• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Játékbarlang
ez jo ötlet. és akkor lehet vmit nyerni. vagy versenyt csinálni. nevezési dij 50 hsz vagy vmenniy
Válaszol

elég az ha a játék pontos... a bajnokságra kell a nevezés...
Válaszol

[Kép: 15278n233vtelefghn.jpg]

És nem mentette el
Válaszol

miota van ilyen játék ? [Kép: blink.gif]
Válaszol

jó ideje! Big Grin
Válaszol

ja persze ez az a mádzsong v mi Big Grin
Válaszol

most nézem elvették az egyetlen trofeámat is Confusedad:
Válaszol

Valami jó autós kéne. Azok is jó játékok. Személy szerint soknak tratom a majongot
Válaszol

hiányzik a majongom Confusedad:
Válaszol

Dada nem csak neked, azt a mahjong-ot én is nagyon szerettem Confusedad:
Válaszol

ugye akkor követeljök vagy kérjük vissza
Válaszol

Dada sztem alap, h követeljük! Smile Sztrájkolunk az ügyben,h rakják vissza? Csinálok transzparenseket Big Grin
Válaszol

Nem mpst komolyan Megkérlek Orpheus ha olvasod ezt akkor légyszives tedd vissza az eredeti majongot is a többi közé légyszives Smile
Válaszol

van egy két majong :S
Válaszol

azért játékbarlang ez olyan lessz lassan mint a zolánc aztis akkor zárták be mikor ment vicc az egész
Válaszol

Tehetnétek be vmi pool vagy snooker gamet.
Válaszol

3D tetris is jó lenne
Válaszol

Olyan régen nem jártam már ott de most benézek Big GrinMondjuk barátnöm többet volt ott az tuti mint én Big Grin
Válaszol

lehetne már valami új játék
Válaszol

Ja már énsem voltam bent rég ota csak max annyi ideig hogy benéztem van e valami új de mindg csalódok Confusedad:
Válaszol

Sajnos én már nem is járok játszani Confusedad: De időm nincs tartalmasabb leülni, viszont a régi oldalon volt a vakációs mahjong... az nagyon jó lenne vissza Smile
Válaszol

fuck mahjong. rászánom gama jáccom. ok. 20 perc az életemböl ne mtudtam befejzni a fejem is megfájdult. 3000 vmenniy pont majd kirija hogy ne mlett elmentve. mi ez ? ááááááááááá
Válaszol

í­í‚háháhá Big Grin
Fúú nekem nagyon bejönnek az új gamek ám! ,)
Válaszol

Lehet jelentkezni a Othello és Yeti Sport bajnokságra a Játékbarlangban.
Válaszol

Király a játékbarlang Big Grinmajd ha kicsit több kedvem lesz erölködök Big Grin
Válaszol

amig elsö voltam párba njo volt Big Grinaztán jöttek a mayerek és letaszitottak Confusedad: Smile
Válaszol

Még én is első vok 2 gameba, de dada nemsokára ugyis lenyom Smile
Válaszol

jaja Dada nagy gémer. de kiskillezem magam egyik játékban és kihivom Big Grin(talán Smile )
Válaszol

azért nem kell tulozni Big Grin
Válaszol

Látjátok már nemis én vagyok a nagy gamer hanem a Moderátor kollégánk Big GrinDe a Tetris nagyon bejön Big Grin
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég