• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üjraindul a gép
í­??jraindul a gép

Sziasztok,az lenne a problémám hogy újra lett téve az xp egy gépen,és utána a programok feltelepí­tése közben,az egyiknél újraindult a gép,és azóta mindig azt csinálja,még mielött betöltene a windows,í­gy esélytelen bekapcsolni is a gépet.Egy szerelő azt mondta,hogy egy másik vinyóról ment a gép,lehet virus vagy az a program okozza,és egy teljes formázás segí­teni fog,tegyem újra az Xp-t. (valami master boot-ot emlí­tett,ha jól emlékszem,de nem nagyon értek hozzá).Itt vagyok gondban,mert hogy a Xp cd-t be sem tudja olvasni,el sem jut odáig hogy elkezdje,mert újraindul a gép Smile
Tudna valaki segí­teni hogy hogyan tovább?
Válaszol
í­??jraindul a gép

Nagy valószí­nűséggel hardware probléma áll fent: memória vagy vinyó, vagy táphiba lehet. Ki kell ezeket a hibákat zárni egyesével.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
í­??jraindul a gép

Javasolták hogy formázzam le teljesen a vinyót,csak az a gond hogy ezt sem lehet elvégezni,az emlí­tett hiba miatt
Válaszol
í­??jraindul a gép

Mikor indul újra a gép? Ha bekapcsolod, akkor azonnal vagy mikor elkezdené tölteni az os-t? BIOSból még lehetne formázni a leí­rtak alapján, ebben pedig szí­vesen segí­tek.
Válaszol
í­??jraindul a gép

még mielőtt elkezdené a windows-t betölteni a csí­k még megjelenik hogy tölti és utána indul újra.
Azt tudom,hogy táp és alaplap jó
Válaszol
í­??jraindul a gép

Akkor viszont szerintem vagy megsérült a windows betöltő, vagy szektorhibás a hdd.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
í­??jraindul a gép

Több, mint valószí­nű, hogy szektorhibás a winyó, próbáld meg javí­tani HDD Regenerator-ral, ilyenkor adatot se vesztesz, viszont nem biztos, hogy valóban megoldja a problémát, ha ez se jönne be, akkor legutolsó esetben BIOSból formázni kell a winyót.
Válaszol
í­??jraindul a gép

Igen,valószí­nűnek tartom,hogy a merevlemez fő boot szektora a Master Boot Sector sérült,vagy ví­rusos.Az a BIOS-os formázást megpróbálnám Smile
Válaszol
í­??jraindul a gép

Alaplaptól függ, nincs mindegyik biosban format.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég