Ja van benne igazság de nem feltétlen igaz az hogy az öv az megis ment lehet hogy pont hátrány De mondjuk én nemis ezért nem kötöm be hanem azért mert zavar meg azért mert kötelezö ha nem lenne kötelezö még lehet beis kötném
Nem értem Dada miért hoztad létre ezt a topikot ha te sem kötöd be?Azért kötelező mert a bírka magyarok 98%-a nem kötné be ha nem lenne kötelező.Érdekes a németek meg az osztrákok be tudják kötni,azok felfogják,hogy ez a saját érdekük.Én mindig bekötöm,régebben zavart de már megszoktam.Indítás után az az első,hogy bekötöm.
Nézd meg a "bunkónak " titulált mercisek be tudják kötni.A kép tavaly készült Várgesztesen.A villák közötti úton mentek egy kört lépésben a közútra ki sem mentek és mégis mindenki bekötötte magát!!!Ez egy jó példa.
Azért hoztam létre hogy mindenki mondja el a véleményét meg irtad a lényeget a SAJíí‚ÂT ÉRDEKÜK ha a saját érdekem akkor had döntsem el én ÉS ki mondta hogy bunkó mercisek ad: Ja és énis azt mondom köse be mindenki
A köznyelvben él ez a "bunkó mercisek",de mondják a bmw-sekre is. Pont azért kell eldönteni helyetted mert te is magyar vagy és nem kötnéd be.Akinek volt már balesete az tudja mekkorát fog!Nekem is be volt kötve amikor összetörték a suzukimat,semmi bajom nem lett.MINDENKI KőSSE BE AZ őVET!!!
Nem is értem miért nem kötik be...pedig életeket menthet...talán nagyfiúknak akarnak látszódni? Akkor inkább menjenek 255 km/h-val az M7-esen vagy a 44-esen!:pinch: Komolyra fordítva a szót, ajánlott bekötni tényleg, nem hülyeségből fújja ezt már mindenki!:naughty:
Énis mondom kösse be mindenki csak ne legyen ez kötelezö mindenki döntse el maga.Ez olyan mind amit be akartak vezetni TV adót kinek mennyi tv je van adózon utánna uramisten kinek mi köze van hozzá Még jó hogy nem vezeték be magánszemélyeknek
Biztonságiöv? Igen! Igen! igen! Frontálisan ütköztünk. A tűzoltók vágták szét a kocsit, hogy ki tudjunk szabadulni. Csak 3 bordám törött, mert be voltam kötve. Borzasztó volt, de örülök, hogy ennyivel megúsztam. Ja! a poén: a szomszédunk volt a hibás, vele karamboloztunk. Neki semmi baja sem lett, mertneki még légzsák is volt a kocsijában! Egy ilyen eset után az ember másképp látja az életet, de addíg.... Senkinek sem kívánom!
Be szoktam kötni magam, és nem azért mert nem bízom abban aki vezet, vagy hasonló kifogások. Egyszerűen mert van egy lehetőség, amivel az életbenmaradásomat segíthetem egy váratlan baleset esetén. Ami tőlem telik, azt meg is teszem. A másik része a dolognak, hogy büntetnek is ha nincs bekötve..
Nem hiszem, hogy olyan nagy kunszt bekapcsolni az övet, hisz értünk van!