![]() |
|
Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) 1. évad feliratos - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: TV Sorozatok (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=14) +---- Téma: Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) 1. évad feliratos (/showthread.php?tid=7720) |
RE: Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) 1. évad feliratos - Bummbeledurr - 2018-09-13 Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) teljes 1. évad, feliratos Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) 1. évad feliratos
![]() WebRip, SD+720p+1080p, feliratozott amerikai krimi, folyamatos up! Szereplők: John Krasinski --- Jack Ryan Abbie Cornish --- Cathy Mueller Wendell Pierce --- James Greer Ali Suliman --- Mousa Bin Suleiman Dina Shihabi --- Hanin Ali John Hoogenakker --- Matice Tartalom: Nem nagyon lehet ragozni, az Amazon mai premierje egy tisztességes, globális terroristahajkurászós popcorn akciósorozat. Kémesnek ugyan nem nevezném, hiába elemző Jack ‘I’m an analyst’ Ryan, igazából ebbéli tudását nem nagyon veti be, cserébe tényleg bejárják a világot Amerikától Törökországig, Szíriától Libériáig, Jementől Párizsig és a francia Alpokig. Tom Clancy idővel teljes jogú CIA-ügynökké, majd a lehető legmagasabbra eljutó hőse számos regény főszereplője volt, melyekből jó pár film is készült, amikben eddig olyan színészek alakították Jack Ryan-t, mint Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck és Chris Pine. Most John Krasinski-n volt a sor, s bár több helyről is olvastam, hogy teljes félreértés a castingja, nekem semmi gondom nem volt vele. Technikai információk: íltalános Teljes név : Tom.Clancys.Jack.Ryan.S01E01.XviD-AFG.avi Formátum : AVI Formátum/adatok : Audio Video Interleave Fájlméret : 643 MiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 1 384 kb/s Film : Tom Clancy's Jack Ryan S01E01 Kódoló szoftver : Lavf57.81.100 Kép Sáv száma : 0 Formátum : xvid Kódek azonosító : xvid Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 1 243 kb/s Szélesség : 640 képpont Magasság : 360 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS Sorváltás típusa : folytonos Bit/(képpont*képkocka) : 0.225 Adatfolyam mérete : 578 MiB (90%) Hang Sáv száma : 1 Formátum : MPEG Audio Formátum változat : Version 1 Formátum profil : Layer 3 Formátum beállítások : Joint stereo Kódek azonosító : 55 Kódek azonosító/Tipp : MP3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 128 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Adatfolyam mérete : 59,5 MiB (9%) Igazítás : igazított ítfedés hossza : 24 emp (0,58 képkocka) ítfedés előolvasási hossz : 24 emp Cím : English Kódoló könyvtár : LAME3.99. Szöveg Sáv száma : 3 Formátum : UTF-8 Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8 Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text Időtartam : 1 óra Adatsebesség : 38 b/s ElementCount : 566 Adatfolyam mérete : 17,5 KiB (0%) Nyelv : magyar Default : igen Forced : nem Angolnyelvű bemutató: [MEDIA=youtube]1KsyZF590NM[/URL] 1. rész: Severance Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.2. rész: French Connection Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.3. rész: Black 22 Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.4. rész: The Wolf Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.5. rész: End of Honor Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.6. rész: Sources and Methods Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.7. rész: The Boy Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. 8., sorozatzáró rész: Inshallah Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) 1. évad feliratos - Bummbeledurr - 2018-10-06 teljes a sorozat! RE: Tom Clancy: Jack Ryan *Tom Clancy's Jack Ryan* (2018) 1. évad feliratos - Panem - 2025-03-03 Köszönöm |