![]() |
|
Férfi - női szótár - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Humor (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=106) +--- Téma: Férfi - női szótár (/showthread.php?tid=381) |
RE: Férfi - női szótár - ricsike - 2008-11-16 férfi - n?i szótár Szótár nőkhöz és férfiakhoz Női szótár: Igen = Nem. Nem = Igen. Talán = Nem. Sajnálom = Majd te fogod sajnálni. Szükségünk van rá = Akarom. Ez a te döntésed = Majd az lesz, amit én akarok. Azt csinálsz, amit akarsz = Később majd megbánod. Beszélnünk kell = Ki akarom panaszkodni magam. Nem izgat = Persze, hogy izgat te hülye! Olyan férfias vagy = Meg kéne borotválkoznod és fürödnöd, izzadt vagy, mint egy ló. Romantikára vágyom, kapcsoljuk le a lámpát = Lógnak a melleim. Ez a konyha kényelmetlen = új házat akarok. új függönyt szeretnék = és szőnyeget, bútorokat meg tapétát. Zajt hallottam = Észrevettem, hogy már majdnem alszol. Szeretsz? = Még egy csomó ilyet akarok kérdezni. Mennyire szeretsz? = Valami olyat tettem, amiért haragudni fogsz. Egy perc és indulhatunk = Vesd le cipőd és ülj le a TV elé egy órácskára. Hallod, mit mondok = Túl késő, véged van! Férfi szótár: Éhes vagyok = Éhes vagyok. íí‚Âlmos vagyok = íí‚Âlmos vagyok. Fáradt vagyok = Fáradt vagyok. Menjünk moziba? = Le akarlak fektetni. Meghívhatlak vacsorázni? = Le akarlak fektetni. Felhívhatlak valamikor? = Le akarlak fektetni. Szabad egy táncra? = Le akarlak fektetni. Szép ruha! = Szép cicik! Fáradtnak látszol, megmasszírozzalak? = Tapizni akarlak. Mi a baj? = Mi fenéért hisztizel? Mi a baj? = Mire számítsak éjszakára? Unatkozom = Le akarlak fektetni. Szeretlek = = Le akarlak fektetni, de azonnal! Én is szeretlek = Na, most már aludhatok végre? Jól áll az új frizurád = Az előző jobb volt. Beszélgessünk = Meg akarom mutatni, milyen érzékeny fickó vagyok, aztán nyomás az ágyba. Hozzám jössz feleségül? = Nem szeretném, ha más pasikkal is... Azt hiszem, ez a blúz és szoknya nem megy egymáshoz = Meleg vagyok. RE: Férfi - női szótár - lehmann - 2009-01-19 férfi - női szótár van benne valami RE: Férfi - női szótár - KeNTaGoN - 2009-01-20 férfi - női szótár ez ilyen egyszerű RE: Férfi - női szótár - Guest - 2010-06-08 férfi - női szótár igaz-igaz RE: Férfi - női szótár - Speedicus - 2010-11-06 férfi - női szótár ELEM NEVE: Nő VEGYJELE: Fm FELTALíí‚ÂLTA: íí‚Âdám ATOMTőMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt. FELLELHET??í‚ÂSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben. Fizikai tulajdonságai: - Az elem ritkán fellelhető szűziesen tiszta állapotában. - A felülete általában színes mázzal van bevonva. - Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk. - Azonnal forr és ok nélkül fagy. - Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad. - Rossz izű, ha téves helyen kóstoljuk. Vegyi tulajdonságai: - Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel. - Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni. - Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül. - Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával. - Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál. Leggyakoribb felhasználásai: - Leginkább mint díszitő elem, főként drága sportkocsikban. - Kitűnően alkalmazható relaxációs célokra. - Nagyon hatékony tisztitóeszköz. Végzett kísérletek: - Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk. - Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül. Veszélyek: - Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele. - Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket. Egyébként katasztrófális következményekkel kell számolnunk. |