![]() |
|
PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez - Nyomtatható verzió +- HHW.hu (https://hhwforum.hu) +-- Fórum: Hírek, információk (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=3) +--- Fórum: FAQ (https://hhwforum.hu/forumdisplay.php?fid=8) +--- Téma: PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez (/showthread.php?tid=86043) |
RE: PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez - MsDwSoft - 2024-02-02 Sziasztok! (Nem vagyok technikailag elveszett ember, de ez már túlmutat rajtam!) Megvásároltam eredeti DVD-n Michael Jackson - This Is It (Intercom kiadása) filmet a (kis)lányomnak ajándékba, de se lejátszani nem tudom, se lemásolni iso -ba. Vadonatúj a lemez, én bontottam ki. AnyDVD HD 8170 DVD-Cloner9 DVD Decrypter MakeMKV DVDFab 12 Mini (x64) Magic DVD Ripper VLC - PowerDVD HL-DT-ST BD-RE BH16NS55 (16x/2x/12x BD-RE) - olvasó van a gépemben, Aida/AnyDVD szerint nincs beállítva régió kód, de ez a többi eredeti lemeznél nem okozott gondot. Semmi sem játsza le vagy engedi iso -ba lementeni ezt az egy DVD lemezt. AnyDVD azt "mondja" nem sikerült minden CSS kulcsot feloldani... Nem sok (anyagi) kedvem van venni ezért egy asztali DVD/BluRay lejátszót, ráadásul nincs is hová tennem...(TV nincs, gépen nézzük amit szeretnénk, eddig nem volt gond egy DVD -vel sem.) Remélem minden szükséges információt megosztottam. Nem a lemez lemásolása a célom, hanem hogy a gyerek meg tudja nézni, mert rajong érte. Kérnék valamiféle útmutatást - segítséget, mert tanácstalan vagyok, hátha akad itt tapasztaltabb fórumozó, aki találkozott már hasonlóval, és szánna rám pár percet - nagyon hálásak lennénk érte! Előre is köszönöm a segítségeket! Sanyi RE: PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez - pek86 - 2024-02-02 Szia ! Próbáld meg az origo szoftverbazis.hu - ról letölthető CLONE DVD programot. RE: PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez - MsDwSoft - 2024-02-02 pek86, post: 242647, member: 1969 Írta:Szia !Köszönöm a tippet! Sajnos ez a program is eldobja (mint a többi) , ha be van töltve az ANYDVD, ha nincs.... RE: PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez - Orpheus - 2024-02-02 Az AnyDVD által említett "nem sikerült minden CSS kulcsot feloldani" üzenet arra utalhat, hogy a DVD tartalmaz olyan védelmet, amelyet a jelenlegi szoftverek nem tudnak feloldani. Próbáld meg frissíteni az AnyDVD-t a legújabb verzióra, mivel ezek a frissítések tartalmazhatnak újabb kulcsokat. RE: PC-n nem lejátszható eredeti DVD lemez - MsDwSoft - 2024-02-02 Orpheus, post: 242986, member: 1 Írta:Az AnyDVD által említett "nem sikerült minden CSS kulcsot feloldani" üzenet arra utalhat, hogy a DVD tartalmaz olyan védelmet, amelyet a jelenlegi szoftverek nem tudnak feloldani. Próbáld meg frissíteni az AnyDVD-t a legújabb verzióra, mivel ezek a frissítések tartalmazhatnak újabb kulcsokat.Szia! Az ANYDVD szerint a legújabb verziót használom. Már kezdem teljesen feladni... De akkor, egy 10 éves asztali lejátszó, hogy bír el a lemezzel?? -hogy a fenébe játsza le, ott nincsenek CSS kulcsok? Ez a kiadók szemétsége?! - hogy rákényszerít, az asztali lejátszóra? - "nemhogy" örülne, amiért megvettem az eredeti lemezét, nem még szivassuk is meg a p*rasztot, nehogy már meg tudja nézni... Holnap szétnézek, kinek van valami asztali lejátszója, és kipróbálom, lejátszható e egyáltalán a lemez. Jó éjt mindenkinek! |