• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Játékbarlang
Snake (kí­gyó) bajnoskágra lehet nevezni. Sorsolás és egyenes kiesés rendszeren alapul.
8 nevezést várok itt vagy Pü-ben nálam!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
valami fasza kis forma 1es jöhtene! (vagy valamilyen kocsikázós)
Válaszol
Azt énsem bánnám és nagyon jó ötet volt a játékbarlang Király
Válaszol
Nekem annyi kérdésem van, hogy van lent a A legtöbbet játszók dobogója és az nem az elvileg azt nézi, hogy ki mennyit játszott (időben) nem? Vagy hogy, mert valami nem stimmel, mert pl én többet játszottam mint a 2. és 3. helyezet. Amúgy nem lényeg csak kí­váncsi vagyok.
Válaszol
Szerintem jó ötlet a játékbarlang, csak már olyan magas rekordokat állí­tottak fel, h neéz őket megdönteni! Nekem a fegyveres játékok tetszenek, pl. Swat 3D
Válaszol
tényleg nagyon jó ötlet volt ezt megcsinálni. ha unatkozom (ami nem sokszor van itt hhw-n, de info orán jol jön) akkor feljövök. lenne egy noob kérdésem. tetrisben meik gombbal kell forgatni a cuccokat lécci segitsetek
Válaszol
Adrians Battle Bots a legjobb játék
Válaszol
jeeeeee végre első vok vmiben: Adrians Battle Bots
Válaszol
Szerintem az se fog sokáig tartani!
Válaszol
ki tudja amúgy grat!
Válaszol
(BaLiG @ 2008.01.15. 09:05)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=15573
Idézet:tényleg nagyon jó ötlet volt ezt megcsinálni. ha unatkozom (ami nem sokszor van itt hhw-n, de info orán jol jön) akkor feljövök. lenne egy noob kérdésem. tetrisben meik gombbal kell forgatni a cuccokat lécci segitsetek

fel gombal aszem
Válaszol
köszi Dada azzal kell.

ne má Rezukii had örüljek neki csak még egy kicsit
Válaszol
Jóvan, örülj, de a siker í­ze néha keserű.. Főképp, h jön toto és szerez vagy 2 milliárd pontot, amit tényleg nem lehet majd megdönteni...
Válaszol
ne mááá látni se akarom a negativ hsz-edidet legalább addig had élvezzem hogy vezetek
Válaszol
Nem is negatí­v! Csak találni kell benne vmi pozití­vat..aki keres talál!
Válaszol
meg is van amiko toto megcsinálta a megdönthetetlen rekordot akkor lehet egy ujabb életcélom, hogy megdöntöm (legalább sokáig fog tartni)
Válaszol
Jó, de akkor már lélegeztető gépekre leszel kapcsolva, és tolószékes leszel, mí­g megdöntöd a rekordot.
Válaszol
már megint negativos vagy de nem baj találok rá pozitivumot
Válaszol
Hozom a formám, mint mindennap
Válaszol
legjobb játék: Alias 3 csak elakadtam a liftben
Válaszol
Ezzz azzz az Aero Chaos-ba még mindig él a rekordom..de aztán jön toto és simán elér 2 milliót..
Válaszol
Hahahahah egy újabb rekord nagyon nagy mákomnak köszönhetően!
Válaszol
hogy lehet avval a hülye békással ekkorát ugrani?
Válaszol
Én is ezt szoktam kérdezni üvöltve, és a billentyűzetet verve..
Válaszol
Ügyelni kell a szélirányra és arra hogy a rugó ne legyen hosszú ideig kifeszí­tve különben veszí­t az erejéből.
Válaszol
MEGDőNTőTTÉKA REKORDOM! NEM TUDOM VISSZADőNTENI í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚ SOK A FESZÜLTSÉG!!!
Válaszol
vicces az a békás. hogy lehet abban olyan messzire lőni ?
Válaszol
Olvass egy keveset vissza
Válaszol
engem csak az ví­gasztal hogy cipő meg én egész jól állunk a mercis driftben!
Válaszol
De én azt nem tudom, hogyan kell driftelni!
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég