Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Dumaláda Mi lesz a halál után?

Lap (6): 1 2 3 4 5 6 Következő »
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Mi lesz a halál után?
Nem elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,743
Témák: 381
Értékelés: 0
2008-01-15, 23:13
Biztos mindenki elgondolkodott már, hogy mi van a halál után.
í­í‚rjátok le, mit gondoltok!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Zozi
VIP
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
2008-01-15, 23:36
nem tom pontosan de hogy nem lesz net és hogy nagyon fogok unatkozzni az 100%!
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-16, 08:39
Zozival egyet értek, na meg halál után nem lesz semmi..ví­gan nyugszunk békibe hol a pokolban, hol a menyben, és hol kí­sérti baártait, családtagjait, stb.
Válaszol
Szaki10
Unregistered

2008-01-16, 14:23
meghalunk és meghalunk nem lesz semmi
Válaszol
Willmos
Unregistered

2008-01-16, 14:26
Én nem hiszek a lélekvándorlásban de az bizti hogy 2 méter föld nyomja majd a mellkasom.(hacsak el nem hamvasztanak)
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
2008-01-16, 14:55
gondolkodtam rajta de nem jutottam tul sokra. hogy mi vár rám talán semi. max az a 2 méter föld felettem.
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
2008-01-16, 14:57
Majd elmegyek kurvázni a pokolba
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-16, 14:59
(Dada @ 2008.01.16. 14:57)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=15893
Idézet:Majd elmegyek kurvázni a pokolba

í­í‚men
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
2008-01-16, 15:01
Vagy felcsipek egykét angyalkát a menyben
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-16, 15:13
remélem nem csak Dada-nak lesz ilyen a tulvilág
Válaszol
Nem elérhető aranyos
Power User
**
Üzenetek: 83
Témák: 3
2008-01-16, 16:51
Hát ezen most megfordult az agyam, de semmi frappánsat vagy komolyat nem tudok í­rni, szóval ha ott leszek majd küldök egy üdvözlő lapot vagy PM-et, hogy milyen is a túlvilág.
Válaszol
Nem elérhető wicked
Uploader
Üzenetek: 325
Témák: 0
2008-01-16, 17:50
Én megyek veled Dada.

Erről jut eszembe egy mondás.

"Nem rég beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, de hát csak egyszer élünk!"
Válaszol
Nem elérhető Crunker
Power User
**
Üzenetek: 86
Témák: 6
2008-01-16, 18:51
szerintem a halál után szenvedés van és fájdalom,hogy bünhödjünk azért,mert meghaltunk
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-16, 21:04
Amúgy a Biosz könyvünkben van erről egy szép olvasmány. Hogy az ember nem egyből hal meg, hanem az agya leáll, majd a különböző testi funkciók..aztán ha nagyon öregek vagyunk és ágyban, v kórházban ér a halál nem érzünk semmit, pusztán elalszunk..(tehát meghalunk)..aztán í­gy tovább, í­gy tovább..
Válaszol
Nem elérhető Mythbuster
VIP
Üzenetek: 98
Témák: 2
2008-01-16, 21:11
Az emberi test a lebomlása során energiát ad le a környezetének. Tehát az ember energiaként él tovább. Lehet hogy ti prostizni akartok a túlvilágon de az biztos hogy megrázó élményben lesz részetek .
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-16, 21:11
én inkább nem gondolok rá. remélem még messze van az a stádium
Válaszol
Nem elérhető Zozi
VIP
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
2008-01-16, 21:18
én max lefagyasztom magam a jó kis lehel hűtőnkkel...
Válaszol
Nem elérhető Crunker
Power User
**
Üzenetek: 86
Témák: 6
2008-01-16, 21:20
(Mythbusters @ 2008.01.16. 23:11)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=16042
Idézet:Az emberi test a lebomlása során energiát ad le a környezetének. Tehát az ember energiaként él tovább. Lehet hogy ti prostizni akartok a túlvilágon de az biztos hogy megrázó élményben lesz részetek .
akkor lehet,hogy lebomlasz,de a koporsóban fogsz tovább élni,energiaként és tudni fogsz midenről.
jáj de morbid
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-16, 21:22
Szerintem hatalmas!
Válaszol
Nem elérhető Mythbuster
VIP
2008-01-17, 15:06
(Crunker @ 2008.01.16. 23:20)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=16056
Idézet:akkor lehet,hogy lebomlasz,de a koporsóban fogsz tovább élni,energiaként és tudni fogsz midenről.
jáj de morbid

Az energiának nincsen anyagi teste tehát elvileg a koporsó sőt semmilyen anyagon való áthaladás nem lenne probléma.
Egyes "nagykoponyák" szerint ez az energia átkerül egy másik transzdimenzionális sí­kba ahol csak energiából épül fel minden másból nem.
De az biztos amí­g élünk erre a kérdésre nem kapunk választ csak ha valaki visszajön onnan és el nem mondja milyen volt.
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-17, 15:09
Vagy az az bizonyos energia meg nem áll vhogy a transzdimenzionális sí­kba vezető úton, és meg nem száll az energia embereket...
Válaszol
retek123
Unregistered

2008-01-22, 00:57
Alapötlet, mennyország, pokol, én ezt gondolom. Persze elképzelhető a nagy semmi is, de ezt nem állí­tom mert az ember egyszerűen nem tudja elképzelni a tudat megsemmisülését. De pl. vannak, illetve állí­tólag vannak/voltak olyan shaolin szerzetesek akik egy szertartással el tudtak jutni arra a mélypontra , hogy nem gondoltak semmire, személyes véleményem szerint a dolog hasonlí­that az alváshoz, de mégis nagyon más (értelemBig Grin). Bármit el tudok képzelni, tulajdonképpen mi is az a valóság, az eszme, amit az emberiség többezer év alatt összegyűjtött tapasztalotokból rakott össze, egy tévképzet. Ha van 130 éves ember, lehet 230 éves is, amit ma senki se hinne el, de lehetséges, csak még nincs meg hozzá a megfelelő tapasztalatunk. Az évek során a valóság fogalma fokozatosan kitágul, és szerintem egy emberben akkor fog minden megvilágosodni amikor meghal, bár nemtom, csak fikciók és fikciókSmile
Válaszol
Nem elérhető Mythbuster
VIP
2008-01-22, 15:05
Nagyon érdekes amit leí­rtál bár szerintem a menyország és a pokol egyfajta egyházi riogatás amit nem szabad komolyan venni. Annyi biztos hogy tudat nem semmisül meg mivel "semmi nincs mivel a semmi is valami." A shaolinokra most nem térnék ki. Szerintem az nem igaz hogy az ember az elmúlás közeledtével egyre jobban megvilágosodna és ennek betetőzése lenne a halál.
Fiatalon sokkal nyitottabbak vagyunk mindenre és az idő múlásával kialakul egyfajta generációs csőlátás ami nem engedi hogy új eszméket fogadjunk magunkba. Hogy egy idézettel fejezzem be:
"Az ember öregnek születik és gyermekként hal meg"
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-22, 16:27
De mi van ha nem ennyire bonyolult az egész? Csak elalszunk..és soha többé nem ébredünk fel..
Válaszol
Nem elérhető Mythbuster
VIP
2008-01-22, 19:28
Ha ilyen egyszerű lenne nem lenne miről filozofálnunk.
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-22, 19:34
Ebben van vmi De ugyebár a világ tudni akar mindent, mindenről...olykor téves teoriákat állí­tanak fel, h megmgyarázzanak vmi egyszerű dolgot..fura ez a világ..
Válaszol
retek123
Unregistered

2008-01-22, 19:35
Engem vallásosnak neveltek, de szerintem egyértelmű, hogy ha valamiképpen meg is nyilvánul a halál utáni élet amely 2 útra választható szét ( pl. mennyország / pokol ) akkor nem az fogja meghatározni azt, hogy hova mész, hogy milyen a vallásod (hacsaknem valami sátánista szekta tagja vagy..^^) hanem, hogy hogyan élsz, nem az fog meghatározni, hogy elmész e minden héten templomba, mert akkor valahogy í­gy zajlana a "szétválasztás", hogy "Bocs, te nem imádtál egész rohadt életedben, húzás vissza a pokolba" Remélem érthető mire célzok. Egyébként ha valaki nem vallásos akkor nem kell hinnie a sátánban, ördögben vagy amit akar és végülis azt tehet amit akar, de van egy hangzatos mondás amit nagyon szeretek; "Mi volt a Sátán legnagyobb sikere? Az, hogy elhitette, hogy nincsen"
Válaszol
Nem elérhető spykee
Junior Member
**
Üzenetek: 2
Témák: 0
2008-01-22, 19:45
szerintem ott semmi nincs,csak az örök sötétség
Válaszol
Nem elérhető Mythbuster
VIP
2008-01-22, 20:32
Engem is vallásosnak neveltek de mindig is a logikus választ kerestem az efféle kérdésekre.
Azt valamiért nem hiszem hogy az eddig élt életem befolyásolná a "túlvilági" életem. Vegyük pl a 10 parancsolat egyik legfőbb kitételét: Ne ölj! -és mint tudjuk az egyház és a kersztény vallás minden életet szentnek tekint. De én életem során hány ártatlan éltet oltottam ki már azzal hogy egyáltalán létezem, és ha ezen a fonalon megyünk tovább akkor eleve már minden húsevő élőlény a pokolra jut. Ezért nem hiszek ebben az egész marhaságban.
spykee: lehetséges az amit mondasz de nem lenne értelme mivel ha úgy veszzük a halál az "életolimpia" célszalagja és én nem hinném hogy a jutalmunk a nagy semmi lenne (esetleg a buddhistáknak).
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-22, 20:37
engem is full vallásosan neveltek. de ne mnagyon értem (tlaán ne mfogtam fel) az egész értelmét hogy mér kell templomba járni meg ilyenek. na de a téma. szerintem csak simán mintha aludnánk. a nagy semmi.
Válaszol
Lap (6): 1 2 3 4 5 6 Következő »

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? Zozi 383 42,873 2011-03-28, 06:07
Utolsó üzenet: csupafül

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend