![]() |
|
Mikulás levelei - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Humor (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=106) +--- Téma: Mikulás levelei (/showthread.php?tid=395) |
RE: Mikulás levelei - BaLiG - 2008-12-02 Nemsokára jön a Mikulás -- Kedves Télapó! Egy olyan G.I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van szig= onypuskája, és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla harcmodorból, és s= imán megöli bármelyik ellenséget! - Gergő Kedves Gergő! Kissé agresszív vagy, fiam. Beloled vagy terrorista lesz, vagy bérgyi= lkos, és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit szólnál= inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy érdekes kísér= let ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást. - A Télapó Kedves Télapó! Idén karácsonyra ezúttal nem játékot kérek. Hét éves lettem= , nagy vagyok már. Könyvet kérek! Mondjuk a Bűn és Bünhodést. Vagy a Nyomor= ultakat. Köszi, íí‚Âkos. Kedves íí‚Âkos! Kit akarsz becsapni? Ha a Jancsi és Juliska gondot okozott, akkor Dosztoj= evszkijt sem fogod tudni túlzottan értékelni. Persze nem az én dolgom ít= élkezni feletted. Megkapod mindkét könyvet, és miután egy hosszabb esszé = keretein belül kifejtetted nekem a francia romantikus és az orosz realista iroda= lom közötti párhuzamok és ellentétek mibenlétét, kapsz majd ját= ékokat is. Jó olvasást, kis köcsög! - A Télapó Kedves Télapó! Már tavaly is kistesót kértem, és tavaly sem azt kaptam. Légy sz= íves, ezúttal ne valami hülyeséget hozz, hanem amit kérek! Kistesót akarok! - íí‚Âdám Kedves íí‚Âdám! Apád már tavaly is impotens volt. És még most is az. Az ólomkaton= a pedig nem hülyeség. Dugd fel a seggedbe, meglátod, milyen jó lesz. - A Télapó Kedves Télapó! Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelős Barbie= t, egy repülőgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet! = Mást nem. köszi: Kati Kedves Kati! Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik? Javaslo= m, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te nem leszel ol= yan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson. - A Télapó Kedves Télapó! Te hány kiló vagy? Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogyókúrá= zz? Mi van, ha egyszer beszorulsz a kéménybe? - Bence Kedves Bence! Nem gondolkodtál még rajta, hogy kicsit visszafogd magad, és ne kér= dezz hülyeségeket? Mi van ha egyszer bepöccenek, és taposóaknát visz= ek neked karácsonyra? - A Télapó Kedves Télapó! Hoznál nekem egy virágos kifestőt, ha szépen megkérlek? őlel: Vili Kedves Vili! Engem te csak ne ölelgessél rendben, köcsög? Persze, virágos kife= stőt, hát hogyne. Elmész te anyádba... - A Télapó Kedves Télapó! Miniszoknyát szeretnék karácsonyra, mert a nővéremnek is olyan va= n, és mindig egy csomó fiúnak tetszik, és én is sok fiúnak akarok tetsz= eni. Miniszoknyát hozz, de rövid legyen ám, hogy jól látszódjanak a = lábaim, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon csinosak a lábaim. - Emma Kedves Emma. Télapó visz neked csinos szoknyácskát, de a Télapó bácsi nagy= on fáradt lesz ám, mire hozzátok ér, ugye behívsz majd egy kis tejecskére = és sütikére a szobácskádba? - A Télapó Kedves Télapó! Tudnál hozni olyan legót, amiben van elektromos felszerelés is, és = hozzá lehetne kötni egy soros kapcsoláshoz, és némi átalakítgatás u= tán csatlakoztatni egy központi magas feszültséghez, és összeépítgetni