![]() |
|
Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Informatika (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=72) +--- Fórum: Képszerkesztés (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=73) +---- Fórum: Képszerkesztési versenyek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=74) +---- Téma: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] (/showthread.php?tid=380) |
RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Zozi - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Killmask: ![]() kiscipo00: ![]() Orpheus: ![]() Annak a szavazata az érvényes aki: - legalább 10 napja tagja az oldalnak - van minimum 10 hozzászólása ( mind a 2 feltételnek meg kell felelni! ) Akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek azoknak a szavazata nem érvényes!
RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Zozi - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Orpheus-ra ment nekem ez tetszik a legjobban... RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - tzsolty - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Orpheus-é tetszett a legjobban, így rá szavaztam. RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Suny - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Orpheusra szavaztam a színvilága miatt. RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Killmask - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] kiscipo00 azért mert... Autó és Motor tehát mind a két stilust illetve müfajt és járművet képviseli. RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - kiscipo00 - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Kill, mert tetszenek a ZZR1400 as Kawák Brutális állatok csak a by Killmask írás nem tetszik, az gagyi.Am az Orpheusé is tetszik kivéve a láng az oldalán, meg a HHW felirat RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Orpheus - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Akkor én is véleményezek: Killmask: A háttér kimaszkolása kezdetleges, ezen még majd javítgass. Szintén szemet szúró hogy a by Killmask felirat utólag lett odarakva, kicsit el kéne életleníteni. Ezek a fő hibák, sok gyakorlás és alakul ez! ![]() Kiscip00: Lényegében egész jó, nekem a My Life szöveg nem tetszik, és annak betütípusa és designja. Orpheus: Gyorsan dobtam össze, van mit javtani rajta, közben lett ötletem, de már nem nyúlok hozzá ![]() Én kihagynám most a voksolást... ![]() Sajnálom hogy csak 3 induló volt pedig 15 perc alatt öszze lehet ezekre a versenyekre dobni valamit, csak szerintem sokan lusták nekiállni, pedig vannak akiknek menne a PS! RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - kiscipo00 - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Igazából azzal én sem vagyok megelégedve. RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - BaLiG - 2008-11-14 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] kiscipo00 +1 jók a szinek ![]() én is csináltam 3-mat de nem tudtam egyiket se befejezni. és nem tetszet wááá meg elegem lett gép kikapcs egyböl
RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Flóri Bá - 2008-11-15 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Nekem most jelenleg Kiscipo00 képe jött be a legjobban! RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - HTML - 2008-11-15 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Killmask, mert már a nevezésnél övé tetszett a legjobban. @Orpheus: Vagy nincsen meg hozzá a kellő rutinjuk. RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Killmask - 2008-11-15 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Azért olyan kezdetleges az enyém mert 1kezemen megtudom számolni hány képet készítettem életembe és azt is hogy hány órát foglalkoztam képkészítéssel... RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - robben - 2008-11-15 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Killmask mert én űlök a motoron
RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - kiscipo00 - 2008-11-15 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Sajnáljuk robben, de a szavazatod érvénytelen, mert: Annak a szavazata az érvényes aki: - legalább 10 napja tagja az oldalnak - van minimum 10 hozzászólása ( mind a 2 feltételnek meg kell felelni! ) RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Killmask - 2008-11-16 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Egyébként is robben valószinű hogy te vagy a motoron XD
RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Flóri Bá - 2008-11-16 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Akkor most döntetlen lett vagy mi van? RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Zozi - 2008-11-16 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] mér lenne majd csak estére lesz zárás ahogy szokott lenni! RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Zozi - 2008-11-17 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Kicsit megkésve de a szavazást lezárom! Kód: http://www.hhw.hu/hhw/member.php?u=4611kiscipo00 és Orpheus 3 - 3 szavazat : 1. Killmask 2 szavazat : 2. RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - kiscipo00 - 2008-11-17 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Köszönöm a szavazatokat. És grat a többieknek is RE: Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ] - Orpheus - 2008-11-17 [PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN] Én is köszönöm a szavazatokat, gratulálok a versenytársaimnak! Remélem a következőben (a héten) többen leszünk!
|