• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szellemek
MAjd én jelentkezek. Én leszek a csapatban a távolról szurkolok ember Big GrinBig GrinBig Grin
Válaszol
Gyere mellém telefonosnak, legalább nem lennék egyedül. Big Grin
Válaszol
Én hiszek bennük,bárszor már volt velük (találkozásom),és jobban hiszek bennük mint monnyuk hinnék istenben mert ha van isten akkor miért nem tesz semmit....
Válaszol
én má láttam.....nam vok hülye
a szóbámban már láttam 1 lányt akit ismertem és nem rég meghalt.
1általán nem ijesztő dolog, csak meglátod és eltűnik
1ébként éjszaka volt 10000000% h nem álmottan, de sajna senki se hisz nekem.
onnan tom h nem álom volt h tápászkodtam és mikor 1szerűen eltűnt már hajoltam a ví­zért mer szomjas voltam
szóval sztem 10000% h léteznek
Válaszol
Szerintem nem léteznek szellemek, csak a dús fantáziájú embereknek..nah és aki babonás meg aki túlzásba viszi a horror bámulását Big Grin
Válaszol
hiszem amit látok Smile még nem láttam de nem is akarok. mert ha hozzá vágnék vmit akkor a szobában lévö trágyak bánnák csak Smile
Válaszol
Én még nem láttam az Eiffel-tornyot de ez nem jelenti azt hogy nem létezik.
Válaszol
Én egyszer láttam a csajom dédnagyanyjának a szellemét! Nagyon para!
Válaszol
Idézet:Originally posted by Bien;34969
Én még nem láttam az Eiffel-tornyot de ez nem jelenti azt hogy nem létezik.

de azt sok más ember látta, képi bizonyí­tékok is vannak.
Válaszol
Magyarázza meg valaki, hogyan csörgött a telefonom lemerült akkuval és SIM kártya nélkül... Bejövő hí­vás volt. Ezek után nem kételkedem a szellemekben.
Válaszol
[Kép: ohmy.gif] ez számomra elég hihetetlenül hangzik.elhiszem amit mondasz , de ez igy kcisit fura.
Válaszol
Hát eléggé.. És nem voltam tintás, se betépve, totál józan voltam, feküdtem és néztem a tévét amikor elkezdett csörögni. A poén, hogy másnap akartam eladni a telefont, mert már nem használtam jó ideje.
De történtek durvább dolgok is. 1-2 kiragadok:
- ébresztőóra elem nélkül csipog
- beltéri sat vevő egység magától váltja a csatornákat, össze-vissza
- mikro sütő megáll, kismegszakí­tó automata kattan (tehát leold), és mégis mindenhol van áram, csak abban az egy konektorban nincs, pedig az összes konektor egy kismegszakí­tón van...
- a dí­szpárna az ágy támlájról 1 métert repült előre, szó szerint átrepült fölöttem és az ágy felett.
És ez még csak egy része az elmúlt évben történt megmagyarázhatatlan dolgoknak...
Azt már nem is í­rom, hogy volt olyan időszak, amikor előre megálmodtam a baleseteket.
Aki elhiszi, az előtt le a kalappal, aki nem, az nem. Majd ha egyszer vele is történnek ilyen dolgok, akkor ő is hinni fog az ilyenekben. Én régen nem hittem ilyen hüjeségekben, most inkább csak kételkedek.
Válaszol
ezek durcán hangzanak. de még mindig furcsán hangzik. amig velem nem történik ilyen szerintem nem fogom tudni ezt elfogadni.
Válaszol
Elhiszem Smile Én is í­gy voltam, amikor pár ember mesélt hasonló történeteket.. Addig nem hittem el, amí­g velem meg nem történtek ezek. Most sem mondom hogy szellemek, de nem találni rá magyarázatot mitől vannak ilyesmik.
Válaszol
Nagyon kemény!!! Nem semmi dolgok történtek veled! :blue:
Válaszol
Azóta megint lettek újabbak. MűszakbanBig Grin Azóta elhiszi munkatársam is, hogy nem stimmel velem valami..
Válaszol
Példul?
Válaszol
hülyeség
Válaszol
nem tudom vannak-e
Válaszol
még nem láttam egyet sem
Válaszol
Én nem hiszek bennük mert csak azt hiszem el amit látok és még nem láttam.
Válaszol
Én Hiszek a idegen életforma létezésében mert ahogy mi emberek létezünk miért ne létezhetne egy nálunk sokal fejleleteb életfórma? legtöb ember azért nem hisz benne mert nem képes elfogadni azt a tényt hogy nem vagyunk egyedűl a univerzumban meg a tegnologiájuk sokal fejleteb a emberinél. ha a emberek töbségük a saját szemével látná öket akkor sem hinne a szemének mert nem képes elfogadni hogy van a emberiségnél egy fejleteb létforma, a emberiség egy része mindent megtene hogy ne derüljön fény a igaszságra, a emberiség egy része mindent elkövetne ha kel semlegesitené öket pedig ők nem tehetnek arról hogy a fejletségi evuluciós létrán sokkal feljeb álnak mind mi emberek azzért hozzá teszem hogy még sajnos én sem látam a fent emlitet idegen élformának semilyen jelét de valahogy a szivem mélyén még is úgy érzem hogy léteznek! mert felteszem a kérdést ahogy mi emberek létezünk úgy miért ne létezhetne rajtunk kivül valaki más? sok sok millió vagy mlliárd fény évre tölünk ahol még ember soha nem járt végülis a univerzum végtelen és határtalan, úgy gondolom egy jódarabig nem is fogunk odda eljutni mert a mi teknikánk még nem érte el azt a evulucios szintet és a legtöb emberi gondolgodási hozzá álás sem tart még ott, egyszer talán elérjük ezt a evulucios szintet és akkor egész más hogyan fogjuk látni a egész dolgot de addig is meg marad az hogy valaki hisz benne valaki meg nem.Sziasztok universum1974!!!
Válaszol
Sziasztok!
Szellemek?
Igen! Léteznek állí­tson bárki is bármit!
Akik nevetségesnek tartják a témát örüljenek és adjanak hálát Istennek, hogy nem kerültek még kapcsolatba velük.
Sokáig nem hittem bennük, de nem állí­tottam az ellenkezőjét sem, mí­gnem 1994-ben saját bőrömön tapasztaltam jelenlétüket.
Azóta igenis hiszek a létezésükben.
Kénytelen vagyok.Confusedad: Bár látni soha nem láttam őket, de érzem a jelenlétüket. Egyikükét különösen!Sad
16 éve keserí­ti az életemet már ha életnek lehet nevezni, hiszen már az is csoda, hogy még élek!
Válaszol
Én még személy szerint nem láttam szellemet, dehát pár száz éve úgy tudták a Föld lapos, tehát nem szabad semmit kategorikusan elutasitani.
Válaszol
A "szellem" különböző fizikai jelenségek együtt hatása, de ez hosszú... Kérdezzétek Egely Györgyöt, mert minden magyarázható fizikailag...
Válaszol
Szerintem léteznek és hiszek bennük.
Válaszol
Se cáfolni, se megerősí­teni nem tudom a létezésüket. De elképzelhetőnek tartom.
Még nagyon sok mindent nem tud, nem ismer az emberiség.
Nem csak az unierzumban, még itt a földön is sok titok van számunkra.
Válaszol
Nem hiszem hogy léteznek, ami elmúlt az elmúlt.
Válaszol
Nem hiszek a szellemekben!
Válaszol
valahol azt mondják, hogy amiben hiszel az valóra válik. Ha hiszed hogy vannak szellemek akkor lesznek?
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég