Ezt az oldal egy célt szolgál, hogy tároljam és megmutassam a photoshopos képeimet. Maga a weblap rém eccerű kis táblázat és szinte ennyi , de a fő hangsúly maga a képek.
Ezt az oldal csak úgy saját magam szórakoztatásár hoztam létre.... egyenl?re még elég BETA állapotban van... de tervem közt van a felújítása...
Használt program(ok): PhotoShop CS2 (akkor még nem volt kint a CS3) & Flash8
2. Ez egy ingatlan közvetít?nek készült:
Kód:
http://ingatlan.arvaigyula.hu
Ezt az oldatl egy ismer?ssel coperatívan csináltuk.... lényegében az én feladatom csak a desing el?állítása volt... ? volt a coder... Eleinte full angol volt az oldal mivel egy angol cégnek készült csak késöbb fennakadások voltak ezé be lett magyarosítva egyenl?re a polcon van még...
( Az olda tartalma egyenl?re még csak fiktív kitalált illetve bemásolt hírekb?l és bla-blából áll! )
Használt program(ok): PhotoShop CS3
3. Ez egy motorola portál lesz:
Kód:
http://motorola.arvaigyula.hu
Ezt az oldalt szintén az ismer?sömmel csináljuk, szintén coperatívan.... ismét a design hárult rám... ? ismét coderkedet...
Az oldal egyenl?re a fejlesztés fázisában van.... de már b?ven a finisben vagyunk...
( Az olda tartalma egyenl?re még csak fiktív kitalált illetve bemásolt hírekb?l és bla-blából áll! )
Használt program(ok): PhotoShop CS3
El?ször is felhívnám a figyelmet hogy ide tilos reklámozás céljából berakni a weboldalad linkjét! Csak és kizárólag olyan link kerülhet ide Kérlek mellékelj egy rövid leírást, hogy miért készítetted, milyen program nyelveket használtál, milyen programmal készült, mit tervezel vagy amit gondolsz.
Remélem érted. Olvasd el az alap dolgokat, miel?tt írnál valamit!!!
a linkelt gombokra csinálj egy CSS style-t és akkor le tod venni könnyen az aláhúzást + nem kell kéknek lennie a linknek hanem olyen színű lehet amilyet csak akarsz!
amúgy:
El?ször is felhívnám a figyelmet hogy ide tilos reklámozás céljából berakni a weboldalad linkjét! Csak és kizárólag olyan link kerülhet ide amit te magad készítettél és nem letöltötted valamelyik ingyenes sablonmegosztó oldalról! Tehát mások által készített CMS-ek és fórummotorok kizárva.
Kérlek mellékelj egy rövid leírást, hogy miért készítetted, milyen program nyelveket használtál, milyen programmal készült, mit tervezel vagy amit gondolsz.
én is elkezdtem egyet. a skint meg is csináltam csak megaakdtam a dreamwevar-nél. majd felrakom a képet (amint hazamentem) és egyszer talán egy linket is
Saját fejlesztésű stat rendszerem, oldalam, a teljes php és design saját munkám.
Még sokat kell vele dolgozni hogy "nagy" legyen, de előbb-utóbb kész lesz
Nézzétek meg!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17