Adobe After Effects CC 2022 22.0.1.2 Multilingual x64

Készítsen egy remek jelenetből még jobbat.
Az ipari szabványnak számító Adobe After Effects szoftver tökéletes eszköze a mozis vizuális hatások és kifinomult animációk készítéséhez.

Áttekintés
Valósítsuk meg a lehetetlent az új, még integráltabb After Effects-el. Az olyan új és nagy teljesítményű funkcióknak hála, mint például a Living 3D Pipeline pre-renderelés nélkül is dolgozhatunk. A készülő munkákat már az alkalmazáson belül is megoszthatjuk, a beállításokat szinkronizálhatjuk a gépek között, és az új funkciókat azonnal még a megjelenés napján megkapjuk a Creative Cloudon belül.
A 64 bites engine-nek és az új Global Performance Cache-nek köszönhetően jóval rugalmasabb és gyorsabb lesz a munka. Kreativitásunk kibontakoztatását segíti a 3D-s kamera tracker, a fotorealisztikus fényezés, a tökéletes maszkolási funkciók és az olyan innovatív funkciók, mint a Roto Brush és a Warp Stabilizer.

Funkciók
Lényeges grafikák panel Gyorsan elérhetők kompozícióinak gyakran változó paraméterei és stílusukat egyszerűen igazíthatja, ha ezen az új panelen animáltgrafika-sablonként csomagolja őket. A szerkesztők módosíthatnak bizonyos változókat, például szöveget és színeket az általános esztétikai forma változtatása nélkül.
Effektek egyszerűsített szervezése A rétegeket érintő effektek most forrásmaszkokat és -effekteket is tartalmaznak.
Camera Shake Deblur (Bemozdítási életlenség csökkentése) A kamera berázkódásából eredő műtermékek, például bemozdulás eltávolításával használhatatlan felvételek is megmenthetők.
Támogatás nagy képkocka-sebességű felvételekhez Az After Effects natív támogatást kínál a 99 képkocka/s-nál magasabb képkocka-sebességű felvételeket is.
Lumetri-oszcilloszkópok panel Az oszcilloszkópot, hisztogramot, paradet és hullámformát tartalmazó Lumetri-videoszkópokkal kompozíciói kiértékelhetők és pontosan színre korrigálhatók.
Dynamic Link a Csapatprojektek számára A Dynamic Link technológiát használva a Csapatprojektekben kevesebb iterációval jut célba, és Csapatprojekt-kompozíciókat pedig After Effects programba mentheti vissza.
GPU-gyorsítású effektek és teljesítmény A Fast Box életlenítést és más effekteket gyorsabban renderelve azonnali visszajelzést kaphat kreatív próbálkozásairól, és a teljes alkalmazás jobb teljesítményt fog mutatni.
Kibővített szövegtámogatás Az After Effects mostantól támogatja az indiai nyelvű és más jobbról balra olvasható nyelvű, így az arab és a héber nyelvű szkripteket.
További újdonságok: maszkszegélyek lágyítása kibővíthető nagyobb felbontású felvételekhez, színes címkék rendelhetők kompozíciókhoz és rétegjelölőkhöz, és más funkciók.

Nyelv: Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Português (Brasil), Русский, 日本語, koreai, Egyszerűsített kínai
Rendszerkövetelmények:

Processzor: Többmagos Intel processzor 64 bites támogatással
Operációs rendszer: Microsoft Windows 10 (64 bites) 1803 vagy újabb verzió
RAM: Legalább 16 GB (ajánlott 32 GB)
GPU: 2 GB GPU VRAM.
Az Adobe határozottan javasolja az NVIDIA illesztőprogram frissítését a 430.86 vagy újabb illesztőprogramra, ha a After Effects funkciót használja.
Merevlemez: 5 GB szabad merevlemez-terület a telepítéshez; a telepítés során további szabad hely szükséges (nem telepíthető olyan kötetekre,
amelyek kis- és nagybetűket érzékeny fájlrendszert használnak, vagy cserélhető flash tárolóeszközökre).
További lemezterület a gyorsítótárhoz (10 GB ajánlott)
Monitor felbontása: 1280 x 1080


Telepítés:

- Ellenőrizd, hogy naprakész-e a rendszered! (Windows update)

1.visual c++
- Az .ISO képfájl megnyitása után, telepítsd fel a mellékelt "Visual C++ Redistributable" programot.
(Adobe.After.Effects.CC.2022.22.0.1.2.Multilingual .x64-D.G/d.g-ad.ae.cc.2022/1.visual c++/VisualCppRedist_AIO_x86_x64_v__.exe)

2.setup
- Futtasd a "Set-up.exe"-t.
- A felugró ablakban válaszd ki a telepítés helyét, milyen nyelven kívánod a programot használni, legvégül a "Continue" opciót.
- A telepítés befejezését követően, indíthatod a programot.
(Adobe.After.Effects.CC.2022.22.0.1.2.Multilingual .x64-D.G/d.g-ad.ae.cc.2022/2.setup/Set-up.exe)

Pre-Activated: Előre aktivált változat, nincs szükség crack, patch fájlra.https://filejoker.net/sdfc3............csak tagoknak! Regisztráció itt
https://filejoker.net/w7mrv............csak tagoknak! Regisztráció itt
https://rg.to/file/2c912f52............csak tagoknak! Regisztráció itt
https://rg.to/file/39630ae2............csak tagoknak! Regisztráció itt