![]() |
|
Eddie, a sas *Eddie the Eagle* (2016) - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: HD és Blu-ray filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=23) +---- Téma: Eddie, a sas *Eddie the Eagle* (2016) (/showthread.php?tid=3938) |
RE: Eddie, a sas *Eddie the Eagle* (2016) - Bummbeledurr - 2016-08-19 Eddie, a sas *Eddie the Eagle* 1080p BluRay (2016) Data Premium!
![]() FullHD BluRay, színes, magyarul beszélő, angol-amerikai-német vígjáték, 105 perc, MKV Stáblista: rendező: Dexter Fletcher forgatókönyvíró: Sean Macaulay, Simon Kelton operatőr: George Richmond producer: Adam Bohling, Rupert Maconick, Matthew Vaughn vágó: Martin Walsh IMDb: 7,4/10 szereplők: Eddie Edwards --- Taron Egerton Bronson Peary --- Hugh Jackman Warren Sharp --- Christopher Walken Bj??rn, Nnorvég edző --- Rune Temte Target --- Tim McInnerny Janette Edwards --- Jo Hartley Matti Nyk?¤nen --- Edvin Endre Tartalom: ? a tipikus angol hős. Eddie (Taron Egerton) nem igazán ügyes, sőt, első ránézésre kifejezetten kétballábasnak tűnik, viszont nagyon lelkes. És ő az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián. ?Âgy aztán ő lesz a brit sporttörténet egyik legnagyobb legendája: példa arra, hogy nem szabad feladni, hogy érdemes küzdeni, és nem a győzelem a fontos - bár az is nagyon jól tud esni. Eddie és edzője (Hugh Jackman) a lehetetlent vállalják, és talán valóra is váltják. Egy egykor hatalmas nemzet tőlük várja, hogy újra igazán büszkék lehessenek. ?Âltalános Teljes név : eddie.the.eagle-1080p-frommar5.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 9,68 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 13,1 Mb/s Kódolás dátuma : UTC 2016-08-17 08:08:14 Kódoló szoftver : mkvmerge v8.1.0 ('Psychedelic Postcard') 32bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.1 + libmatroska v1.4.2 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 12,0 Mb/s Szélesség : 1 920 képpont Magasság : 804 képpont Képarány : 2,40:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.325 Adatfolyam mérete : 8,88 GiB (92%) Kódoló könyvtár : x264 core 142 r2431+42 c69a006 tMod [8-bit@4:2:0 X86_64] Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 640 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 spf) Adatfolyam mérete : 484 MiB (5%) Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Hang #2 Sáv száma : 5 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 448 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 spf) Adatfolyam mérete : 339 MiB (3%) Nyelv : magyar Default : igen Forced : nem Szöveg #1 Sáv száma : 3 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 60 b/s Count of elements : 1501 Adatfolyam mérete : 46,1 KiB (0%) Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Szöveg #2 Sáv száma : 4 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 29 perc Adatsebesség : 0 b/s Count of elements : 4 Adatfolyam mérete : 104 bájt (0%) Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Szöveg #3 Sáv száma : 6 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 49 b/s Count of elements : 1018 Adatfolyam mérete : 38,2 KiB (0%) Nyelv : magyar Default : nem Forced : nem Szöveg #4 Sáv száma : 7 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 7 perc Adatsebesség : 3 b/s Count of elements : 4 Adatfolyam mérete : 175 bájt (0%) Nyelv : magyar Default : igen Forced : igen Magyarnyelvű bemutató: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. |