![]() |
|
Mi a kedvenc zenei stílusod? - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Zenéről (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=103) +--- Téma: Mi a kedvenc zenei stílusod? (/showthread.php?tid=564) |
RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - pistabá77 - 2010-07-26 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Én alapvetően metal zenét hallgatok szinte minden stílusában. A kedvenc talán a thrash metal ill. a melodic death metal. B) RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Guest - 2010-07-26 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Nálam ez teljesen időszakos és hangulat függő. A klasszikustól kezdve a tuc-tuc-on keresztül a metálig minden jöhet. De csak a megfelelő időben a megfelelő stílus... RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - pistabá77 - 2010-07-27 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Tulajdonképpen ez nálam is így működik. A rock -metal zenén kívül még szoktam néha klasszikus zenét ill. különféle népzenéket is hallgatni. RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - wancza - 2010-07-28 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Én minden dallamos zenét meghallgatok, de az igazi nagy szerelmem az AC/DC. RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - pistabá77 - 2010-07-28 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Az jóféle dallamos hard rock! :good: nekem is bejön RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Deviantartist - 2010-07-30 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? In Flames, de igazából nállam is hangulatfüggő! RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Guest - 2010-07-30 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Nekem külön zenei stílusom nincs minden félét meghallgatok de a legjobban a musicaleket szeretem. RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - raver - 2010-07-30 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? rave , happy rave , happy hardcore , dancefloor , esetleg egy kis hand's up! Vannak dolgok amik nálam nem változnak főleg a zenében.
RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Biggie - 2010-07-30 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Sehol egy Gangsta vagy Chicano rap kedvelő, akkor 1edül vagyok. :lol: RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - clue - 2010-08-11 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Jókis Magyar Underground Hip-Hop szeretem
RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - rDAVE - 2010-09-11 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Rock, Punk, Metál(az a fajta melyben nem végig az megy hogy Víí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Â), Reggae és néha egy kicsi HipHop
RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - csibészke - 2010-09-15 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? (Biggie @ 2010-07-30 18:26) "index.php?act=findpost&pid=104789"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Sehol egy Gangsta vagy Chicano rap kedvelő, akkor 1edül vagyok. :lol:[/b] Lehet,hogy csak ketten vagyunk,de ketten biztosan!!
RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - raver - 2010-09-15 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? a retro örök nálam főleg ha a 90es évekből való dancefloor eurodance rave happyrave happyhardcore sosem fogok változni ![]() na jó egy kis hands'up belefér RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Winyoca - 2010-09-27 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Nemzeti rock minden mennyiségben. RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - tiky - 2011-02-05 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Nekem inkább Deah, Grind Thrass de minden ami nem hagyományos (nyervogos) PL:Cannibal Corpse,Ektomorf,Bloody Roots,Long Pig,Moby Dick RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - havlik - 2012-02-17 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Nemzeti rock,NS,R.A.C.,Oi! RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Metal Girl - 2012-05-14 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? rock, metal RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - grimdog - 2012-12-02 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? mindent meghallgatok,de a kedvenc hip_hop,rap RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - PUNKANDROLL - 2014-01-25 Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? PUNK , metál Nemzeti rock RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Leandro - 2015-04-16 Re:Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Hands Up!, Hardstyle , Trance és Dance RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - buvesz - 2015-09-28 Re:Mi a kedvenc zenei stíÂÂlusod? Rap, funky, old school, de minden megjallgatok. RE: Mi a kedvenc zenei stílusod? - Eszticicus88 - 2017-07-21 re: Mi a kedvenc zenei stí*lusod? Mulatós,disco,musical,rap és egy ideje K-pop (azon belül leginkább a koreai sorozat zenék) és néha még rock de nem a durvábbik fajta hanem az ami szép és dallamos pl Edda vagy Republic |