• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ti gyűjtötök vmit?
A kérdés adott.

én nem igazán gyűjtök semmit. talán tapasztalatot
Válaszol
A hobbynál már irtam, régi Matchboxokat.
Válaszol
És elhihetitek nem kevés van neki már az egész ház ezzel van tele minden falon polcok amiken viritanak a kisautok még olyanis van neki ami álitolag egy kincs
Válaszol
Mostanában már csak pénzt, de régebben fanatikus söralátét és söröscimke gyűjtő voltam. Még régebben pedig régi pénzt és bélyeget gyűjtöttem.
Válaszol
spréket amik kifogytak azokat elteszem

ya meg újságot is:képes sport
Válaszol
Hát én elég sok mindent gyüjtöttem ,de a csajok márcsak ilyenek: szóval volt: szalvéta, levelezőlap, képeslap, bélyeg, poszter,üditős müanyag kupakok, Mára ami megmaradt az a dvdfilmek, és a kaktuszok de abból több száz van, bár filmekből sem állok rosszul csak kezd kicsi lenni a szoba.
Jah és cipőket és táskákat is gyüjtögetek
Válaszol
Én meg tapasztalatott, de abból egyre több van.
Válaszol
Én régebben maketteztem de mára alábbhagyott a szenvedély. Kevés lett a hely meg az idő.
Válaszol
kosaraskártyát gyűjtöttem sokáig
Válaszol
Én meg régebben járkáltam a vadászok után és gyüjtögettem a söréteket rengeteg volt de megszabadultam tölük

[Kép: shotgun-shell.jpg]
Válaszol
nekem is volt vagy 2 olyanom

am most vmiért több lejárt bérlet van az asztalomon. lehet elkezdem gyüjteni
Válaszol
Én per-pill nem gyűjtök semmit, régen kis koromban gyűjtöttem a Pokemon kártyákat, meg minde effél gyermekded játékokat!
Válaszol
azokat én is de mindent a csipszes hülyeségketől a simán boltban meghapható matricácgik mindent. anyám már szinte várta régen hogy hivjak meg vkit mert annyi csipsz volt hogy ne migaz és akkor azzal meg lehetett kinálni (mert ugye csak a kártyáért vetettem meg anyámmal )
Válaszol
szálloda szobába belépő kártyát. Van már kb 500 darab
Válaszol
tapasztalatot , mást nem igen , jah meg filmeket.
Válaszol
Jah, filmeket azokat én is gy?jtök ezerrel, meg újságokat (PLAYBOY, CKM, FHM!!!)
Válaszol
én is gyűjtöttem ujságokat. autos meg bicosokat
Válaszol
YuGiOh, Magic, bélyegek (KÜLőőőőőNC, STRÉÉÉÉBERBig Grin), anno amtricákat 9 évesenBig Grin animés cuccokat
Válaszol
Én nem gyűjtök semmit!
Válaszol
Én mivel numizmatika-bolond vagyok, í­gy pénzérméket gyűjtök. A tiz fillérestől kezdve a rézdénáron át az emlékérmékig mindent. És most rákattantam a papí­rpénzekre is.

Ez lesz a következő érmém:

[Kép: Teller_1.jpg] [Kép: Teller_2.jpg]

És ez jön meg a jövőhéten:

[Kép: 81-orig.jpg] [IMG]
Válaszol
5000 FT egy érmén ??

ilyen 2 ezrest láttam havernál
Válaszol
Igen. Ezek majdnem szí­nezüst érmék. Arany érmében 50 000 FT-os Mátyás érmét adtak ki, de annyira azért nem vagyok fanatikus, hogy azt is megvegyem. Ezekről az érmékről azt kell tudni, hogy a kibocsálytástól számí­tott 3 hónapig cí­mletértéken lehet megkapni, és utánna 2-3 ezerrel többért. Tehát befektetésnek sem rossz! Évente kb 4-6 ezüstérmét adnak ki kétféle veréstechnikában, öszese általában 12ezer darabot.
Válaszol
nemigazán mondhatom magam gyűjtőnek..legfeljebb zenéket gyűjtök nagy számban de sztem azt mindenki
Válaszol
Farsi akkor lehet egyszer nagyon gazag leszel
ja zenét én is gyüjtöm ugy ahogy szinte mindenki más is
Válaszol
őrülnék neki. Szinte minden voltam már, de gazdag még nem!
Válaszol
Kezdem az elején:
szalvéta 1000, képeslap 1000, levélpapí­r 1000, matrica 1000, poháralátét 100, buszjegy 200, ezeket már nagyábból el is ajándékoztam
ami most a szobámban van:
gyertya 600 db mind különböző, bombás üveg 100, energiaitalok 25 különböző, boros üveg 20, kisautók 30, törpék 20, porcelán 150, plüss 100, a többit inkább nem sorolom mert soha nem érek a végére
Válaszol
Képeslapokat....
Válaszol
lassan egyre több szálkát a kezembe
Válaszol
izmot
Válaszol
hajrá csak ügyesen azt sokan akarnak többeközött énis
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég