• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rántott sajt
Elkészí­tés: 1 cm-es vastagságu sajtszeleteket vágsz, amit megforgatsz paní­rba,+mandulás reszelékbe.Olajba kisütöd.Hogyha serpenyőbe sütöd akkor forgatni kell. 1 oldalt max 2 percig sütni köretnek lehet rizsgombóc tartármártással leöntve.Diszithetjük uborka szeletekkel. Egészségetekre!!
Válaszol
imádom a rántott sajtot. egyszer talán én csinálom magamnak akkor majd előveszem ezt a hsz-t
Válaszol
Nekem is a kedvenc kajám.
Válaszol
Én is nagyon szeretem.
Válaszol
Én Camembert sajtot szoktam sütni, ahhoz a lejjobb az áfonya mártás.
Az úgy készí­tem, hogy az áfonya jam-et egy kevés ví­zzel felkeverem amí­g kicst folyós lesz, í­gy lehet öntetként használni.
Isteni finom. A Lidl-ben szoktam venni a sajtot, mert ott van 25 dkg-os fadobozos gigavastag jó minőségü sajt és aránylag olcsó. Neha még féláron is meg lehet venni ha éppen akciós de az már régen volt. Hozzá hasáb burg. :bleh:
Válaszol
(szotyolla @ 2008.01.01. 14:20)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=11997
Idézet:Elkészí­tés: 1 cm-es vastagságu sajtszeleteket vágsz, amit megforgatsz paní­rba,+mandulás reszelékbe.Olajba kisütöd.Hogyha serpenyőbe sütöd akkor forgatni kell. 1 oldalt max 2 percig sütni [Kép: tongue.gif] ??í‚ köretnek lehet rizsgombóc tartármártással leöntve.Diszithetjük uborka szeletekkel. ??í‚ Egészségetekre!!

rántott sajt majdnem naponta eszem komolyan nagyon szeretem tartárral még éteremben is azt szoktam nyomni imádom Big Grin
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég