Üzenetek: 290
Témák: 4
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Flatout 2, Counter Strike 1.6 non steam, Counter Strike Source steam ( egyik ütődött gyerek kapta, akinek nincs netje, nem tudta felrakni és odadta nekem  ), Tony Hawk u2, american wasteland ( ezekkel elég sokat nyomtam, thaw rekem 140 mil körül volt )
BaliG két ingyenes játék amivel játszottam:
Perfect World ( kinai MMORPG de már van angol szerver )
Project Torque ( MMO tuningolos versenyzős game )
Én Cod 1-2, néha WoW BC. De a CoD1 amit minden héten előkaparok
Üzenetek: 49
Témák: 0
Értékelés:
0
Kód: http://www.playrohan.com
open betája 27.én jön ki nagoyn komoly gép a 2. closed bétájával toltam de nagyon bejöv?s
Üzenetek: 190
Témák: 8
Értékelés:
0
új online stratégia jatek:
Kód: http://www.klanhaboru.hu/
Az én véleményem,hogy nem túl gagyi. Egész szép a grafikája. Klánok alapíthatók, vagy be lehet lépni klánokba. Egyszerű, érthető.
Jóóóó
már jó ideje nyomom én is a klánháborút,elég jó,nekem tetszik
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Értékelés:
0
meghülyülök nem találok semmi magamnakvalo gammát
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Aki szereti az amőbát, feltétlen nézze meg ezt az oldalt, én rendszeresen nyomok egy pár gémet naponta:
[/CODE]
http://www.flyordie.hu"]http://www.flyordie.hu [/CODE]
Egyébként nemcsak amőba van ott...
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Értékelés:
0
flyordie nem rég mutatta haverom. akartam billiárdozni reggeltem beléptem de nagy feketeség fogadott. majd talán mégegyszer nekiugrom.
cod 2-t én is toltam egy ideig. ált felfemtem vkivel üres serora és 1v1 de mindig feljött vki azok ált nagyon vicces emberek voltak. dumáltunk velük és kdierült hogy falusiak irta hogy a köpülés a hobbyja  meg stb..
Üzenetek: 290
Témák: 4
Értékelés:
0
Én nemrég kezdtem újra CS-zni...hát most elég gyengén megy....
Értékelés:
0
de rég játszottam azzal. még régen lanon játszottunk bátyámmal meg botokkal. régi szép idök  rendes serokon kaptam az ivet
Üzenetek: 173
Témák: 7
Értékelés:
0
Én is css-ni szoktam, clantag vagyok 
hát azon godolkodom hogy meg kéne venni
Csodálkozom,hogy eddig a MUonline-t nem ajánlotta senki  Én azzal játzsom már egy jóideje és nekem nagyon bejön. MMORPG játék ha valaki nem ismerné, ingyenes és magyar nyelvű,és elég sokan játszanak rajta
www.muonline.hu -ról tudjátok letölteni és egy kis eligazítást is találtok rajta.
Üzenetek: 85
Témák: 2
Értékelés:
0
Ha online játékról van szó akkor EVE online. Mióta megjelent minden lehetséges online játéknak járó díjat megnyert és nem hiába. A legnagyobb játszató játéktér, és ebben szó szerint nincsenek határok. Ajánlani tudom mindenkinek bár ez Sci-fi játék de itt láttam a legjobban működő clanokat (itt corp. ok v cégek) van külön logisztikus, szállító, kísérő, kém, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Viszont idő kell hozzá és nem is kevés. Amúgy meg Cabaloztam, Lineage 2, Aion, de ami az EVE után vitt mindent az az Aion volt.
Reakciók?
Én régen wowoztam, de már nem köt le Inkább Codozok!
Üzenetek: 85
Témák: 2
Értékelés:
0
Mondjuk a WoW ot megláttam, kipróbáltam és egyáltalán nem tetszett. Miért nem csináltak inkább hasonló játékot csak a StarCraft univerzumában?  Na azzal játszanék szívesen.
Ingyen Póker Pénz: 150$
Kezdo utalás: 50$
További 100$ feltétele: 5000 Titan Pont után még 50$ és 10 000 Titan Pont után a maradék 50$-t is hozzáadják a poker számlához
Játszva pénzt keresni? Igen! Lehetséges!
A póker kártyajáték szabályai 5 perc alatt megtanulhatóak.Ingyenes kezdotokét pedig a pókertermek biztosítanak. Ezt azért teszik mert ha valakirol kiderül, hogy jó játékos, egy ido után sok pénzt (rake) termel a pókeroldalaknak. A kapott 50 dollárral csak mikrolimiteken (bigblind 2 cent) játsszál de ott a maximum beülovel ! (általában 5 dollár).Póker tanfolyam (4 videó lecke)és regisztrációs segítség itt!
Kód: http://kartyajatek.blogspot.com/
Üzenetek: 1
Témák: 0
Értékelés:
0
Sziasztok, játékosok! Ha érdekelnek a kaszinós játékok, és szeretnétek megtudni, hogy hol találhatók a legjobb online kaszinók, ajánlom, hogy látogassatok el a kaszino-hu weboldalra. Ez a platform rengeteg hasznos információt és értékelést kínál a különböző online kaszinókról. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának való játékot. Várjuk a véleményeteket és tapasztalataitokat!
|