Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
az a baj hogy mind a 2t ismerem! és még szabadon vannak!! amúgy grat! a hangmérnököt meg s*gberúgnám!!!
Üzenetek: 516
Témák: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Nem tudtam jobban húzni rajta. Ennyi a max. Bocsi, meg mivel le kellett konvertálni így veszített a minőségéből. Az eredeti az jobb (csak az 1,3 giga ) És köszi szépen Ezt elismerésnek veszem
Üzenetek: 83
Témák: 3
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Tetszik ez a kis video. A vágás az érdekesre sikerült, de amúgy egész jól meg van csinálva. Gratula.
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Nagyon profi kis videó, biztos sok munka volt vele. A hanggal játszani kellett, ha felvettem a beszédnél, akkor hangos voltak az autós jelenetek.
Szerintem jó lett, nyomtam is egy szavazatot!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
nekem is bejön. jol megcsináltátok grat. tényleg egy gond van vele a hang. de amugy nagyon király
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Cipő nyomom a szavazatokat 1000-el! De ha nyertek kérem kölcsön a kamerát!
Üzenetek: 49
Témák: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Sajna én nemtudtam szavazni de a video jólsikerült ugyhogy Gratula Kiscipő