Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
HHW.hu Letöltések Programok SIV (System Information Viewer) 5.82 Portable

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
SIV (System Information Viewer) 5.82 Portable
Nem elérhető Farid-Khan
Uploader
Üzenetek: 71,464
Témák: 74,690
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2025-07-16, 02:26
[Kép: 7t6fxi7jm3ym.png]

SIV (System Information Viewer) 5.82 Portable

System Information Viewer is a general Windows utility for displaying lots of useful Windows, Network and hardware info - CPU info, PCI info, PCMCIA info, USB info, Machine Info, Hardware Sensors, Networked computers, Operating System Information and more. I use Craig Hart's pcidevs.txt file for my PCI device display with my usbdevs.txt being used for the USB devices, mondevs.txt for monitor descriptions and pcmdevs.txt for PCMCIA device descriptions.
This software is the portable version of System Information Viewer. As its title suggests, the tool lets you view various details about the system you are using.

Thanks to its portability, System Information Viewer doesn't require installation. So, you can place the software on an external drive and directly run it on any computer. Plus, your Windows registry will not be changed.

The interface of the program is based on a standard window in which you can check out data about your operating system, resource usage, system physical memory, paging file and file cache, and others.

In addition, you can save local, PCI, DMI, DIMM SPD, selected or all data, copy the bitmap, view menus, battery, STC and MEM information, as well as access Registry Editor.

Furthermore, you can view information on processes, services and entries of programs which automatically run at system startup, get your IP address and a summary on the current and average CPU, run a CPU benchmark, change the interface language and temperature units, and more.

Portable System Information Viewer uses a low-to-moderate amount of system resources, includes a well-drawn help file with descriptions for rookies and didn't freeze, crash or pop up errors during our tests. We highly recommend this tool to all users.

Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

⋆?- - - - -☽───⛧ ⤝❖⤞ ⛧───☾ - - - -?⋆

⭐️ SIV (System Information Viewer) 5.82 Portable ✅ (82.7 MB)

RapidGator Link(s)
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.
NitroFlare Link(s) (Premium Link)

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Adobe Acrobat Pro DC 2026.001.21346 (x86 x64) Multilingual + Portable oaxino 0 3 8 óra óta
Utolsó üzenet: oaxino
  Active Data Studio 26.0.1 Portable oaxino 0 11 8 óra óta
  DBF Viewer 2000 v9.0 Multilingual oaxino 0 7 Tegnap, 08:05
  Zoner Studio 19.2509.2.673 (x64) Portable SKIKDA 0 26 2026-03-23, 17:56
Utolsó üzenet: SKIKDA
  XnViewMP 1.10.5.0 Multilingual + Portable (x64) OS9999 0 15 2026-03-23, 14:00
Utolsó üzenet: OS9999
  WinTools.net Professional / Premium / Classic 26.3.1 Multilingual + Portable OS9999 0 12 2026-03-23, 14:00
  Hasleo Backup Suite Technician 5.6.2.1 (x64) Multilingual Portable OS9999 0 15 2026-03-23, 14:00
  Luminar Neo 1.26.1.16487 (x64) Multilingual Portable SKIKDA 0 13 2026-03-23, 13:49
  WizTree 4.31 Enterprise Multilingual Portable SKIKDA 0 10 2026-03-23, 11:10
  ProfiCAD 13.4.9 Multilingual Portable SKIKDA 0 13 2026-03-23, 11:03

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew