Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
HHW.hu Informatika Filmszerkesztés Segí­tségkérés mozgó kép, videó kép készí­tése

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
mozgó kép, videó kép készí­tése
kitti06
Vendég

2010-10-27, 00:13
mozgó kép, videó kép készí­Ã‚­tése

Hello!
Már sok helyen láttam olyan képeket amik filmből voltak kivágva 1-2 másodperc és képként mentve. Olyat hogy tudok csinálni?
remélem érthető voltam. Rolleyes

•
Válaszol
Nem elérhető lamblion
Kezdő tag
**
Üzenetek: 6
Témák: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2010-11-08, 01:06

Sok ilyen program van, ami tud videóból mozgó, animált gif képet készí­teni.
Én kipróbáltam párat és szerintem a legjobb a Video Avatar.
Ez mindent tud ami kell, pl. egyedül ezzel lehet megcsinálni azt, hogy egy részletet (egy négyzetet) ki lehet vágni a film képernyőjéből, hogy ne az egész filmvászon legyen rajta.

De a feltörésével bajok szoktak lenni, sokat letöltöttem és egy idő után nem igazán akartak menni, végül egy portable, hordozható verzió volt az amelyik bevált.
[/CODE]Video Avatar v3.0.0.94 Portable
19 MB
https://data.hu/get/4815969/VAP.zip [/CODE]

De van még a Video to Gif, VidGif, illetve az Ulead Gif Animator is tud valamilyen szinten, azt hiszem, de mondom, egyik sincs olyan jó, mint a Video Avatar.

Persze valószí­nűleg nem tud azért megnyitni mindenféle filmformátumot, pl. flash videót (flv) lehet, hogy nem tud, de alap formátumok, DivX, XviD nem probléma neki.

Itt van róla egy cikk:
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

Infinity Loop-ot (állandó ismétlés) általában érdemes bepipálni, különben csak egyszer játsza le, nem ismételgeti

High Quality-t (jó minőség) mindig érdemes bepipálni

Frame/sec (hány képkockát akarsz másodpercenként) érdemes a lehető legalacsonyabban tartani, ami még neked megfelelő, hogy minél kisebb legyen a fájlméret, általában 5-15 legyen az értéke. Ha kevesebbel is folyamatos a kép és neked tetszik, akkor nem kell nagyobbra állí­tani. Smile

Reverse - ez is egy hasznos funkció, ha bepipálod, akkor nem elölről kezdi az animációt, hanem ha a végére ért, akkor visszafelé játssza az elejéig, szóval oda-vissza, ha az állandó ismétlés be van pipálva.

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
sszekeres
Vendég

2011-01-22, 07:55

Üdv mindenkinek! Tud vki olyan fórumot, ahol vhs digitalizálással kapcsolatban érdeklődhetnék? Köszi, sszekeres.

•
Válaszol
Nem elérhető lamblion
Kezdő tag
**
Üzenetek: 6
Témák: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2012-03-12, 15:51