egy hidra= ulikus forgóturbinával, meg ilyenek? - Pisti Kedves Pisti! Szoktál járni focizni a térre, vagy mesét nézni, vagy meghúzni = a lányok haját, meg ilyenek? Én a helyedben reszelnék azért egy jót, miel= őtt agyonvág a kettőhúsz, lúzerkém! - A Télapó Kedves Télapó! Mit szeretnek enni a rénszarvasaid? Csak azért kérdezem, mert gondolt= am, ők is elfáradnak, és megéheznek, és gondoltam nekik is kedveskede= k majd valami harapnivalóval. - íí‚Âron Kedves íí‚Âron! Ezzel az undorító benyalással semmit nem fogsz elérni nálam. Id= én egyébként újítottam, és nem rénszarvasokkal érkezem, hanem grizli medvékk= el. Kötözd ki magad a gesztenyefátokhoz, ha kedveskedni akarsz nekik. - A Télapó Kedves Télapó! Én a kisfiam nevében írok neked, tudod, ő még nem tud írni. Azt= üzeni neked, hogy valamilyen kreatív kis társasjátékot hozzál, amivel t= ud játszani az egész család! Köszönettel: Vargáné Kiss Erzsébet Kedves Erzsébet! Valami kreatív társasjátékot? Rendben. Mit szólnál mondjuk a &q= uot;Simi humi nyali falihoz"? Ja, nem, bocs, azt a férjed már megrendelte. Ja, bocs, nem is neked, hanem az új titkárnőjének. - A Télapó Kedves Télapó! Eddig egyszer sem hoztál nekem virgácsot, remélem ezúttal sem fogsz= ! Tudod, én mindig jó kisfiú vagyok. Idén azt hiszem, egy hifi toronynak ö= rülnék a legjobban. - Ervin Kedves Ervin! Nem, eddig valóban nem hoztam neked virgácsot. Viszont ha nem tűnt vo= lna fel, akkor mást sem. Tudod, a javítóintézetbe nem jár a Mikulás= . - A Télapó Kedves Télapó! Szeretnék egy robogót, egy új számítógépet, egy új szobát= , egy nyaralót a Balcsira, amihez csak nekem van kulcsom, egy pénzzel teli bankkárty= át, egy új mobiltelefont (kamera is legyen rajta!), és egy dévédé lej= átszó sem ártana. Várlak! - Tomi Kedves Tomi! Várjál csak, ha nagyon nincs jobb dolgod. - A Télapó Kedves Télapó! Akármit is hozol, örülni fogok neki, csak ne felejtsd, ugye tudod? Elköltözünk! Arany János utca 7! - Imike Kedves Imike! Se térképész, se futár nem vagyok. Egyébként is későn szó= ltál, már megszerveztem, betábláztam, és elrendeztem a szállítmányozási ütemtervemet= . És ugye az a ház, ahova költöztetek, már évek óta üresen = állt... - A Télapó Kedves Télapó! Mi az msn címed? Dumálhatnánk majd valamikor. - Peti Kedves Peti! A Télapó bácsi csak nénikkel emesenezik, azok közül is csak oly= anokkal, akiknek web kamerájuk van, erkölcseik azonban nincsenek. Menj oda szé= pen anyukádhoz, és kérdezd meg tőle, hogy ez mit jelent. - A Télapó Kedves Télapó! Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés? Van feleséged? Miért = nem ő hozza az ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén? - Erika Kedves Erika! Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lófaszt. - A Télapó Kedves Télapó! Egy hiper szuper mankót kérek, tudod, eltörtem a lábam, és amit a= doktor bácsi adott, az tök snassz, és ronda, és nem tetszik. Olyat hozzá= l, amivel lehet repülni is! Amúgy nem rossz érzés, hogy mindenki a meleg otth= onában vár téged, te meg csak gürizel egész éjjel? - Gáborka Kedves Gáborka! Kattanj le a témáról. Már eleve az erkélyrol sem kellett volna le= ugranod, és akkor most tudnál járni, észkombájn! Amúgy nem rossz érz= és, hogy az összes barátod megy majd hógolyózni, síelni meg szánkózni, te= meg egész télen otthon bicegsz majd a mankóddal a négy fal között? - A Télapó RE: Mikulás levelei - brigada01 - 2016-06-17 Ennyit már rég röhögtem. Kösz!!! |