Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
SegíÂÂtségkérés általános dolgokban
Itt kérj segítséget filmkészítéssel kapcsolatos dolgokról!
Üzenetek: 290
Témák: 4
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Na szóval. Van egy Philips DVDR3460-as készülékem. És az ezen felvett filmet szeretném átjátszani PC-re. Hogyan lehetséges ez?
<div align='left'>- Ahhoz, hogy a DVD?R lemez lejátszása más DVDfelvevőkön is lehetséges legyen, le kell zárnia azt (lásd a ?Felvételeinek lejátszása (csak DVD?R) más DVD lejátszókon?)! Miután ezt megtette, már nem kerülhet több adat a lemezre![/align]
Hello egy DVD film feliratát szeretném átírni mert nem jó a fordítás ...lécci ha tudtok valamit írjatok már december óta nem tudom megcsinálni....(avi ét egyszerű ...azt csak átírom de DVD nél nem tudom mit kell csinálni
köszönöm
Sziasztok!
Abban kérném az okosak segítségét, hogy (nagyon kezdő lévén) hogyan tudok DVDRip kiterjesztésű filmet megnézni. Próbáltam VLC-vel, media playerrel, de csak az első részt játszotta le.
Előre is nagyon nagyon köszönöm!
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
DVDRip az nem kiterjesztés hanem egy tömörített állomány, ami általában AVI, amit a VLC player lejátsza gond nélkül.
Neked szerintem full dvd van amit vagy kiírsz egy üres dvd-re vagy lejátszod a gépről (amit szintén le tud játszani a VLC player)
Pontosítsd hogy egy fájl az amit meg akarsz nyitni?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Mint mondottam volt kezdő vagyok. Letöltöttem egy filmet, rapid-ról és a fájlok DVDRip-be vannak tömörítve. Az első fájlt a sorban gond nélkül le is játszotta a vlc, de az csak egy részlete, egy része tulajdonképpen. A többit nem adta hozzá automatikusan és nem játszotta végig a filmet. A következő hibát írta ki a vlc:
Unrecognized format for 'D:ZsuZsu dolgaiBefejezett letöltésekFilmekTeglaTEGLA.Title1.DVDRip.002'
Gondolom ki kellene akkor bontani, mint esetleg a rar-t, vagy a zip-et, de én nagyon nem értek hozzá sajnos.
Előre is köszönöm a türelmedet.
Valaki tudna ajánlani egy jó videó szerkesztőt?
Sony Vegas 5 nem megy vmiért a gépemen, a 8at meg már telepíteni se tudtam, mert vmi szar volt vele :|
Üzenetek: 104
Témák: 25
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
én a pinnacle-től a studio 10-et használom, szerintem jó
Üzenetek: 152
Témák: 32
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
@Succ & @Sunny: Én az Ulead Video Studio Plus 11.5-öt használom, s teljesen meg vagyok vele elégedve.
Üzenetek: 6
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Ez minden filmnél így van?
Ha USB-re másolod ki akkor is? Mert akkor valószínűleg a lejátszóban van a hiba.
Üzenetek: 1
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
MiniDV filmet szeretnék AVI-ba konvertálni. Köszönöm!