2008-01-31, 21:30
Elsőször is gratulálok a versenyzőknek, azt hiszem sikeres volt a verseny!
Megkésve bár de összeállítottam az én véleményemet:
Megkésve bár de összeállítottam az én véleményemet:
- A felnik kicsit elcsúsztak, első lökhárító élén van egy kis elfolyás. ősszegségében jó munka, szépek a tüzes motívumok, világító lámpák, eltűntett ajtózárak, leültettet kaszni.
- Nagyon szépek a felnik, szép a fényezés. Szerintem a rendszámtábla nem odaillő illetve nem olyan szép az abarth felírat. Egy kicsit kellet volna még többet foglakozni vele és nyerő lenne.
- Rendszámtábla szintén nem lett jó illetve a fényezés túl matt. Szépek viszont a felnik és a felíratok. Szép munka!
- Nem lehet belekötni igazából semmibe, szép, profi munka, látszik hogy készítője rutinos tuningos!
- Motorháztetőn jó ötlet a beömlőnyílás. A kaszni elöl nem szép, túl elfolyt és homályos, legszembetűnőbb hogy csak egy ködlámpája van, és az ablakok rozsdaszínűek. Igyekezet a fontos később biztos jobb lesz!
- Sok tuningot nem vettem észre, igazából letisztult, de a fényezésen kívűl nincs más tuning, az oldalán lévő rajzfilm figura nem oda való</span>
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17