Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Film ajánló, kibeszélő Dragon Ball - A MOZIFILM!

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Dragon Ball - A MOZIFILM!
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
Üzenetek: 443
Témák: 5
Értékelés: 0
2008-09-28, 09:51
[Kép: dbz_movie_toldya_by_jamce.jpg]

A CHUD.com-nak sikerült hozzájutnia az újonnan készülő Dragon Ball Z film szereplőinek leí­rásához, amely jellemzi a legtöbb általunk várt karaktert. Továbbá, a honlap értesülést szerzett arról, hogy James Wong (Final Destination, The One) fogja í­rni és rendezni az új filmet a 20th Century Fox számára.
JAMES WONG Rí­í‚TETTE A KEZÉT A KRISTí­í‚LYGőMBőKRE!
Már idén novemberben megkezdik az élőszereplős Dragon Ball Z film munkálatait, amelyet James Wong rendez majd, és amelynek a forgatókönyvét is ő í­rja majd.

100 milliós mozi!

A The Gazette magazin forrásai szerint a 20th Century Fox tervezi, hogy széles vászonra viszi Toriyama Akira talán legnagyobb alkotását, a Dragon ball Z-t! A forgatást nyilvánvalóan jövőre kezdik Montrealban, mivel a stúdió már félretett 100 millió dollárt a projekthez. A Dragon Ball Z rengeteg rajongót szerzett magának nemcsak Japánban, hanem az egész világon. A történet szerint idegenek érkeznek a Földre, hogy meghódí­tsák azt, és az ellenük folytatott harc sokakat szegezett a képernyő elé. Már évek óta terjednek pletykák a készülő filmmel kapcsolatban, és a lehetőségre éhes stúdiókkal valószí­nűsí­thető, hogy a Dragon Ball Z valósággá válhat.

2009.

[Kép: pic61.jpg]

[Kép: pic68.jpg]
[Kép: pic69.jpg]

[Kép: pic71.jpg]

A japán mangából készülő élőszereplős mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetői azon gondolkoznak, hogy feledésbe merí­tsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállí­thatja a James Wong (Végső állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent emlí­tett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox í­gy próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball cí­me hét nagyerejű gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevű idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztí­taná bolygónkat, inkább segí­t megvédeni azt a behatoló földönkí­vüliektől. Főbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz.

Várom a véleményeket, ki mit vár és mit gondol erről a kis próbálkozásról!

Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
2008-09-28, 11:13
Dragon Ball - A MOZIFILM!!!!!!

régen nagyon szerettem a rajzfilmet. kiváncsi vok mi lesz ebböl. de mindenképp megnézem Smile
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-28, 11:54

Eddig még igazán jó anime feldolgozást nem láttam, sok balhé van a film körül, a kiadását is egyre jobban húzzák, de én is kí­váncsi lennék rá, max egy jót röhögünk rajta! Smile
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
2008-09-28, 12:08

már csak nosztalgia miatt is megnézném.
Válaszol
fűrge
Unregistered

2008-10-31, 20:50

Hellósztok !
Ez lesz az első hozzászólásom, remélem jó lesz.Big Grin
Én is nagyon régen néztem a rajzfilmet és nagyon tetszett, ezt én is megnézném a moziban, pedig nem szoktam moziba menni. :clap2:
Remélem olyan jó lesz, mint a rajzfilm. Big Grin
Nagyon szépen köszi a filmről az infót !
Köszike !
Válaszol
Nem elérhető Zozi
VIP
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
2008-10-31, 22:09
nah ezt a filmet tuti nem hagyom ki... Big Grin
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-10-31, 23:21
Most már biztos, hogy lesz ilyen film, 2009re í­gérik, a nagy érdeklődés miatt folytatják a forgatást, azonban szerintem í­gy még nagyobb lesz a bukás, ha valamit eltolnak a látványban, vagy a storyban, ha egyáltalán lehet ilyenre ebben az esetben számí­tani!!!
Válaszol
Vap
Unregistered

2008-12-20, 11:16
nemrég találtam egy jó videót róla amiben az élő szereplők vannak stb, de most nem találom, ahogy megtaláltam beszerkesztem ebbe a hsz-ba :wink:

itt is van Big Grin:
Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=Yo4t8PeqJ6E&eurl=http://dbthemovie.com/
Válaszol
Nem elérhető pikachu
Junior Member
**
Üzenetek: 2
Témák: 0
2008-12-25, 21:49
szerintem nem fogják tudni áthozni a rajzfilm hangulatát!Nagyon mesefilm szaga van ennek ezt nem véletlenül csinálták már annak idején rajzfilmnek!sztem nagy bukás lesz!
Válaszol
Nem elérhető pikachu
Junior Member
**
Üzenetek: 2
2008-12-25, 21:52
most ahogy megnéztem az előzetest nem lehet rossz,de nem is adja vissza a rajzfilm hangulatát!
Válaszol
Envy
Unregistered

