• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havazás
Érdekes az idöjárás nem rég azon beszélgettünk hogy semmi ho nem lesz most meg esik. Ti mit szoltok hozzá? őrültök neki ? Vagy inkább olvadjon el?
Válaszol

Szerintem ne legyen hó, mert csak lucskos lesz minden. Attól függetlenül nagyon szép egy érintetlen tájon mondjuk erdőben látni, de a nagyvárosban kicsit undorí­tó amikor olvad.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

na ja. meg az se roszs amikor lenyomják a kocsik ráfagy az utra. oszt mehetsz jégkorizni
Válaszol

Én szeretem a havat és vezetni is szeretek hóba csak azt nem szeretem mikor latyakos minden de a többi tetszik Big GrinFöleg lenne egy qadom Big Grin

[Kép: ltz400.jpg]
Válaszol

whá latyak. reggel abban kellett sátálnom a hévig. ott cuppogott alattam. nem nagyon volt jo
Válaszol

Pedig ha cuppog az jó Big Grin
Válaszol

Errefele még havat sem láttam Big Griní­í‚llí­tólag szombaton esett valamennyi éjszaka, de mire felkeltem már semmi nem látszott Big Grin
Válaszol

addig jo. monnyuk itt már olvad rendesen. nem sokáig lezs itt ho
Válaszol

Gyertek el mi felenk, itt 25 cm-es ho van.[Kép: tongue.gif]
Válaszol

az szép. monnyuk egy kicsit arréb van ha jol látom Smile
Válaszol

Havat akarok már Big Grinhogy lefényképezhessem és beküldhessem a versenyre Big Grin
Válaszol

Szerintem már lehetne hó, a karácsony akkor szép, ha fehér. És szánkózni is kell néha.
Válaszol

A hó az jó!!!
Bár itt már napok óta más nem esik az esőn kí­vül Confusedad:
Fehér Karácsony lenne a szép...
De nem sok remény van rá Confusedad:
Válaszol

szerintem csak mű ho lesz Confusedad: elég gáz ho nélkül a karácsony
Válaszol

Én nem adom fel, ha már a HHW-n esik, akkor ideje lenne a való életben is, ma úgyis egész nap szakadt az eső, ha kicsit hidegebb lesz, akkor beáll a havazás!
Válaszol

hehe Big GrinItt havazik Big Grin
Válaszol

Esik Big GrinElért ide is az első hó, bár még nem az igazi, de alakul Big GrinHamarosan lehet driftelni Big Griní­??gy hogy nem kopik a gumi és nem gyilkolja annyira a kocsit Big Grin
Válaszol

Igen esik vami amiböl még lehet reggelre legalább bokáig érő hó is Big Grin

Hát nemesett nagy hó Cry mikor kimentem hogy lefotozzam csak enyi maradt belőle:

[Kép: 100_1090_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol

itt még semmi Confusedad: de még van egy kis ideje
Válaszol

Sziasztok!
Szeretnék mamámnak,apukámnak,öcséimnek,barátnőmnek kérni sok sok havt!!előre is köszi!! Big Grin
Miért nem esik a hav?
Válaszol

Ma Délelőtti Fotó

[Kép: K_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol

Hu bakker nem semmi, erre nem maradt meg, most voltam kint csillagos ég.
Válaszol

Ha lesz még Hó akkor majd fotózok még. Amugy még mindig van a hóbol mert inkább fagyos az idő ugyhogy nem olvad
Válaszol

hideg van ho nincs. pedig most tuti megmaradna
Válaszol

Hol nincs hó? Itten van. Igaz nem sok de van Smile
Válaszol

Jó Nektek. :jump:Itt sehol semmi. Confusedad: Confusedadwalk:
Válaszol

itt még mindig nincsSad de már nem is reménykedem
Válaszol

Én szeretem a havat...de csak nézni....és nem akkor mikor megmosdatnak vele .....
Válaszol

az télleg nem annyira jo. bár hála az egeknek majdnem mindig a "fürdetö" csapatban voltam Big Grin
Válaszol

Itt most szakad a hó!!!!!!!! [Kép: 1919.gif][Kép: 1804.gif]
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég