![]() |
|
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Játékokról (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=100) +--- Téma: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal (/showthread.php?tid=449) Oldalak:
1
2
|
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-22 Aki szereti, szokott vele játszani, az írjon! Aki nem, az hátha kedvet kap hozzá ![]() Igaz nem a legújabb rész, de a legkönnyebben moddolható, és azért nem is olyan "ócska" korához képest még most sem ![]() 1-2 kiegészítő, ízelítő: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-22 Fúúú ezzel sokat toltam régen ![]() de meguntam egy idő után vmeg vmi modot feltoltam oszt széjjelszaggata az arcom:S és felidegesített ezzel és töröltem. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-22 Vannak hibás modok az tény és való, kifagyást általában a rossz térképek és hibás kerékbeállítások szoktak okozni
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-23 Vmi magyaroszágos mód volt aszem a TIR tán vagy vmi ilyesmi volt a neve. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-23 Jaja. Abban van hiba, 2 városban rosszul vannak definiálva a cégek, ezért lép ki a játék. Én mondjuk magamnak szoktam építeni a térképet, így nem tudom megunni mert mindig változtatok valamit
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-23 Hát úgy nehéz megunni ![]() Én most az Eurotruck sim-el játszok ilyen kamionos szórakozás kép az tetszik eléggé csak hiányolom belőle a rádiót meg a többi kamionossal való csevegést
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-24 Én lefordítottam magyarra a PttM-ben. Az EU Truck Sim-mel meg nem tudok játszani, kevés hozzá a gépem. OpenGL-ben meg csak feketeség van a kamionok helyett íí‚Âgy egy darabig maradok a régebbi részeknél.
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-24 Énis megijedtem a gépigényétől. de csak nagyon minimális a szaggatás ahoz képest amit írtak róla RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-27 Nálam csak a videókártya a baj sajnos Vennem kell egy új gépet, amin elindul Jobban tetszik a grafikája, szebb a környezet, igényesebb szerintem mint a korábbi részek. Bár kis ráfordítással a régit is fel lehet javítani, kivéve a játék fizikáját és a festés csillogását.
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-27 fúúú...majdnem töröltem a játékot openGL-re tette vmi hülye és azt hittem vmi gond van a graficsal xDén 10kért vettem 256os vidókarit és azzal tökéletesen adogatja
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-28 Elárulnád pontosan milyen videókarid van? Jó volna átpakolni az ETS-be is a PttM cuccokat. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-28 nekem nvidia GForcfe 8400 GS van 256mb-s de még tud használni a ram-ból 256ot tehát 512őt bír bár nem olyan jó minőségű kényszerből vettem mert elszállt az alaplap és már régi volt így újítani kellettde jobb mint az előző RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-28 Nekem nincs is szükségem kitudja milyen jó videókártyára.. Csak menjen az ETS Nekem még GeForce 2 van 64 Mb Ez a minőség megfelel nekem bőven. í??gyis csak a Pedal to the Metal meg SoFII megy. Mással nem igazán játszok, csak a kis gagyi játékokkal...
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-29 Én GForce 4mx440el toltam azelőtt bár már megváltam tőle kőkemény pénzekért![]() Én úgy vagyok vele h ami játékhoz csak kevés dolog hiányzik kipróbálom mert lehet eldöcög rajta
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-29 A gyáli frisses Tesco-s kamion:
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-30 kegyetlen ez a tesós járat
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-31 Munkában pakolom őket, utána meg itthon szállítok ![]()
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - NiNa - 2009-05-31 Nahát itt vannak még PttMesek ![]() énis játszottam régen vele
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-31 Hát igen sokan kipróbálták főleg a környezetemben élők is![]() most majdnem felidegesített megyek az úton kanadába erre fogja magát és kicsúszik-.- hát normális ez olyan dugót csináltam h csak naaa
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-31 Nekem csak a fékek nem tetszenek benne. Nem lehet finoman fékezni az üzemi fékkel. Ha állítok rajta, akkor meg semmi fékhatás. És sajnos a PttM-ben nincs rá gyógymód, csak kormánnyal meg pedállal. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-31 Azzal akarnám egyszer kipróbálni a kamionos gémeket de hát nincsen keret rá sajnos meddig biztos adja az ívet úgy
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-31 Tescoban vettem 6000ért egy "gagyit", de nagyon jó. A váltó meg külön élmény, az is van hozzá (fel-le kapcsolgatós). De működik minden gomb, tökéletesen kezeli a játék. Mondjuk nem sokat játszok vele, mert elfoglalja az egész asztalt
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-05-31 hát nem csodálom ![]() de sajna most egy új mp3 lejátszóra sincs pénz nemhogy kormányra
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-05-31 Most ezzel a vassal fuvarozgatok: ![]() Amikor kicsit ráunok a dologra, akkor Soldier of Fortune II - Double Helix multi indít, aztán hullanak a fejek. Főleg műszak után amikor tiszta ideg vagyok
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-01 én alap gépekkel tolom nekem még azok is jók most ![]() én most a sims3mat tesztelgetem h milyen lett de ha rámjön a zúzhatnék akkor Combat Arms-ot belövöm oszt rambózok![]() Nekem a modosításokba az nem tetszik h eltűnik az a "élethűbb" hatás belőle. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-01 Szerintem is jók a gyári cuccok. De az új kiegészítők már igen élethűen visszaadják a belső teret is. Ami hiányzik nekem, az élethű fizika. Játszottam az ETS-sel havernál, a fülke mozgása nagyon tetszett benne, jó volna a PttM-ben is ilyen. RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-01 engem néha az idegesít ha mondjuk döcögni kell egy kocsi mögött oszt kigyorsít gázról le a láb oszt ugrál ott egy fél percig
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-01 ![]() új termés: 100% magyar RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Németh X. Pepi - 2009-06-01 Vmi jó kis kiegészítéseket majd adhatnál tippnek ez az új termés hasnolít a avatarodhoz
RE: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal - Franco - 2009-06-01 Hasonlít persze, mert a különbség a motor között van. MAN kasztni Ríí‚ÂBA motorral
|