én 73 voltam mikor elkezdtem edzeni most 94 vagyok simán nem fog menni valamit szedned kell tudod amiröl már volt szó de nem koksz hanem creatin meg fehérje
Csak szólok a munkatársam fia 16 éves, neki állt kreatint és fehérjét szedni miközben edzett, már ki jött a korházbol 2 hetet huzott le.
Teljesen bekattant a cucctol, a doki elmondása szerint ilyen fiatalon igen veszélyes, ja és nem csak 1edül volt ennyi idösen ott a kreatin miatt.
Nekem is azt mondták a terembe, hogy kerüljem ezeket a cuccokat... volt egy srác aki meghúzta a könyökét és nem jött 1 hónapig... természetesen addig nem szedte ezeket a kiegészítőket... nem ismertem rá annyira összement...
Az edző azt mondta, hogy egyek edzés után húst meg toját vagy halat mert ha nem akkor az izmot bontja a szervezet és nem a zsírt... szóval edzés után pótolni kell a fehérjét. Edzés előtt meg szénhidrátot kell enni pl. tészta mert szükség van az energiára. Nekem bevált.
Hát nemtudom én a creatint szedtem meg fehérjét is semmi bajom nem lett töle szerintem a munkatársad fia sem azmiatt került akorházba.Valami olyasmit szedett amit nemakart mondani faternak inkább. Nem tudom hogy mi árt a creatinba meg a fehérjébe világositsatok fel
Na ezzel egyetértek de én 23 éves fejjel szerintem nyugoodtan zabálhatom mert eddig semmi káros hatása nem mutatkozott rajtam söt inkább csak pozitiv hatása volt