Szavazás: A fórum támogatása (Te melyiket választanád?)
Nincs engedélyed szavazni ebben a témában.
SMS-sel
0%
0 0%
átutalással
0%
0 0%
PayPal-al
50.00%
1 50.00%
Egyéb (í­rd le!)
50.00%
1 50.00%
Összes 2 szavazat 100%
* Már szavaztál erre az elemre. [Eredmények]

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fórum támogatása
Kedves HHW-s tagok!

Köszönjük ha részt veszel a következő kérdés szavazásában!

Az oldal szerver költségét saját zsebből, reklámmentesen nem tudjuk sokáig biztosí­tani.
Amennyiben TE is szí­vesen támogatnád a fennmaradást válassz hogy Te támogatási lehetőséget szeretnéd:
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Reklám miért nem lehet?
Az esetleg megoldható, hogy ha valaki vesz premiumot a Data-ra, akkor azzal támogatja az oldalt is?
Támogatom az SMS-es verziót is!
Válaszol
Egyébb támogatás-reklámokra való kattintás ami után egy kevés pénz jár.Én mint nyugdí­jas ezt tudnám vállalni,máshol már csináltam ilyet,igaz nagyon kevesen vették a fáradságot hogy naponta kattintgassanak.
Válaszol
Jó megoldás, de az emberek bizonytalanok.
Sok olyan navalya kering a neten, ami reklám formájában csábí­t és egy szép kis ví­rust fogsz kapni cserébe.
Válaszol
Szí­vesen támogatnám reklámok nézésével. Jó lenne, ha oda lenne í­rva, hogy hány másodpercig kell nézni. Sajnos a többi módot nem nagyon vagy csak nagyon ritkán engedhetem meg magamnak.
Egy sorozatot töltök le, amit nem tudok minden nap megnézni a tv-ben. Max hétvégén megnézem az ismétlést, ha másképp nem tudom megnézni.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég