Aszem vennék valami faca autot audit q 7 elöször épitetnék eg ykis családi házat nem nagyot csak olyat amibe kényelmesen elférek és utazgatnék de csak autóval
ha most az anno nagy nyeremény 5 milliárddal számolunk, akkor betenném a bankba, ha csak 1 % kamatot kapok rá, az már 50 millió ft, + kamatos kamat, de ebbe most nem megyek bele, nem értek én ehez de ha minden hónapban megkapom az 1 % kamatot akkor elvben havi 50 milliot keresnék amit minden hónapban kivennék Persze lehet nem így van, fogalmam sincs, lehet évente kapok ennyit, de akkor 50ben a 12 gyorsan elosztom több mint 4 millió havonta, de még mielőtt ezt betenném állandó jövedelemforrásnak, 500 milliót feláldoznék az álmaimra Ház, kocika(kák), utazás, stb
Van ötös a lottón
Az ötös lottó számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 5 (öt), 24 (huszonnégy), 59 (ötvenkilenc), 62 (hatvankettő) és 86 (nyolcvanhat) A joker-szám: 155326. Van ötös a lottón, közölte a Szerencsejáték Zrt. az MTI-vel. Az 1 darab 5 találatosra 2 356 386 190, a 4 találatosokra 1 013 465, a 3 találatosokra 16 255, a 2 találatosokra 1150 forintot fizetnek.
Ha jó nagy: Elsőként lelépnék az országból, vennék egy szép tengerparti házat és egy szép autót, a többi pénzt befektetném és bankba tenném, elném a nyugodt életem.
Ha viszonylag kicsi: Maradnék a seggemen, vennék egy házat, pár évig kiadnám albérletbe, vennék egy magyar viszonylatban jónak számító autót, bank + befektetés, dolgoznék tovább...
Már soxor végiggondoltam de hirtelen biztos nem tudnám, hogy mit csináljak.
Egy biztos, kimásznék végre a sárból ,a többin ráérnék gondolkodni.
A 17 éves autómból + olyat csináltatnék, hogy mindenki be**arna a gyönyörűségtől.
Megérdemli.
hát ez szép gondolat de én akkor már lehet hogy nem foglalkoznék olyan szinten a 17 éves autommal megtartanám mennék is vele néha mert azért mégiscsak ö szolgált idáig de nem költenék rá mert ha öszinték akarunk lenni az ára töbszörösét rá kellene költeni hohy besz****nak töle
Háát, sok mindenre, de elsősorban nyitnák a fiamnak egy bankszámlát és megpakolnám, hogy ne legyen neki hiánya dohányban.A többiböl meg kapna muterom meg párom is, na meg HHW is.
Nincs konkrétum. De mondjuk, nem lenne rossz 1 uj kocsi. Csak már igy is van 3 a ház körül. (1félkész, 1saját, 1céges). Monjuk a házra forditanám. Épitetnék hozzá 1 fedett medencét. csak 1 kicsit. :happy: