![]() |
|
3 százalék *3%* (2016) 1. évad - Nyomtatható verzió +- HHWForum.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: TV Sorozatok (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=14) +---- Téma: 3 százalék *3%* (2016) 1. évad (/showthread.php?tid=4322) |
RE: 3 százalék *3%* (2016) 1. évad - Bummbeledurr - 2016-12-03 3 százalék *3%* (2016) 1. évad
![]() WebRip 720p, feliratozott brazil scifi/thriller, folyamatos up! Szereplők: Jo??o Miguel --- Ezequiel Michel Gomes --- Fernando Carvalho Vaneza Oliveira --- Joana Coelho Viviane Porto --- Aline Rodolfo Valente --- Rafael Moreira Rafael Lozano --- Marco Alvarez Tartalom: A történet a jövőben játszódik, ahol az embereknek megadatott egy esély egy olyan világban, ahol lehet a Föld "jobbik oldala", az Offshore, ahaladás és befolyás és a pusztulás és szegénység az "Inland"on között, de csak a jelöltek 3%-ának sikerül. Technikai információk: ?Âltalános Teljes név : 3.Percent.S01E01.720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-PiA.mkv Formátum : Matroska Formátum változat : Version 4 / Version 2 Fájlméret : 1,25 GiB Időtartam : 49 perc 51 mp Teljes adatsebesség : 3 596 kb/s Kódolás dátuma : UTC 2016-11-25 04:15:41 Kódoló szoftver : mkvmerge v8.3.0 ('Over the Horizon') 64bit Kódoló könyvtár : libebml v1.3.1 + libmatroska v1.4.2 Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Formátum profil : High@L4.1 Formátum beállítások, CABAC : igen Formátum beállítások, ReFrames : 5 képkocka Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC Időtartam : 49 perc 40 mp Adatsebesség : 3 222 kb/s Szélesség : 1 280 képpont Magasság : 720 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS ColorSpace : YUV ChromaSubsampling/String : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bit Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.146 Adatfolyam mérete : 1,12 GiB (89%) Kódoló könyvtár : x264 core 148 r2721 72d53ab Nyelv : angol Default : igen Forced : nem Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Formátum beállítások, Endianness : Big Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 49 perc 51 mp Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 384 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 spf) BitDepth/String : 16 bit Adatfolyam mérete : 137 MiB (11%) Nyelv : portugál Default : igen Forced : igen Szöveg #1 Sáv száma : 3 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 49 perc 32 mp Adatsebesség : 53 b/s Count of elements : 527 Adatfolyam mérete : 19,6 KiB (0%) Nyelv : angol Default : nem Forced : nem Szöveg #2 Sáv száma : 4 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 49 perc 32 mp Adatsebesség : 52 b/s Count of elements : 530 Adatfolyam mérete : 19,1 KiB (0%) Nyelv : olasz Default : nem Forced : nem Szöveg #3 Sáv száma : 5 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 49 perc 32 mp Adatsebesség : 54 b/s Count of elements : 526 Adatfolyam mérete : 19,8 KiB (0%) Nyelv : német Default : nem Forced : nem Szöveg #4 Sáv száma : 6 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 49 perc 32 mp Adatsebesség : 55 b/s Count of elements : 531 Adatfolyam mérete : 20,3 KiB (0%) Nyelv : francia Default : nem Forced : nem Szöveg #5 Sáv száma : 7 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 49 perc 32 mp Adatsebesség : 53 b/s Count of elements : 532 Adatfolyam mérete : 19,4 KiB (0%) Nyelv : spanyol Default : nem Forced : nem Angolnyelvű előzetes: 1. rész: Cubes Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Felirat: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 2. rész: Érmék Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Felirat: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 3. rész: Folyosó Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Felirat: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 4. rész: A kapu Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Felirat: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 5. rész: Víz Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Felirat: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: 3 százalék *3%* (2016) 1. évad - Bummbeledurr - 2016-12-27 5. rész mellékelve! |