• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spore
Kinek hogy tetszik ez a játék?! (Igaz még nem jelent meg!)

Szerintem marhajó az ötlet! Már várom nagyon!

http://www.youtube.com/watch?v=http://ww....com/watch?v=d75qNOlFjaY
Válaszol

Nem tom mit mondjak...annyira nem! De majd meglátjuk, ha kijön! Big Grin
Válaszol

Nagyon szeretem ezeket a fejlődős játékokat tiszta B&W2!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

nah most hogy lassan 2 napja csak ezt tolom kijelentem hogy ez a játék nagyon nagyon állat... Teli van poénokkal, változatos... a játék vége felé átmegy szinte IG-ba (Imperium Galaktika)...
Válaszol

lehet majd én is nekifekszek!:naughty:
Válaszol

hát 1x kell csak kipróbálni és utána már csak azt veszed észre hogy a kis egysejtűd már a világűrben hajókázik a csillaghajóján! Big Grin
Válaszol

A kis egysejtűd!:pinch: Amúgy most drágábban láttam mint a GTAIV-et...azért ez nem semmi...mondjuk azt nem tudom, hogy majd a PC-s GTAIV majd mennyi lesz...!Big Grin
Válaszol

Én is leszedem akkor, de mennyinek kéne lennie a file méretnek, mivel láttam már 1400megás és 3gigás kiadást is!
Válaszol

3GB-s a jó.
Én is nekiálltam és úgy látom Wright mester ismét nagyot alkotott.
Válaszol

végre egy olyan játék amit vártam és nem csalódtam benne... Big Grinvégigjátszások száma meg... ááááá Big Grinigaz eddigi fajaim mind húsevők voltak... Big Grinnem beszélve arról hogy milyen agresszí­vek.. Big Grin
Válaszol

Ma töltöttem le, most fogom kipróbálni.
Válaszol

Na én is most játszom vele, a grafika meglepően jó, néha van csak a karakter szája a kezében, de amúgy kevés a bug, a zene eléggé Sims2.-re hajaz, de a játékélmény elég jó, most a törzsi szinten vagyok, csak húst eszem és támadok megállás nélkül, tényleg nem rossz a játék, de még szoknom kell!
Válaszol

Lusta vagyok letölteni, majd valaki kölcsönadja. Vagy megérné letölteni?
Válaszol

Tudok adni egy datás feltöltést, én USD-be betettem, elmentem dolgokat intézni és 4óra alatt lent volt a teljes játék, szerintem eléggé megéri, főleg, hogy nekem 100%magyar az egész... Smile
Válaszol

Az első letöltés nem működött, (mert í­rtam fenntebb, hogy letöltöttem), úgyhogy torrent-el megérné próbálkozni, vagy hagyjam a fenébe, mert lassú? Vagy akkor ide tudnád adni a datásat, mert a rapidos az nekem szar.
Válaszol

no leszdetem én is. vicces gamma. cska leragadtam már még elég kis szintü vok és amikor rap csatázok uj lény ált lenyomnak Big Grinés nem találok ksiebb fajokat
Válaszol

jónak jó csak rövid gyakorlatilag inkább azűrfázissal lehet több ideig játszani ami a legunalmasabb ...
Válaszol

jó játék csak hamar meglehet unni Confusedad:
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég