![]() |
|
Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Letöltések (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=9) +--- Fórum: Filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=10) +---- Fórum: HD és Blu-ray filmek (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=23) +---- Téma: Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) (/showthread.php?tid=79197) |
RE: Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) - pandura - 2023-12-29 Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau
![]() amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996 Tartalom: Edward Douglas túlél egy repülőgép-szerencsétlenséget a Csendes-óceán déli részén, és napokig csak hánykolódik a végeláthatatlan vizeken. Szerencséjére megmenti egy Montgomery nevű férfi, akivel egy közeli szigetre hajózik. A sziget békésnek és lakatlannak tűnik első látásra, de Edward hamarosan furcsa dolgokat tapasztal. Kiderül, hogy a sziget tulajdonosa, Dr. Moreau, a Nobel-díjas genetikus. A szigetet kísérleti célokra használja, mégpedig embereket keresztez állatokkal. Földje ezért telis-tele van szörnyszülöttekkel, amitől Edward először halálra rémül. Bár bezárják, sikerül megszöknie, és szemtanúja lesz egy új szörnyeteg születésének a professzor laboratóriumában. Találkozik Aissával is, a professzor gyönyörű szép lányával, akivel egymásba szeretnek. A lány megígéri Edwardnak, hogy segít elmenekülnie a szigetről. Közben a szörnyek egy csapata fellázad. Szereplők: Marlon Brando - Dr. Moreau Val Kilmer - Montgomery David Thewlis - Douglas Fairuza Balk - Aissa Marco Hofschneider - M'Ling Temuera Morrison - Azazello Mark Dacascos - Lo-Mai Ron Perlman Alkotók: rendező: John Frankenheimer író: H.G. Wells forgatókönyvíró: Ron Hutchinson Richard Stanley zeneszerző: Gary Chang operatőr: William A. Fraker díszlettervező: Lesley Crawford producer: Edward R. Pressman executive producer: Claire Rudnick Polstein Tim Zinnemann vágó: Paul Rubell Adam P. Scott Tech info Általános Formátum : Matroska Fájlméret : 17,5 GiB Teljes adatsebesség : 27,2 Mb/s Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Adatsebesség : 25,9 Mb/s Szélesség : 1 920 képpont Magasság : 1 080 képpont Képarány : 16:9 Képkockasebesség : 25,000 FPS Adatfolyam mérete : 16,6 GiB (95%) Default : igen Forced : nem Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Commercial name : Dolby Digital Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 640 kb/s Csatornák száma : 6 csatorna Channel layout : L R C LFE Ls Rs Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Compression mode : Lossy Adatfolyam mérete : 420 MiB (2%) Nyelv : angol Service kind : Complete Main Default : nem Forced : nem Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Commercial name : Dolby Digital Kódek azonosító : A_AC3 Időtartam : 1 óra Adatsebesség mód : állandó Adatsebesség : 640 kb/s Csatornák száma : 2 csatorna Channel layout : L R Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz Képkockasebesség : 31,250 FPS (1536 SPF) Compression mode : Lossy Adatfolyam mérete : 420 MiB (2%) Nyelv : magyar Service kind : Complete Main Default : igen Forced : nem Szöveg Sáv száma : 4 Formátum : VobSub Nyelv : magyar Default : nem Forced : nem Data prémium letöltés Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. RE: Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) - szentkuti - 2023-12-30 Az utolsó fájl hiányzik! RE: Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) - pandura - 2023-12-30 Leellenőriztem és fent van. Próbáld meg csak azt az egy fájlt letölteni. RE: Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) - szentkuti - 2024-01-01 Az utolsó,a 9.fájl nem létezik!!! Azt az egyet próbáltam letölteni. Válasz: "A fájl nem létezik." RE: Dr. Moreau szigete - The Island of Dr. Moreau (amerikai fantasztikus thriller, 99 perc, 1996) - pandura - 2024-01-01 Akkor sajnos nem tudom mi lehet a probléma. Elvileg fent van. Elnézést kérek a Data nevében is. Majd törlöm ezt a bejegyzést, mert pótolni nem tudom.
|