• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mi lesz a halál után?
Nemere könyvét olvastátok? A cí­mére nem emlékszem, de hihető magyarázatokat ad az "isten" megcáfolásáról.
Röviden az "isten" az egy földön kí­vüli civilizáció "emberei".
Egyébként én hiszek valamiben, nevezzük istennek, mert volt amikor nem hittem és akkor jócskán kijött a pechszéria.
Szóval valami létezik!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Valami létezik ami a pech és mázli között mozog, amelyet lehet különböző eddig ismeretlen részecskék (húrok) túltengésének a térben egy bizonyos időközönként vagy csak egyszerű véletlen amelyet nem lehet sőt nem is kell megmagyarázni.
Válaszol
mindent meg lehet magyarázni csak nem biztos hogy helyes a magyarázat
Válaszol
Huh, micsoda okfejtések. Hogy mi lesz utánna? Majd ha odakerülök, visszajövök és elmondom.
Válaszol
Honnét tudod hgy vissza tudsz jönni vagy azt hiszed a pokolban vagy a menyben is van net ?
Válaszol
Hát ha net nem is , de legalább telefon. Big Grin
Válaszol
de telefon térerö nélkül semmire sem jó Big Grin
Válaszol
Akkor majd morze jeleket adok. Vakire jól ráhozom a frászt. Big Grin Big Grin
Válaszol
Modjuk egy jobb élet?
Válaszol
Lehet, de valószí­nű hogy vagy nem emlékszünk az előzőre, vagy nem tudunk szólni hogy: figyelj hawer nyugi jó ideát is.
Válaszol
megkönnyebülés
Válaszol
Big GrinKinek?? Big Grin
Válaszol
szerintem mindenkinek
Válaszol
Ami igaz, az igaz. Láttam már jópárxor mosolyt a hozzátartozók arcán mikor azt mondták hogy hála az égnek.
Válaszol
Nah ja, megkönnyebbülés, mi... Big Grin
Válaszol
én nem a hozzátartozokra gondoltam
Válaszol
Hát ? Magadra? [Kép: huh.gif]
Válaszol
nem arra hogy mindenkinek megkönnyebülés lessz aki meghal nem kell tovább szenvedni
Válaszol
Értem. :happy: Lehet, lehet, sose tudni. Csak az tudja aki ott volt, viszont azok halgatnak.
Válaszol
inkább ne akarjuk megtudni élvezzük ezt amig lehet
Válaszol
Hát BaliG még a végén neked lesz igazad Smile
MErt végülis nem az a lényeg mi van utánna, hanem az mi van elötte!!! Big Grin
Válaszol
Totál úgy van, ahogyan mondod!! Big Grin
Válaszol
Tudom én Big GrinBig Grin
Válaszol
Eltemetnek, oszt jóvan.
Válaszol
Big GrinBig Grin
Ilyen szemszögből is nézhetjük a dolgot végülis Big Grin
Válaszol
Remélem nem a matek tanárom...
Válaszol
Szerintem semmi...úgy ahogy elalszunk,este ugyan úgy elalszunk akkor is amikor meghalunk csak örökkön örökké álmodunk....
de az is meglehet hogy télleg csak egszerűen megszűnünk
de a fizika alaptörvénye is,hogy semmise vész el csak átalakul....
Válaszol
Semmi :fear2:
Válaszol
Én úgy képzelem, hogy a lelkünk az emlékeinkben él tovább, tehát amit megéltél, átélheted újra, annyiban változik a dolog, hogy a többi lélekkel csak akkor találkozhatnék, ha ő(k) is akarják í¢?í¢?? emlékeznek rám, lehetőleg jó szí­vvel, mert különben érhetnek majd kellemetlen élmények, találkozok olyanokkal, akiket bántottam, ha meg mindenkire szartam életemben, senki nem lesz rám kí­váncsi, nem fogok találkozni senkivel a végtelen örökké létben, na az meg maga lesz a pokol. Kicsit megspékeljük annyival, hogy bizony gyüjteni kell a szép helyeket emlékeinkben, mert ott fogunk majd lakozni...

Aztán beszélgetek a feleségemmel, aki biológus és azt mondja: ami TE vagy, ahogy gondolkozol, ahogy érzel, az egész csak tanult magatartásforma, kémiai vegyületek összessége és marad a nagy semmi... ilyenkor félek... aztán a szüleimre gondolok, meg a kis srácomra, arra, hogy jó szí­vvel gondoljanak majd rám, ha elmennek, vagy én megyek el a nagy útra.

Valahogy í­gy(is) lehet. Smile
Válaszol
Érdekes gondolatmenet annyi szent.
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? Zozi 383 43,069 2011-03-28, 06:07
Utolsó üzenet: csupafül

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég