![]() |
|
Jobban élsz-e mint 4 éve? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Szavazógép (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=93) +--- Téma: Jobban élsz-e mint 4 éve? (/showthread.php?tid=4658) |
RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - Orpheus - 2017-02-22 Egy olyan témát dobok fel amit ki lehet egy kicsit vesézni. Szavazzatok, és írjátok le a véleményeteket. Lehet politizálni!! RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - mocika92 - 2017-02-22 Én értem a kérdést, de többértelmű. Gondolom, anyagiakra céloztál vele. Nos, megvagyok. Bár a tavalyira nem emlékszem, nem hogy 4 évvel ezelőttire. Viszont ha mindent egybevetve kell mondani, akkor sem tudnám atombiztosra állítani. Van olyan terület, ahol rosszabb a 4 évvel ezelőttihez képest. De ha ugyan ezt a területet egy másik oldalról nézem meg, akkor királyság! Most hogy mondjon az ember fia-lánya így biztosat? :meeting: RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - discorats - 2017-02-23 Igen egyre jobban ugyanis 11 éve Ausztráliában élek :good3: RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - Orpheus - 2017-02-23 Nos igen, a szavazás a Magyarországon (ugyanabban a munkában) élőkre vonatkozik, ugyanis csak így értelmezhető, hogy az országban jobb-e az élet! Nyilván ha van egy új munkahelyed ahol többet keresel, akkor neked jobb mint négy éve.Elsősorban az anyagiakra gondolok, de nem teljesen, inkább fogalmazzuk át a kérdést hogy jobban élsz-e az országban mint 4 éve?Anyagiak, biztonság, egészség, fejlődés. RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - teger51 - 2017-02-24 Értem a kérdést. "Magyarország erősödik" - érted a választ? arcastic:
RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - koppany82 - 2017-02-24 Igen, jobban! De ehhez kellett egy teljes környezetváltás, költözés, természetesen ezzel együttjárt egy másik munkahely, jobb bér. ??sszességében kb. ugyanott vagyok, csak nem abban a posványban, ahol voltam... De ez az egész korántsem a magyarországi állítólagos kedvező változások miatt történt, egyszerűen váltanom kellett, mert végem lett volna... RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - bubus66 - 2017-02-27 Igen talán egy kicsivel jobban élek.. RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - Eszticicus88 - 2017-02-28 Én a 4 évvel ezelőttihez képest rosszabbul élek. RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - g0302 - 2017-03-02 Én lényegesen rosszabbul élek 1. Nő a családi adókedvezmény (nő egy gyermek felnevelésének költsége) 2. Nő az orvosok, ápolók és tanárok bére (kötelező túlórával a hiányzó munkaerő miatt) 3. Növekszik a gazdaság (kínaiak és arabok jönnek, európaiak mennek) 4. Ingyenes étkezés 318 ezer gyermeknek (az iskolakezdésre fordított összeg minimum 30.000,-Ft) 5. 25%-al nő a szakmunkás minimálbér (a kisebb cégek elbocsátják a dolgozóikat) 6. 10 millió forint otthonteremtésre (csak megbízható adósok kaphatnak) 7. Csökken az internet áfája (pl.a gyerekcipőé marad 27%) 8. Sok százezer új munkahely (a megélhetés miatt külföldre kényszerülteknek) És ami kimaradt a Kormányzati tájékoztatóból: 9. Nő a létbizonytalanság,nő a kivándorlás,nő az iskolázatlanok létszáma,csökken az oktatásra és az egészségügyre szánt pénz. RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - Kecsobacsi - 2017-03-04 Valamivel jobban élek, mint 4 éve de ez annak köszönhető, hogy több mint 2.éve külföldön élek. Ezzel nem azt akarom sugározni, hogy milyen jó, hanem, csak jobb egy picivel. RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - dagatt33 - 2020-02-26 Igen kicsit jobban élek , sikerült kifizetnem akkoriban a hitelemet , most így azért könnyebb , nem mondomhogy könnyű , de könnyebb... RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - eva22 - 2021-12-07 Nem, egyáltalán! RE: Jobban élsz-e mint 4 éve? - Orpheus - 2022-09-16 Mennyit változott 22-ben? |