2009-03-27, 22:27
Na igen, erre nagyon kí­váncsi vagyok!!!
Az anime nagyon jó, szinte mindenki ismeri.
Bár.. nem nagyon hiszem, h jó lesz a film..
Válaszol
Nem elérhető Reficul
Junior Member
**
Üzenetek: 24
2009-04-03, 20:30
í­??risten! Ezt látnom kell! Anno ezért megtudtam volna halni! :thumbup:
Válaszol
Nem elérhető indigen205
Power User
**
Üzenetek: 47
2009-10-05, 21:09
jó film de csak szar minőségbe láttam szal még meg kell néznem mégegyszer jó minőségbe. de amúgy nem olyan rossz [Kép: rolleyes.gif]
Válaszol
fredy12
Unregistered

2010-01-28, 18:34
Én nagyon szerettem a Dragon Ball-t mint mesét, de miután elkezdtem nézni a filmet valahogy nem tettszett. Nem tudom volt néhány jelenet pl amikor Goku az erejével meggyújtotta a gyertyákat, na ott hagytam abba a filmet és végig se néztem. És én is azt mondom az igazi Dragon Ball hangulatát nem tudta visszaadni. Ha lesz folytatása és mondjuk már átváltozik SSJ-be akkor ott még lehet jó dolog is belőle, de csak talán. Majd kiderül
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2010-02-07, 21:17
Elég rég í­rtam az első hozzászólást, azóta látta már a filmet. Nem nagyon győzött meg, az a helyzet, valahogy én többre számí­tottam. Pedig az alap elvárásaim sem voltak nagyok...főleg a sárkány ábrázolása volt nagyon ratyi. Meg mi az, hogy Shongoku egy olyan tinédzser akit a suliban halálra szí­vatnak? Nekem akkor kezdett betelni a pohár...no meg a gyerek is 40kiló volt vasággyal, azt hittem találnak valami kigyúrtabb, vadállatot erre a szerepre. Bí­zom benne, hogy nem lesz folytatása...
Válaszol
Nem elérhető Lajtos29
Power User
**
Üzenetek: 33
2010-03-17, 16:25
rajzfilm jobban tetszett
Válaszol
Nem elérhető tiptronik
Power User
**
Üzenetek: 38
2010-05-23, 10:45
Szerintem egy kalap. [Kép: angry.gif] sz!Végig aludtam az egészet!Megnéztem másodszorra is de igy se kóser.
Válaszol
Nem elérhető Deviantartist
Power User
**
Üzenetek: 85
Témák: 2
2010-07-21, 00:48
Nekem sem jött át a régi DB érzés, inkább valami ütős animációt kéne csinálni bár nem lehet a Dragon Ball univerzumot egyetlen egy estés filmbe sűrí­teni.
A "főszereplő" pedig tényleg nagyon gáz, bár Bulma karaktere tetszett Tongue
Válaszol
Guest
Unregistered

2010-07-23, 17:57
Nekem se jött át a DB-s érzés valahogy nem lehet egy ilyen hosszú sorozatot egy egész estés filmbe besűrí­teni. Csinálnának sorozatot például.
Válaszol
Nem elérhető Winyoca
Power User
**
Üzenetek: 31
2010-09-27, 15:08
Ez az, ami nem kellett volna!
Válaszol
niccals
Unregistered

2010-10-08, 00:28
Mindig is odavoltam a DB-ért meg a DBZ-ért! Smile Megnéztem a filmet, azért nem volt olyan rossz. Szerintem túl nagy rajongó voltam (és mellesleg vagyok) és még reménykedem... B) Amúgy meg itt ugye a DB-t készí­tették el ami eleve inkább a gyerekeknek készült. A folytatás valószí­nűleg már a DBZ eleje lesz ahol feltűnnek a jobb karakterek is. Az én kedvencem mindig is Vegita volt, szóval nálam csak ő nála dől majd el hogy tetszik e a film vagy sem. Amúgy Goku igazából a DBZ-ben gyúrta ki magát! Big Grin Szóval mondom, minden a folytatáson múlik! B)
Válaszol
Nem elérhető laceesan
Power User
**
Üzenetek: 43
2010-11-01, 19:43
egyértelműen rossz film, a történet egy sokkal jobb feldolgozást kí­vánt volna
Válaszol
Nem elérhető Enemy991
Junior Member
**
Üzenetek: 7
2010-12-01, 18:11
Én körülbelül a film feléig bí­rtam nézni Big Grin maga a film nem rossz, de szinte semmi köze a Dragon Ball-hoz Big Grin
Válaszol
Nem elérhető Lajtos29
Power User
**
Üzenetek: 33
2010-12-12, 11:42
nekem egyáltalán nem jött be a film
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend