Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Vállazni meg fal meg fal mellet kézenállni és le föl le föl  ez brutál
Értékelés:
0
Tegnap bepótoltam a pénteki napot "amikor rajtamaradt a 86kg a 6 ismétlés" és hála isten minden ok csak sz*r napot fogtam ki pont nem ment mert tegnap 100 is ment igaz nagy nehezen de ment  én ennek is örülök  talán fél év mulva meglesz a 110-120 de nem biztos.Tegnap magamra engedtem a 110 lassan de kifelé kicsit sem ment mondjuk addigra már leis fáradtam rendesen :S
Üzenetek: 109
Témák: 3
Értékelés:
0
Már nem járok, bőven elég a munka.. Múltkor a mosógépet felrakták a raklap legtetejére, olyan magasra, hogy 2-en alig bírtuk leszedni. Legutóbb meg jött kutyakaja, 50 kg-os kartonban. 13 órában eleget gyúrok  Régen rendszeresen jártunk konditerembe. Jó az, kell az.
Értékelés:
0
Senki nem jár kondiba vagy csak nem mondja el nekem!!!
Értékelés:
0
Gyakorlatok a mell edzésére
Fekve nyomás. Teljes mellizomzat (sorozatonként 5-15 ismétlés)
A gyakorlatok királyaként ismert fekve nyomás a mellizomzat minden része edzésének megfelelően alakítható. Ha a gyakorlattal a felső mellizmokat akarjuk megdolgoztatni, a súlyt a nyakra kell leengedni. Ha a rudat a mellizom középső részére engedjük, ott lesz érezhető a hatás. A szűk fogású (25 cm) fekve nyomás a belső mellizmokat aktivizálja. A külső mellizomzatot széles fogással lehet megdolgoztatni. A megfelelő fogás és a rúd megfelelő mozgási útvonalának kiválasztásával a mellkas bármely része célzottan fejleszthető.
A fekve nyomás normál kivitelezése a következő: fogja meg a rudat úgy, hogy hüvelykujjai mintegy 90 cm távolságban legyenek egymástól, ily módon az alkar éppen függőleges helyzetben lesz, amikor a felkar párhuzamos a padlóval. A gyakorlatot fekve nyomópadon háttal fekve kell végezni. A hüvelykujjait a rúd alatt tartva (ez nem feltétlenül szükséges) keressen egy kiegyensúlyozott helyzetet. A kinyújtott karú pozícióból engedje le a súlyokat a mellizmokra. Érintse a rudat könnyedén a mellhez (ne rúgózzon vissza!), majd nyomja felfelé. Könyökét tartsa a rúd alatt, ne engedje közel kerülni a törzséhez.
A kezdők számára problémát jelenthet az, hogy a rúd elkezd előre, hátrabilleni, illetve, hogy nem emelkedik egyenletesen, mert az egyik kar erősebb a másiknál. Az idő és a gyakorlat megoldja ezeket a problémákat. Néhány hét elteltével már nem is kell figyelni a súly kiegyensúlyozására, és az ingás nélküli mozgatásra, mert addigra már kialakul a tökéletes mozgásgörbe. Amikor a súlyt a mellre engedi, ne hagyja ráesni! Mindig is nagyin tudatosan végezze a leeresztést, különösen, ha nehézsúlyról van szó. Ha megfelelően ellenőrzi a súly útját lefelé, biztos a pozitív felfelé mozgás sikere
.
Tolódzkodás korláton (sorozatonként 8-20 ismétlés)
Ez is egy remek mellizom-gyakorlat, különösen, ha a rudak viszonylag távol (70-80 cm) vannak egymástól. Az egymáshoz túl közel lévő rudak nagyobb mértékben mozgatják a tricepszet, bár azért a mellizom alsó és külső részét is megterhelik. A szélesebbre állított korláton végzett gyakorlattal a mell külső felső része edzhető. Ami e fejlődés eredményeként látható, az a szélesebb felsőtest és váll. Amikor a mellét edzi a korláton, a lábai legyenek a test előtt, lábát szegje le a mellére, könyökeit nyomja ki oldalra. Engedje le magát olyan mélyre, milyen mélyre csak bírja, a kinyomás végén pedig nyújtsa ki a karját.
