n nyáron melóztam ott és nem volt rossz, meg is fizettek, igaz a kemény melót én csináltam a cukor és lisztpakolás, állvány szerelés, raklap pakolás! De mindenki normális volt és segítőkész, magyar termékeket szoktam az épületben vásárolni, ritkán Gazdaságos-t(szalvéta,gyufa,szotyi), de legtöbbször márkásat és az olcsóbb,mint a sarki kisboltban!
Szinte mindenki ócsárolja, de mindenki ott vásárol...szerintem vanna jó termékek is, de vannak rosszak, mint minden általogs kis boltban...de a gond, h kiszorítja a vállalkozókat, tehát a kis boltosokat..de olcsó..
Persze,de minden egy helyen és van választék, mi húst és effélét is mindig ott veszünk, mert olcsóbb, mint a helyi boltban és ő is onnan hozza, aztán rátesz 700Ft hasznot, szóval inkább akkor utazunk egy kicsit!
szarért? azé a kaják nem olyan rosszak meg olcso a nagy része. ruhát monnyuk már nem ott vennék. am ha szar nem szar akkor is oda megy az ember (talán muszály)
Azért a Tecsoban lehet ám jó dolgokat is venni...2000Ft volt a Postal 2 és 750Ft volt a Kill Bill 1-2 és a Sin City...csak jókor kell menni és nem tudatosan vásárolni, szép lassan megnézni mindent!
Én inkább a tescoba szeretek vásárólni, mert pl a pelenka, bébikaja olcsobb és arról nem is beszélve hogy nem rohad a zöldségosztály mint a madaras boltba.
Jah multkor találtam a Half-life 2-t 1400ft-ért
És a péksütemények nem hemzsegnek muslicáktól nyáron.Mint a székesfehérvári auchanban.,pedig kis polcot is csináltak a sütitknek,aminek ajtaja van de hátulja nincs
Láttatok már TESCO-ban verebet, v vmilyen madarat? Mert én láttam..és képzeljétek el, h ott van egy galamb, vagy egy veréb, és rá sz*rik a kenyérre, vagy vmilyen ételre...hát nem étvágy gerjesztő?
tavaj a suliban órákon volt időme elolvasni! Nagyon érdekes dolgokat lehet belőle megtudni! azóta nem eszek a Tescoban bent pizzát... meg még pár dolgot hanyagolok!
Én nyáron dolgoztam ott, de sosem ettem még ha le is égtem anyagilag, akkor sem ott semmit sem, ha kaját vettem, akkor is márkás terméket, munka előtt 3-4 croissan, vagy ízletes keksz és ásványvíz, az kell a munkás belének!