Üzenetek: 109
Témák: 3
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Én csak ritkán járok vásárolni, elég szinte minden nap ott melózni.. Főleg a vicc, hogy 5k-s áruházban éjszaka 3 ember dolgozik... És akkor lehet szidni a boltot hogy koszos meg stb.
Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kínai minőségi áron :S/
szerintem jó nem ugy mint a kis boltba megveni 3x áron nem mindegy szerintem
Üzenetek: 17
Témák: 1
Értékelés:
0
Vásárolni rendszeresen odajárok!A közelsége miatt is meg igazából nem annyira rossz mint mondják.Aki szidja az is oda jár  !A feleségem ott dolgozik!A véleményem a következő mint bolt jó,mint munkahely na azt hagyjuk!Nem szeretnék írni róla ha beszélnék akkor sipsipsipsipsipsipsipsipsip XD!
Értékelés:
0
A vásárlók csodásak. Pár hete kib@szott büdös volt a táskáknál, és találtak az egyik bőröndben 2 kg darált húst... Nem a csak dolgozókon múlik az áruház rendben tartása. Dolgozóként meg hagyjuk is ja. 5 k-s áruházban vagyunk 3-an éjszakára.. Tégy csodát
Üzenetek: 46
Értékelés:
0
Ha minden igaz 1 hét múlva nyilik meg nálunk a Tescó! Akkor majd tudok véleményt mondani!
Értékelés:
0
Hajdúszoboszló? Mert ott is nyílik nemsokára úgytudom.
Üzenetek: 46
Értékelés:
0
Nyilik! Nyilna egyszer.....
Értékelés:
0
Ez tényleg jó!!!  !Mindenki szerint,szar,fos..........!Akit csak ismerek legalább hetente egyszer odamegy vásárolni,még a tehetősebbek is!!  !Szerintem semmi se rossz ár arány tekintetben!Pl:500ft-ért biztos nem fogsz süllőt enni max kárászt!Halnak hal !!!  !Tudtátok,hogy a Tescos termékeket is azok a gyártók gyártják mint a kedvenc drágább megszokott termékeid?Sokszor nem is rosszabb csak a csomagolás!Ezt úgy hívják márka azonos termék!Szerintem sokan magukba beszélték,hogy a Tesco szar!!!  )) Lehet kapni ott is márkás minőségi terméket és még az is olcsóbb mint a meg gazdagodni vágyó kisvállalkozónál aki sokszor sokkal szarabb(minősége lejárt stb)terméket árul.Személy szerint én örülök,hogy van Tesco.
Üzenetek: 47
Témák: 0
Értékelés:
0
muter ott dolgozik, szerinte szar.
én ritkán ott vásáolok, hár nem valami húúúú de jó
Nálunk is van,de a város másik végén ezért egy évbe ha 2x kimegyek az pont elég! a munkával kapcsolatban azt hallottam ,h. nem mindig fizetik ki azokat az embereket akik mennek ilyen diákmelora nyáron, de ez lehet csak nálunk van!
Üzenetek: 11
Értékelés:
0
A tescos energia üccsitöl nem kell jobb!
Értékelés:
0
(kinder86 @ 2010-05-04 21:08) "index.php?act=findpost&pid=84834"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:A tescos energia üccsitöl nem kell jobb![/b]
Én biztos nem inném meg.Meg különben is nekem ilyenekre nincs szükségem
Üzenetek: 33
Értékelés:
0
Üzenetek: 41
Értékelés:
0
Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?
Üzenetek: 32
Értékelés:
0
(csibészke @ 2010-05-17 20:31) "index.php?act=findpost&pid=87346"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?[/b]
ááá, az tuti nem
Üzenetek: 23
Értékelés:
0
Ha tudok máshol is vásárolni,akkor nem megyek be.Nem szeretem,ha minden mozdulatomat figyelik.
Üzenetek: 74
Témák: 4
Értékelés:
0
Az lehet, hogy szinte minden van, és hogy óriási a kínálat, de az évekkel ezelőtti olcsóság eltűnt régen. A SPAR, mint mindig is drága üzlet most szinte minden téren olcsóbb, mint a Tesó.
Az télleg undorító, hogy az ember nem nézegetnet kedvére semmit, mert szinte rögtön egy biztonsági ott terem, és úgy figyel, mintha minden ember tolvaj lenne. Ez gusztustalan!
Üzenetek: 29
Értékelés:
0
Jó a grill csirke 
egész jó pár dolgot leszámítva
Egy ideig dolgozta ott. van vélemény, jó is rossz is. a csapat jó a vezetőség idióta.
Üzenetek: 21
Értékelés:
0
1x vettem egy tescós ásványvizet de tényleg csak azt és kértem hozzá szatyrot . aztán amire hazatektekertem bringával elfoszlott a szatyor és csak a füle maradt meg xD az utolsó km-en kézbe vittem az ásványvízt aminek vmi fura mellékíze volt xD szal nem ajánlom senkinek xD
Üzenetek: 56
Értékelés:
0
Azért jó mert egy helyen sok minden van.Nem kell boltról boltra szaladgálni
Én a fánkot szeretem nagyon ! képesvagyok ott ácsorogni amíg ki nem jön a friss !
Én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy, de azért az zavar, mivel Nyírbátor mellett lakom, és most Bátorba Tesco-t építenek, mi lesz az ABC-ben dolgozókkal. Mindenki a Tesco-ba fog járni és becsődöl az ABC. Szegények. Semmi munka  ad:
Üzenetek: 38
Értékelés:
0
Szeintem ratyi mert kajak eladják a selejt minőségű cuccaikat aztán egy csomóan azt hiszik mert olcsó az már jó!
Szerintem nem rossz. Egy helyen megkapsz sokmindent. Csak azzal kell vigyázni mit veszel.
Üzenetek: 40
Értékelés:
0
Bár szeretek oda járni, kikapcsolódásként az a tapasztalatom, hogy általában a TESCO Value termékek drágábbak a megszokott, jobb minőségű áruknál.
Üzenetek: 45
Értékelés:
0
Csak az ba..a a csörömet hogy vásárolok 5000 Ft-ért és van pofájuk elkérni 5 FT-ot egy olyan szatyorért, amit pl pesten ingyen odavágnak a vevöhöz
|