![]() |
|
Harry Potter és a Főnix Rendje - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Off Topic (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=92) +--- Fórum: Film ajánló, kibeszélő (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=102) +--- Téma: Harry Potter és a Főnix Rendje (/showthread.php?tid=58) |
RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Zozi - 2007-07-16 Kinek hogy tetszett? Személy szerint ebben a filmben is kicsit csalódtaí¢?Âí‚? ?szintén megmondva nem azt kaptam amit vártam! A színészek túl öregek nekemí¢?Âí‚? lassan kezdenek túlságosan isí¢?Âí‚? az 1-ben Harry még igen csak kiskölök voltí¢?Âí‚? erre ebben a részben már borostás nagy canga kölök! Jó ok ez már az 5. rész és öregednek a szerepl?k de ennyire? Amúgy a film nekem kicsit néhol túlzottan is vontatott volt, néhol meg épp hogy érti az ember mir?l is van szó úgy szalad a történet! í??gyhogy nálam 10-b?l egy er?s 6ost kapott! ![]() Bemutató dátuma: Már a mozikban! Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Guest - 2007-07-17 Harry Potter és a F?nix Rendje törölve! xxx RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Guest - 2007-07-24 Harry Potter és a F?nix Rendje Kár hogy a végén harcol harry tudjuk kivel. RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Guest - 2007-07-24 Harry Potter és a F?nix Rendje Na most az egésznek a lényege Dumbledor serege...Együtt harcolnak Voldemortal... Vagyis nem mert csak Dumbledor harcol aztán 2 percet Harry vagy valahogy igy volt .. RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Guest - 2007-07-24 Harry Potter és a F?nix Rendje Vagy 2 percig harcolnak és utána kampec. RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - szotyolla - 2008-01-01 Harry Potter és a F?nix Rendje na ezt nem láttam még de meg kell néznem tetszett mindegyik idáig RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - bucibaby047 - 2008-01-16 Harry Potter és a F?nix Rendje jó kis film csak kicsit hosszú. teljesen lezsibadtam a végére, de meg érte. RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Guest - 2008-03-26 Harry Potter és a F?nix Rendje törölve! xxx RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Zoltan73 - 2008-04-01 Harry Potter és a F?nix Rendje Én is nagyon szeretem úgy a könyveket mint a filmeket egyaránt! (a könyvből az összes megvan!) És megjegyezném, hogy nagy kár, hogy Rowling a 7. könyv után befejezi a sorozatot!! :ohmy: RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Gagyika - 2008-09-15 Harry Potter és a F?nix Rendje Nekem tetszett Nem vagyok fan, de jó volt
RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Envy - 2009-03-28 Harry Potter és a F?nix Rendje törölve! xxx RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - andzs - 2010-01-10 Harry Potter és a F?nix Rendje utálom az összes részét nem is láttam csak a 4-et,de bőven elég volt belöle RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - z78 - 2010-05-15 Harry Potter és a F?nix Rendje Szerintem sok mindent kihagytak belőle a könyvhöz képest RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - tiptronik - 2010-05-23 Harry Potter és a F?nix Rendje Szerintem nagyon jó film alig várom a következő részt! RE: Harry Potter és a Főnix Rendje - Guest - 2010-07-23 Harry Potter és a F?nix Rendje törölve! xxx |