![]() |
|
Segítség! AA tőlthető aksi probléma - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: FAQ (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=8) +--- Téma: Segítség! AA tőlthető aksi probléma (/showthread.php?tid=578) |
RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - jeepo - 2010-08-15 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Van 4 db AA Duracell Rechargeable 2650mAh tölthető aksim amit fényképezőbe vettem. A gond hogy jelenleg fél év használatnál járok és míg a kezdeteknél 350-400 kép után adta meg magát, manapság örülök ha 30 képet sikerül készíteni. Elméletileg a töltési ideje 15-16 óra, de valamiért manapság 2-3 vagy még ennél is kevesebb idő múlva jelzi hogy kész. Remélem tud valaki segíteni. Mert sajna nem épp egy olcsó cucc volt és így fotózni sem tudok. Segítségeteket előre is köszönöm. RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - clue - 2010-08-15 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Hát vagy probáld tovább tölteni mert esetleg szarul jelzi ki a töltő vagy az sajnos kuka. RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - Orpheus - 2010-08-15 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Ezek a tölthető elemeknek is van élettartalma, lehet a végén jár már, vagy a töltőd nem tudja produkálni a megfelelő kapacitást az elemek fullra töltéséhez! De mindenképpen kevés a 2-3 óra, ennyi idő alatt nem tudja feltölteni a normál töltő! RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - jeepo - 2010-08-15 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma a baj hogy februárban vettem, és a töltőt is hozzá adták szóval nem értem mi lehet a gond próbáltam tovább tölteni (kihúz, visszadug módszer, vagy elemcsere és folytat) de úgy sem akarta huzamosabb ideig úgy néz ki vehetek egy újat :S RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - Orpheus - 2010-08-17 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Ha februárban vetted akkor még van rá garancia. Vidd vissza nyugodtan, bevizsgálják neked! RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - jeepo - 2010-08-21 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma (Orpheus @ 2010-08-17 12:09) "index.php?act=findpost&pid=109151"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Ha februárban vetted akkor még van rá garancia. Vidd vissza nyugodtan, bevizsgálják neked![/b]a gáz hogy most szűnt meg debrecenben a Saturn ahol vettem, tehát minimum pestre kellene felutaznom miatta, abból a pénzből meg már majdnem veszek egy újat RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - peter60 - 2013-03-23 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Az akku 1.2 voltos , a sima elem 1.5 volt.4 db esetén már van 1.2 volt hátrány.Én is vettem duracell és energizer akkukat is, /reachargable /--egyik hitványabb,mint a másik.A névtelen kínai nekem jobban bevált. AA aksit /tronic / a Lidl-ben , élemet az Aldiban vegyél.A Tesco-ban vettem olyan elemet,amelyik 5 évet utazott,míg ideért .Ami nem kínai,azt már hamisítják! Péter RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - Péter46 - 2013-10-14 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Szia! Az előző hozzászólások mellett javaslom egy normális töltő beszerzését, amelyik nem csak tölt, hanam karban is tart. Nem reklámként, de javaslom a [SIZE=2]Voltcraft IPC-1L akkutöltőt. Akkutöltő- és karbantartó készülék, IPC-1L Főbb jellemzők
Leírás Töltő- és diagnosztikai készülék tökéletes kombinációja aktív akkuvédelemmel! A legmodernebb, processzorvezérelt töltési technikának köszönhetően négy töltési program áll rendelkezésre (töltés, kisütés, frissítés, formázás), amelyek a rekeszekre egyedileg beállíthatók. A beállítás és kezelés mindössze 3 gombbal könnyedén elvégezhető. A valós kapacitás mérésével és az automatikus összehasonlító méréssel már nem probléma a „gyengeí¢?Âí‚ akkuk felismerése és kiselejtezése. A frissítési funkcióval a károsodott NiCd akkuk ismét fitté tehetők. új akkuk, vagy idősebb cellák, amelyek már memória-effektust mutatnak, a formázás során elérhetik teljes teljesítményüket. Jellemzők
Péter[/SIZE] RE: Segítség! AA tőlthető aksi probléma - Difuzio - 2015-03-25 SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma Probáld meg egy másik lassan töltö géppel tölteni és oké |