2010-05-01, 10:36
(GoatX @ 2009-12-03 21:52) "index.php?act=findpost&pid=54983"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Tudna nekem ajánlani win7 alá valami fasza tűzfalat? sajnos a sygate csak xp alatt ment:/[/b]
A jó öreg Eset SS 4 is megteszi, mondjuk egy MiNodLogin-nale karöltve és java-alapon is megtámogatva
...vagy szerintem is a COMODO...
De elvileg minden valamire való cégnek kell, hogy legyen Se7en-kompatibilis szoftvere is, csak keresgélned kellene, ha nem akarod a régi jól bevált programodat feladni !
És persze válogathatsz is kedvedre :
Kaspersky, Norton, Outpost Firewall, "EMESE"(MS SE), aVast 5, Avira, ZoneAlarm, Vipre Rescue stb-stb...
...valamint a klasszikusok közül pl. a SpyBootSearch&Destroy
Kinek a pap, kinek a papné... szinte csak az AVG-t nem tudom sajna ajánlani, nagyon megfogja a Se7en-t...
Megjegyzem, ha routered is van, azoknak is van külön tűzfaluk is, egyszerre több ilyen progi pedig többet árthat , mint amennyit ér...sőt akár teljesen "használhatatlanná" is teheti a gépedet .
...valamint a legfőbb "vírusgazda" mindig maga a felhasználó ! 
Még egy tipp: InternetExplorer helyett is használj inkább a lehetőségekhez mérten minél többször bármilyen egyéb webböngészőt, pl az Opera legújabb 10.53-as verzáját ! ...és ne add meg senkinek a pin-kódjaidat/bankszánlaszámodat a neten, főleg ne tedd egy internet-kávézóban !

Rob
Rob65