• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mit csinálnál ha megnyernéd az 5ős lottót?
Mit csinálnál ha megnyernéd az 5ös lottót?

Ok csak már kezdtünk elfordulni abba a másik irányba.
Válaszol

Ház, nyaraló itt-ott...
Nyaralás, utazgatás (új-Zéland, Dubai, Seychelle-szigetek, New York - megint) Vannak álmaim mi?

Kocsi (Aston Martin)
azér' a család is kapna bel?le!
valami adomány, ha még marad (árvák, vakok ilyesmi)

Asszem ennyi most igy amire gondolni tudok!
Válaszol

Aszem vennék valami faca autot audit q 7 elöször épitetnék eg ykis családi házat nem nagyot csak olyat amibe kényelmesen elférek és utazgatnék de csak autóval
Válaszol

hát attól függ mennyi

ha most az anno nagy nyeremény 5 milliárddal számolunk, akkor betenném a bankba, ha csak 1 % kamatot kapok rá, az már 50 millió ft, + kamatos kamat, de ebbe most nem megyek bele, nem értek én ehez de ha minden hónapban megkapom az 1 % kamatot akkor elvben havi 50 milliot keresnék amit minden hónapban kivennékBig Grin Persze lehet nem í­gy van, fogalmam sincs, lehet évente kapok ennyit, de akkor 50ben a 12 gyorsan elosztom több mint 4 millió havonta, de még mielőtt ezt betenném állandó jövedelemforrásnak, 500 milliót feláldoznék az álmaimraBig Grin Ház, kocika(kák), utazás, stb
Válaszol

Van ötös a lottón
Az ötös lottó számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 5 (öt), 24 (huszonnégy), 59 (ötvenkilenc), 62 (hatvankettő) és 86 (nyolcvanhat) A joker-szám: 155326. Van ötös a lottón, közölte a Szerencsejáték Zrt. az MTI-vel. Az 1 darab 5 találatosra 2 356 386 190, a 4 találatosokra 1 013 465, a 3 találatosokra 16 255, a 2 találatosokra 1150 forintot fizetnek.
Válaszol

Szerencsétlen..jönnek a rokonok...és a nagybátyjának az apjának a fiának a testvére..
Válaszol

vennék egy 200 négyzetméteres házat egy kényelmes Mercedes-t és a többit beraknám a bankba!
Válaszol

Attól függ mennyi a nyeremény...

Ha jó nagy: Elsőként lelépnék az országból, vennék egy szép tengerparti házat és egy szép autót, a többi pénzt befektetném és bankba tenném, elném a nyugodt életem.

Ha viszonylag kicsi: Maradnék a seggemen, vennék egy házat, pár évig kiadnám albérletbe, vennék egy magyar viszonylatban jónak számí­tó autót, bank + befektetés, dolgoznék tovább...
Válaszol

Mit csinálná ha megnyernéd az 5ös lottót? hahaha mit csinálok!
Válaszol

(Rezukii @ 2008.01.22. 16:29)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=17315
Idézet:Szerencsétlen..jönnek a rokonok...és a nagybátyjának az apjának a fiának a testvére..

a nagybátyjának az apjának a fiának a testvére az a nagybátyja nem? vagy ez direkt í­gy akart menni?
Válaszol

Elsö dolgom vennék egy F430 ast ez a legkisebb igy nem mondhatják hogy nagyképü vagyok
Válaszol

Uhhh... ez egy nagyon távoli fogalom!

Attól tartok, hogy nem zsugoriskodnék!

Szerintem éjjel nappal attól rettegnék, hogy mikor ki rabol ki! [Kép: blink.gif]

nem szeretném, ha túlsok pénzem lenne, de azt se szeretem, ami most van (nincs) [Kép: huh.gif]

de, amúgyse nyerem meg az 5-öst... (nincs olyan szerencsém!) :bleh:
Válaszol

Ez velös és elég érdekes válasz Big GrinReális
Válaszol

Már soxor végiggondoltam de hirtelen biztos nem tudnám, hogy mit csináljak.
Egy biztos, kimásznék végre a sárból ,a többin ráérnék gondolkodni.
A 17 éves autómból + olyat csináltatnék, hogy mindenki be**arna a gyönyörűségtől.
Megérdemli.
Válaszol

hát ez szép gondolat de én akkor már lehet hogy nem foglalkoznék olyan szinten a 17 éves autommal megtartanám mennék is vele néha mert azért mégiscsak ö szolgált idáig de nem költenék rá mert ha öszinték akarunk lenni az ára töbszörösét rá kellene költeni hohy besz****nak töle Big Grin
Válaszol

í­??gy mennék világnak, ahogy azt nem szégyelném Big Grin
új ház, autó, bulik, koncertek, GőRőGORSZí­í‚í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚G [Kép: blush.gif]
Válaszol

és a BALATON Big Grin
Válaszol

Oh ye tényleg Dada! Big Grin

í­??gy mennék világnak, ahogy azt nem szégyelném :biggrin:
új ház, autó, bulik, koncertek, GőRőGORSZí­í‚í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚G [Kép: blush.gif]

És BALATON! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Válaszol

Na azért Big Grin
Válaszol

ezen már nem is gondolkodok... mert mát túl sokszor ábrándoztam!
Válaszol

Hát zozi ezzel énis valahogy igy vagyok ábrándozni jó meg álmodni csak felébredni szar Big Grin
Válaszol

jajaja épp ezért szoktam le róla.... Big Grininkább költöm a milliókat... Big Grinazért az csak kézzel foghatóbb nem? Big Grin
Válaszol

ja bocs hogy ilyen tapintatlan voltam Big Grin
Válaszol

Háát, sok mindenre, de elsősorban nyitnák a fiamnak egy bankszámlát és megpakolnám, hogy ne legyen neki hiánya dohányban.A többiböl meg kapna muterom meg párom is, na meg HHW is. Big Grin
Válaszol

szép elgondolás de azért magadra is gondolj Big Grin
Válaszol

Azt már előre levontam. Big Grin
Válaszol

és ez pontossan mit jelent uj kocsi uj ház uj porszivó? Big Grin
Válaszol

Nincs konkrétum. De mondjuk, nem lenne rossz 1 uj kocsi. Csak már igy is van 3 a ház körül. (1félkész, 1saját, 1céges). Monjuk a házra forditanám. Épitetnék hozzá 1 fedett medencét. csak 1 kicsit. :happy:
Válaszol

midnenképp egy nagyon durca fényképezöt meg talán egy uj bicot Smile
Válaszol

Hát először megünnepelném rendesen. Nagyot buliznánk a haverokkal, végül is nem nyer minden nap az ember miliárdokat.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég