Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
HHW.hu Letöltések Programok MiniTool ShadowMaker 4.8.0 (313 MB)

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
MiniTool ShadowMaker 4.8.0 (313 MB)
Nem elérhető Farid-Khan
Uploader
Üzenetek: 71,464
Témák: 74,690
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2025-08-27, 01:51
[Kép: ya51v5h5tolq.png]

MiniTool ShadowMaker 4.8.0

Windows x64 | All editions | File size: 313.56 MB

MiniTool ShadowMaker brings easy file backup, system backup and disk/partition backup to Windows users. It comes with clear interface and works fast. In addition, this data backup software offers full, differential, incremental and scheduled backups that really make it easy to customize your backup plan.

? Features
To ensure data security, this Windows backup software puts forward file backup, system backup, and disk/partition backup in case of any accidents. Besides, the WinPE bootable rescue media helps get operating system back to its prior state even it fails to boot.

? File/Folder Sync
File and Folder Sync feature can help to synchronize files and folders to other locations so that users can effectively keep their data safe.

? File/Folder Backup
For those who pay great attention to some files or folders, File Backup is absolutely the best way to keep them safe.

? System Backup
Operating system can crash by serious virus invasion or after an unstable Windows update. Regular system backup keeps your PC running after restore.

? Disk/Partition Backup
When lots of important files are saved on the same location, it is better to create a disk/partition backup image in this case.

? Disk Clone disk clone
MiniTool ShadowMaker offers Disk Clone feature to copy basic disk and dynamic disk within only a few clicks. In addition, Disk Clone makes sense when it comes to upgrading HDD to SSD.

? Quick Disaster Recovery
Compared with the products of the same kind, MiniTool ShadowMaker takes less time for disaster recovery, allowing you to restore systems, disks, partitions or files to previous state immediately. With WinPE bootable media builder, MiniTool ShadowMaker is able to restore computer from backup image files in the following situations
Blue screen error
Ransomware attack
Hard drive failure
System crash
Natural disaster
Human error

Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

? Edition: Pro, Pro Ultimate, Business, Business Deluxe

⋆?- - - - -☽───⛧ ⤝❖⤞ ⛧───☾ - - - -?⋆

⭐️ MiniTool ShadowMaker 4.8.0 (313 MB) ✅ [313.57 MB]

RapidGator Link(s)
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.
NitroFlare Link(s) (Premium Link)

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  MiniTool Video Converter 4.5.1 oaxino 0 11 2026-03-16, 18:21
Utolsó üzenet: oaxino
  MiniTool Video Converter 4.6.2 - (193 MB) Farid-Khan 0 15 2026-03-06, 21:57
Utolsó üzenet: Farid-Khan
  MiniTool Video Converter 4.6.2 newapp2023 0 4 2026-03-06, 18:04
Utolsó üzenet: newapp2023
  MiniTool Partition Wizard Technician 13.6 Multilingual Portable (x64) oaxino 0 2 2026-03-01, 09:16
Utolsó üzenet: oaxino
  MiniTool Partition Wizard All Editions V13.6 (x64) Repack & Portable - (98 MB) Farid-Khan 0 18 2026-03-01, 05:51
  MiniTool Partition Wizard Technician v13.6 (x64) Portable by FC - (54 MB) Farid-Khan 0 21 2026-02-26, 02:56
  MiniTool Partition Wizard Technician 13.6 WinPE Multilingual (x64) OS9999 0 7 2026-02-25, 14:32
Utolsó üzenet: OS9999
  MiniTool Partition Wizard Technician 13.6 WinPE (x64) Multilingual newapp2023 0 5 2026-02-25, 13:48
Utolsó üzenet: newapp2023
  MiniTool Partition Wizard Technician 13.6 WinPE (x64) Multilingual - (728 MB) Farid-Khan 0 19 2026-02-25, 07:11
  MiniTool Partition Wizard 13.6 Multilingual - (142 MB) Farid-Khan 0 16 2026-02-25, 06:30

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban