2022-11-24, 19:02
Sziasztok!
Bizonyára sokatoknál felmerült Digi tv-nél az az anomália hogy eltűntek a magyar csatornák egy része, pl.: M4Sport, Duna tv...
Sokat kellett szarakodni, mire valahol olvastam egy trükköt:
csatornák újratelepítse (Újra az egész)..majd mikor kérdezi hogy melyik országban vagy, még véletlenül se Magyarországot válasszátok, mert csak 127-et talál, hanem Finnországot! Igen azt
..így teljes keresésre 135 lesz!
Remélem valaki kipróbálja és örülni fog!
Osszátok meg a hasonló Digi-s tapasztalatokat!
Bizonyára sokatoknál felmerült Digi tv-nél az az anomália hogy eltűntek a magyar csatornák egy része, pl.: M4Sport, Duna tv...
Sokat kellett szarakodni, mire valahol olvastam egy trükköt:
csatornák újratelepítse (Újra az egész)..majd mikor kérdezi hogy melyik országban vagy, még véletlenül se Magyarországot válasszátok, mert csak 127-et talál, hanem Finnországot! Igen azt
..így teljes keresésre 135 lesz! Remélem valaki kipróbálja és örülni fog!
Osszátok meg a hasonló Digi-s tapasztalatokat!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17