Topic locked 
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumaláda EB 2008 képszerkesztési versenyek!
Itt lehet megbeszélni! Vagy akár javasolni versennyel kapcsolatosan bármit!

Na én már kész is vagyok Big GrinMajd valamikor küldöm Big Grin

Én sajna képszerkesztésb?l -1es szinten vagyok, de kí­váncsian várom, hogy mit hoztok majd össze! Smile

Én már elküldtem a képemet! Smile
Kicsit rossz min?ség? volt amit felraktál képet, ezért googleban szedtem le ugyanazt.

Palee nem csalódtam benned! Els? osztályú!!! Igaz jobban örültem volna hogy ha a megadott képb?l vágod ki a képet... Confusedad: de nagyon sok különbség nincs a 2közt...

(a versennyel kapcsolatosan... mit szeretnétek név nélkül ahogy eddig volt vagy szerepeljen rajta a készí­t?je is?)

nem nevezek, de sztem név nélkül legyen, úgy tisztább.

Jó akkor tartjuk magunkat a bevált formához! azaz a nevez?ket megkérem hogy a képen ne szerepeljen a készí­t?jének a neve!

na az én képem is lassan formát ölt... még alakí­tok egy kicsit és kész is... Smile

Egyszer?en nem tudtam normálsian kihozni, mert mindig maradt vmi kis fehér a szélén, de ha meg nem mondom úgyse jöttél volna rá! Smile

np! semmi gond! Smile volt egy kis update í­gy utólagosan! (pár szabályt az el?z? versenyekb?l okulva ismét igénybe veszünk!)

majd a szavazás lebonyolí­tásánál is a régi módszer lesz most is! (aki régebb óta itt van az már tudhatja de aki nem rég jött annak leí­rom)

azaz érvényes szavazat feltételei:
- leí­rja hogy hanyas képre szavazott
- legalább 10hsz -el rendelkezik! (ez olyan userre is vonatkozik aki induló volt, sajna neki is legalább 10hsz-t fel kell mutatnia!)

Akkor ide is nyomok gyors egy postot! Big Grin
.PSD küldése sztem nem annyira jó ötlet... Legalábbis sztem azis jó lenne hogyha egy screenshotot küldenél!

mindegy... eddig mindenki elküldte! Smile semi fennakadás nincs! Smile

nagyon úgy tűnik hogy senki sem ad le képet a
Kód:
http://hhwforum.net/showthread.php?t=5605
versenyre... :S kár... Confusedad:

Még készül

3 kép kell minimum... de eddig 1 sincs... Confusedad:

Sajnos nem lettem kész időben. De majd befejezem és belinkelem.

Ja és mi lett a kis kupás képekkel??? MIért nem jelení­ti meg?

Na itt az enyém. Bár nem fejeztem be teljesen, de már nem is fogom. Idáig jutottam el:
[Kép: kapusag3.jpg]

majd beteszem az enyim is... Big Grinnálam egy targonca tartja a kapust... Big Grin

(A kupás képek azért nincsenek egyenlőre mi azok a .hu-s tárhelyen voltak...)

Grat cipő! Nagyon jó lett, vicces!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17

nah kiváncsi vagyok mit hoztok össze Big Grin

Topic locked 

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Követező képszerkesztési versenyek Zozi 4 5,754 2012-05-30, 20:58
Utolsó üzenet: Zozi
  Képszerkesztési versenyek [ S z a v a z á s ] - Vége! Zozi 5 4,474 2009-05-21, 09:17
Utolsó üzenet: Németh X. Pepi
  Eb 2008 II. Zozi 5 4,269 2008-10-10, 21:12
Utolsó üzenet: Orpheus
  Dumaláda (Póló) Zozi 42 13,908 2008-09-22, 16:44
Utolsó üzenet: HTML
  EB 2008 I. sig Zozi 17 5,126 2008-06-13, 20:31
  Dumaláda (Nyári képszerkesztés I.) Zozi 0 1,773 2008-05-27, 17:16
  Dumaláda (I. Logokészítő verseny) Zozi 14 4,602 2008-02-28, 21:52
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon