• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kis méretű kompakt,kiváló minőségű, vízálló fényképezőgépek
Gondoltam közeledik a tavasz, nyár, ezért most érdemes ezeken gondolkodni, ezért összegyűjtöttem néhány kis méretű, de kiváló minőségű vízálló fényképezőgépeket:

1. Olympus Tough TG-6 - ez az ellenálló kamerával kiváló minőségű képeket készíthet bármilyen környezetben, akár víz alatt vagy szárazföldön. A 12 megapixeles érzékelő, a nagysebességű lencse és a nagy teljesítményű képstabilizátor nagyszerű képminőséget biztosít. A kamera vízálló és porálló, valamint 2,1 méteres magasságból is esésvédelmet nyújt.
    [attachment=o2596]
  2. Panasonic Lumix DMC-TS30 - ez a kis méretű fényképezőgép kiváló minőségű képeket készít, és a vízállósága mellett a hideg és por ellen is ellenálló. A 16,1 megapixeles érzékelő és a 4x optikai zoom objektív segítségével részletes és éles képeket készíthet. Az egyszerű kezelőfelület és a könnyű súly az ideális választás azoknak, akik szeretnék egyszerűen és könnyedén rögzíteni kalandjaikat.

[attachment=o2595]
  3. Ricoh WG-60 - ez a kis méretű, de ellenálló kamera ideális választás azoknak, akik szeretik az extrém kalandokat, de nem akarják kompromisszumot kötni a képminőség terén. A 16 megapixeles érzékelő, a nagysebességű lencse és a nagy teljesítményű képstabilizátor kiváló képminőséget biztosít. A kamera vízálló, porálló, hidegálló és esésvédelmet is nyújt.

[Kép: shopping?q=tbn:ANd9GcQqYF1F5EhUV-6oDFCKY...V&usqp=CAc]

Véleményeket írjatok, akinek volt vagy van ilyen gépe!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Fényképezőgépek BaLiG 20 12,084 2012-12-08, 08:49
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég