• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szellemek
Szerintetek léteznek? Hisztek bennük?

Szerintem nincsenek szellemek, még eddig nem találkoztam eggyel se.
Válaszol

Gyerekkoromban a vámpirokba hittem de a szellemekben nem.
Válaszol

szerintem léteznek teli van videókkal a youtube ienekkel
Válaszol

No comment.
Válaszol

ezért egy topicot nyitni
Válaszol

Én még nem találkoztam egyel sem, de attól még lehetnek.
Válaszol

Szerintem ez hülyeség, szellemek nem léteznek!
Válaszol

És a vámpirok, mint Dracula ugye? itt előttem.
Válaszol

Én nem tom, hogy mit higgyek! Discoveryn is oly sok marhaság van a szellemekről...egyik műsorban igazolja, másikban cáfolja! De sztem senki se látott igazán! Vámpí­rok? Lehet, hogy csak jó legenda, de lehet, hogy igaz legenda...!
Válaszol

na és az UFO-k?
Válaszol

Az még labilisabb...már annyi fake videót láttam, hogy már kezd nevetségessé válni az UFO téma!
Válaszol

Én csak a labilis idegzetű pszichopata hajlamokkal rendelkező, elmegyógyból szabadult gyilkosokban hiszek, másban nem...
Válaszol

Hát azok legalább léteznek hehe Ufok istenem mikor meglátok egy riportot már elis kapcsolok onét nehogy szét röhögjem az agyam
Válaszol

A discovery-n szokott lenni pénteken 22:00-kor egy szellemes műsor, tény hogy nem dokumentumfilm, és nem ad bizonyí­tékot, de jó szorakozás. Amúgy az feltünt, hogy az ilyen paranormális dologok leginkább Amerikába vannak (észak, közép- és Dél Amerikába).
Válaszol

Kód:
http://kisertetek.blog.hu/

olvasgassatok, erdekes blog Smile
kepek, videok, leirasok, kommentek [Kép: tongue.gif]
Válaszol

Sztem lehetnek szellemek, ki tudja... aki mindenben keresi a szellemet, UFOt stb-t az meg is találja, aki meg nem az hétköznapi dolognak látja. Szerintem. Big Grinam youtube-on nagyon nagy videók vannak, amik parodizálják a fake videókat Big Grin
Válaszol

Szellemek..hm..ez valóban olyan, mint az UFO: nem tudják bizonyí­tani, csak sejtetik, hogy van, utalok itt JoeJoeJoe hsz-ére. Valóban, a Discoverny nagyon elementális, és felettébb humoros, mikor majd besz*rnak a félelemtől, mert egy macska kaparja a padlót. Mindenesetre nem hiszem a szellemekben, szerintem kitaláció az egész, az ember téves reakciója, pl. mikor a szél megzörgeti egy cserepet, elkezdenek rinyálni, hogy jajj itt jön Fekete Szakáll szelleme.. Big Grin
Válaszol

Ugyan, engem meg lehet győzni, hogy vannak, de az egész szellem mí­tosz szeritnem azért jött létre, mert az emebr mindenre magyarázatot keres.
Válaszol

Hmm, valóban, de néha az ember olyasmi magyarázatot talál egyes dolgokra, hogy az végtelenül buta dolog. És téged meg lehet győzni a szellemekről úgy, hogy lepedőbe bújt alak ijeszteget a hajnal közepén? Smile
Válaszol

(Rezukii @ 2008.03.15. 02:59)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=24752
Idézet:Hmm, valóban, de néha az ember olyasmi magyarázatot talál egyes dolgokra, hogy az végtelenül buta dolog. És téged meg lehet győzni a szellemekről úgy, hogy lepedőbe bújt alak ijeszteget a hajnal közepén? Smile
én nyitott vagyok az ilyen magyarázatokra, de az csak mese, hogy fehérlepedősek, (ha láteznek egyáltalán) ugyanis gyakorlatilag az ebereket kellene ábrázolni, és hacsak nem lepedőnek született, nem úgy nézne ki.
Válaszol

Mai tudomány bármire képes..akár lepedő-embereket létrehozni Big GrinDe arról is el lehetne vitázgatni, hogy a szellemek, hogy jelenhetnek meg, meg ha lenne szellemek, akkor bizonytí­ékot adna a túlvilág létezéséhez, és a sok depresszió hajlammal rendelkező emberke menekülne a túlvilághoz..ezért inkább ne legyenek szellemek, hogy megmaradjon a földi populáció. Big Grin
Válaszol

igen vannak szellemek! Nálunk különösen :S Éjszakánként a padlásunkon állanóan dajdajoznak Big Grin Hörögnek, szaladgálnak, dübörögnek kiakasztó. De általában csak tavasszal meg ősszel van ez. Az év többi részében nyugi van Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Válaszol

komolyan akkor mindent értek Big Grin
Válaszol

Szerintem macskák kefélnek, az van ebben a két évszakban.
Válaszol

ezis egy lehetöség Big Grin
Válaszol

Lehet hogy nem léteznek, de mindenesetre kiver a viz, ha a kisfiam egy bizonyos Timet emleget, aki vele egyidős, és mikor mesél olyan dolgokról amiknek mikor utánnanéztem teljesen valós alapja volt. De ez persze lehet teljesen véletlen is.
Válaszol

én alapitomm meg az uj szellemirtokat lehet jelentkezni a csapatba a kritériumokat privátba Big Grin
Válaszol

Én meg adom az első melót. :happy:
Válaszol

na haljam de még nincs csapatom nem jelentkezel ?
Válaszol

Esetleg csak telefonosnak. a para dolgok nem nekem valók. [Kép: blush.gif]
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég