: Balesetekről képek - kubica - 2008-07-24 Balesetekröl képek Klaffa....:naughty::nasty::naughty: RE: Balesetekről képek - Zozi - 2008-07-26 Balesetekröl képek ehh sógornak nagyon tetszenek ezek a képek!
RE: Balesetekről képek - Zozi - 2008-07-26 Balesetekröl képek tegyél nyugodtan csak ne legyen semmilyen trancsírozott ember rajta... + semmilyen hulla! :evil: RE: Balesetekről képek - Rocky - 2008-07-26 Balesetekröl képek Dee hullásat akarunk! ![]() ![]()
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-07-26 Balesetekröl képek Idézet:Originally posted by Zozi;26789 Kell a link ahol vannak rengeteg van fent több 10000 kép
RE: Balesetekről képek - Malik - 2008-08-29 Balesetekröl képek Ezek elég durvák. RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-08-29 Balesetekröl képek Aza magömlés nem gyenge
RE: Balesetekről képek - /George/ - 2008-08-29 Balesetekröl képek Jaja, azért elég sok anyag van ott amit majd fel kellett takarítani!:pinch: RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-08-30 Balesetekröl képek ejha kikapta kétkerékre micsida erö lehet a vasban
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-09-08 Balesetekröl képek az a bmw szépen leégett ![]() ad:
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-09-13 Balesetekröl képek Hát ha tegnap ottlettem volna surdon lefényképeztem volna a kocsimat az árokba de állitolag a hirekbe is benvolt
RE: Balesetekről képek - Dada - 2008-09-13 Balesetekröl képek Nem én fater,én dolgoztam |