Nyomás kézi súlyzóval ferde padon. Felső mellizmok (sorozatonként 8-12 ismétlés)
A gyakorlatot egy 35-40 fokos szögbe állított ferde padon végezze. (40 foknál nagyobb dőlés esetén túl nagy szerepet kap a mozdulatban az elülső deltaizom.) Nyomja ki a kézi súlyzókat egyszerre, egyenesen felfelé, nyújtsa ki teljesen a karját, majd azonnal engedje vissza a súlyzókat a kiindulási helyzetbe. A fel-mozgást szünet nélkül végezze. A tenyereknek az egész gyakorlat alatt előre kell néznie.
Nyomás kézi súlyzóval vízszintes padon. Középső mellizomzat (6-12 ismétlés)
Feküdjön a hátára és a padlóhoz képest merőleges helyzetben, teljesen kinyújtott karral tartson két kézi súlyzót. Engedje le mindkét súlyt a mellére, majd azonnal nyomja vissza az eredeti helyzetbe. A súlyzók ne rugózzanak vissza a mellről. Könyökeit a gyakorlat alatt tartsa a testétől távol.
Vízszintes tárogatás. Külső mellizmok (sorozatonként 10-12 ismétlés)
Évekkel ezelőtt ezt a gyakorlatot szigorúan padlón fekve, kis súlyokkal végezték. Nagyon könnyű kézi súlyzókat használtak, mert az akkori szakértők ragaszkodtak ahhoz, hogy a gyakorlatot teljesen kinyújtott karral kell csinálni. Ma is ragaszkodunk ahhoz, hogy a kar állandó helyzetben legyen a gyakorlat alatt, de ez egy kissé behajlított helyzetben legyen, mintha a kar ebben a pózban be lenne gipszelve. Ezzel csökkenthető a könyökizület terhelése, nagyobb súlyok használhatóak, jobban irányíthatók a súlyok mozgása ...és igen, nagyobb mellizmok fejleszthetőek. Feküdjünk háttal egy padra, lábait vesse meg szilárdan a padlón. A súlyokat eressze le oldalt, majd emelje fel.
Ha az izmai már bemelegedtek, próbálja meg minél jobban megfeszíteni azokat. Karjait tartsa mereven az enyhén behajlított helyzetben.
Tárogatás ferde padon. Felső és külső mellizmok (8-12 ismétlés)
Vegyen fel stabil helyzetet egy ferde padon (legjobb a 30-40 fokos szög). Nyújtson a feje fölé egy pár könnyű súlyzót, majd engedje, hogy karjai lassan széttáruljanak két oldalra. karjai az egész gyakorlat alatt legyenek behajlítva, az emelést és a visszaeresztést lassan végezze, őrizze meg uralmát a súlyok felett, mivel minden egyes ismétlés megfeszíti a mellizmokat.
Üzenetek: 30
Témák: 1
Értékelés:
0
3 éve kondizok. nyomjátok de azt ajánlom hogy max fehérje amit szedjetek hozzá..nem ér annyit az egészség + a lányok nemis a kurvanagy embereket szeretik többségében  (inkább a középnagyokat  )
Nekem is az a bajom ,mint Franconak.
Elég a munka.
Italházban dolgozok,és egy pár rekeszt,és hordót kell azért mozgatni naponta.
Bár azóta szedtem is fel,egy kb 10 kiló felesleget,amit le kéne adni.
Akarat az nincs sajna.Bár cigiről 5 éve leszoktam
Csak sikerül rávenni magam egyszer
Értékelés:
0
Én majd február vége felé leszek bajba mert most 2 hónap kihagyás után januárban elkezdtünk edzeni normálisan mert elötte csak hébe hóba jártunk sajnos de most ujra elkezdtük na és február végén akivel járok elmegy külfölde 3-4 hétre addig egyedül kell mennem :S na azt kell átszenvedni valahogy  de kibirom talán !!!!
Üzenetek: 56
Témák: 3
Értékelés:
0
Én régen jártam,de már nem.Pedig nem ártana
Üzenetek: 17
Témák: 0
Értékelés:
0
én másfélévet jártam aztán elfogyott a pénzem, de télleg nem szabad szedni legfeljebb fehérjét, de fiatalon még az nem fontos mert fejlődsz, mondjuk én most nyáron megint lejárok majd mert fogynom kéne. a suliba mindig azon röhögök amikor mr. izmok arról beszélnek hogy ki tu olcsóbban tablettás napozint hozni, ha tudnák hogy az romániában disznóhízlalótáp ![[Kép: rolleyes.gif]](https://hhw.hu/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/rolleyes.gif) lehet ők is magukra ismernének ![[Kép: tongue.gif]](https://hhw.hu/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif) amugy ilyen korban inkább valamilyen küzdősprotot lehetne űzni
Csáó!
Hajlítsátok a vasat!
Értékelés:
0
Mai edzésen 14730kg mozgattam meg!!!!!!!
Üzenetek: 38
Értékelés:
0
100kg szériában! Mindenkinek ajánlom a kondizást jót tesz a testnek na meg a szellemnek is sokkal kieggyen sujjozottab leszel tőle!
Üzenetek: 40
Értékelés:
0
A sport, a mozgás, illetve az egészséges életmód jegyében végzett kondizás tiszteletre méltó.
De sajnos sokan csak a nőknek akarnak imponálni azzal, hogy egy-két hét alatt felfújják magukat mint egy lufit.
Az ilyen megfontoltságból kondizó, 15-20 kg-os súlyok emelgetése közben artikulátlan nyögő hangot kiadó egyének egyszerre szánalmasak és nevetségesek.
Némelyik így felfújtatott mintapéldány arra nem képes, hogy ne úgy járjon mint akit seggbeQrtak... 
Arról meg nem is beszélve, hogy kis gilisztás nekikezd ész nélkül különböző szereket szedni és hoppá...alig egy év múlva testépítő bajnokságot nyer???
Hehehe...
Csak később jönnek rá, hogy nem építettek, hanem romboltak.
Elnézést ha ezzel valakit megbántottam, de akinek nem inge, az nem veszi magára! :wink:
Üzenetek: 45
Értékelés:
0
Csak annyit kondizok ami karbantart nem kell nekem több izom
Üzenetek: 42
Értékelés:
0
1értelműen fontos a sport. igazából teljesen mindegy, hogy mit csinálsz (testmozgás terén), a lényeg, ha tudsz napi 1 órát fordíts az aktív mozgásra, a pulzusszám magasan tartására.
A kondizásról az a véleményem hogy nagyon jó dolog de sajna nincs sok időm meg hát szerintem nem is olyan olcsó, nah meg ha valaki kondícíóban szeretné tartani magát akkor másképp is lehet.
Üzenetek: 25
Értékelés:
0
5 évig csináltam, most 5 évet kihagytam  rámférne megint
Üzenetek: 85
Témák: 2
Értékelés:
0
A fahasogatás napi rendszerességgel kondizásnak számít?
Üzenetek: 43
Témák: 1
Értékelés:
0
Az úszás szerintem jobb mint a kondi.
Üzenetek: 41
Értékelés:
0
Ilyenkorban kell elkezdeni.. mert késöbb az az izom mait mos t csinálsz.. az MEGMARAD .. nemveszik el Fehérje port is lehet szedni.. creatin.. stb.. de nem szteroidokat!!!
Üzenetek: 41
Értékelés:
0
Üzenetek: 34
Értékelés:
0
Kondizás=Erdei munka íí‚Âlltalában minden 2. hétvégén
Értékelés:
0
Néha itthon ,redszeresebenn kellene
Tiszteletem!
Az edzésnél nagyon fontos, hogy tudjuk mit akarunk elérni. Ha ez megvan (tudom, hogy a rombusz izmomat akarom növelni, hogy arányosabb legyek), akkor jön a legfontosabb kiegészítő, az edzőtárs. Mert nélküle higgyétek el kevesebbet fogtok elérni. Utána már csak egy edzésprogram kell ami a testalkatodhoz illik, esetleg egy diéta. Javaslom az étrend kiegészítőket is, mert azok (a fehérjék) egyáltalán nem roncsolják a szervezettet, sőt segítségükkel lehet csak építeni igazán. Ez azért fontos mert olyan enzimek vannak benne, amiket csak nagyon változatos étrendel lehet elérni. És higgyétek el a mai gazdasági helyzetben fokozottabban igaz, hogy nem tudunk változatosan enni.
Előre is elnézést ha már írta ezt valaki, engem a jó szándék vezérelt. Tudjátok amivel a pokolba vezető út is ki van kövezve.
Értékelés:
0
Értékelés:
0
én jártam úgy egy fél évet, de ha elkezded nem szabad abbahagyni mert két hónap és leeresztesz. én abbahagytam de kellene valami másféle edzés.
én 15 éve edzek kisebb nagyobb megszakításokkal
versenyeztem 2 évet
szerintem a legjobb sport a világon
Üzenetek: 34
Értékelés:
0
nekem nem jön be. kertesházban lakok elég a meló.
|